acca5 11.09.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam Szczecin, poszukuje transportu pustego ze Szczecina do Świebodzina, mam do zabrania na koniec wrzesnia ze Szczecina bele drewniane- najdłuższe to 6 i 5,7m, łącznie 19,5mb. o przekroju 20/32cm- drewno na taras. może znacie kogoś komu zdaza sie wracać na pusto, nieduzym transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 11.09.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 witam wlasnie dostałem pozwolenie na budowę - czy po czternastu dniach mam kupić /gdzie?/ dziennik budowy i podbic w starostwie lub czy sprzedaje to starostwo? i czy mogę jednocześnie z dziennikiem zgłosić rozpoczęcie robot budowlanch / formularz?/ z pewną nieśmiałoscią zapytowywuję ponownie o zbędną ziemię z wykopu /okolice Dobrej/ i magazynek - kontener na budowę - kupię ps gratuluję organizacji forumowego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.09.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witajcie poniedzialkowo Pod tym tymczasowym linkiem http://rmaciaszczyk.strony.wi.ps.pl/ognisko/ umiescilem przykladowe opisy osob bedacych na ognisku. Po najechaniu na danego osobnika pojawia sie jego nick lub imie. Prosze o kontakt osob z brakującym opisem. Wiem ze brakuje paru osob, prosze ich o podanie linka do ich zdejcia w galerii u Tomadyny. Postaram się o ich doklejenie i dodanie opisu. Opisy oczywiście mogą byc dowolne, i to jest pierwsza wersja można powiedziec ze beta . W miare wolnego czasu poracuje jeszcze. Maksiu czy będize można u ciebie hostować tą stronkę ?? Pozdrawiam .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.09.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ech! Właśnie obejrzałam sobie zdjęcia "historyczne" z Imoli i Galeryi, Bartoszewa (tam mnie nie było). Kawał historii!!!! Kilka osób gdzieś po drodze zniknęło, szkoda........Ivette, księgowa, Joasia, RomanW (czasami sie pojawia), Olka, Lalka, Linka, Mar35...i inni. Ciekawe co u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witajcie poniedzialkowo Pod tym tymczasowym linkiem http://rmaciaszczyk.strony.wi.ps.pl/ognisko/ umiescilem przykladowe opisy osob bedacych na ognisku. Po najechaniu na danego osobnika pojawia sie jego nick lub imie. Prosze o kontakt osob z brakującym opisem. Wiem ze brakuje paru osob, prosze ich o podanie linka do ich zdejcia w galerii u Tomadyny. Postaram się o ich doklejenie i dodanie opisu. Maksiu czy będize można u ciebie hostować tą stronkę ?? Pozdrawiam .:MaTaM:. jak sie wszyscy ujawnią to przerzuce to do siebie na stronke kawał dobrej roboty pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.09.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witajcie poniedzialkowo Pod tym tymczasowym linkiem http://rmaciaszczyk.strony.wi.ps.pl/ognisko/ umiescilem przykladowe opisy osob bedacych na ognisku. Po najechaniu na danego osobnika pojawia sie jego nick lub imie. Prosze o kontakt osob z brakującym opisem. Wiem ze brakuje paru osob, prosze ich o podanie linka do ich zdejcia w galerii u Tomadyny. Postaram się o ich doklejenie i dodanie opisu. Opisy oczywiście mogą byc dowolne, i to jest pierwsza wersja można powiedziec ze beta . W miare wolnego czasu poracuje jeszcze. Maksiu czy będize można u ciebie hostować tą stronkę ?? Pozdrawiam .:MaTaM:. Ha, ha, ha. Tylko na tej fotce to nie ja - ktoś się podszył Ja wtedy robiłem fotki i nie tylko ja. Jest wcześniejsze grupowe bardziej pełne. Potem 3-4 osoby robiły zdjęcia. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.09.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 PICT0028.JPG - na tym jest chyba pełny skład za wyjątkiem tomadyny który robił zdjęcie robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.09.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ha, ha, ha. Tylko na tej fotce to nie ja - ktoś się podszył Ja wtedy robiłem fotki i nie tylko ja. Jest wcześniejsze grupowe bardziej pełne. Potem 3-4 osoby robiły zdjęcia. Robert Juz poprawione. Niestety ponowny wybór zdjęcia pociąga za sobą żmudną pracę, dlatego wolę dokleić niż od nowa dokonywać określania kształtu osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 11.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam wieczorkowo, Witajcie poniedzialkowo Pod tym tymczasowym linkiem http://rmaciaszczyk.strony.wi.ps.pl/ognisko/ umiescilem przykladowe opisy osob bedacych na ognisku. Po najechaniu na danego osobnika pojawia sie jego nick lub imie. Prosze o kontakt osob z brakującym opisem. Wiem ze brakuje paru osob, prosze ich o podanie linka do ich zdejcia w galerii u Tomadyny. Postaram się o ich doklejenie i dodanie opisu. Opisy oczywiście mogą byc dowolne, i to jest pierwsza wersja można powiedziec ze beta . W miare wolnego czasu poracuje jeszcze. Maksiu czy będize można u ciebie hostować tą stronkę ?? Pozdrawiam .:MaTaM:. Pod 2. poproszę wpisać Julia córka Ewar Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 11.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 O! i udało mi się otworzyć stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam wieczorkowo, Pod 2. poproszę wpisać Julia córka Ewar Z góry dziękuję Poprawione Prosze o dalsze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam wieczorkowo Dziś odebrałem wyrys i wypis i złożyłem w starostwie odrolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Maksiu zrobiłam, co mogłam spoko... moze ktos inny podpisze zdjecie grupowe dzieki i pozdrawiam m. Ale ja naprawde zrobiłam! Zdjęcie nazywa się: grupowka kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Eee tam, paszportowe. Mam takie fajne zdjęcie z pierwszego dowodu osobistego. Jestem tam całkiem, całkiem... Wciąż jestes całkiem, całkiem...spytaj męża Napisałam:paszportowe, bo tam każą raz na 10 lat sie sfotografować, a przy dowodowych, to własnie jakieś maturalne zdjęcia często pokutują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.09.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam wieczorkowo Dziś odebrałem wyrys i wypis i złożyłem w starostwie odrolnienie No proszę. Trochę dyplomacji (uległości wobec urzędniczek) i bez KPA się obeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam wieczorkowo Dziś odebrałem wyrys i wypis i złożyłem w starostwie odrolnienie no to gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 12.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam wieczorkowo, Pod 2. poproszę wpisać Julia córka Ewar Z góry dziękuję Poprawione Prosze o dalsze sugestie Uprzejmie proszę :0 POd 3 ArKaMa - Artur Pod 4 ArKaMa - Kasia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam wlasnie dostałem pozwolenie na budowę - czy po czternastu dniach mam kupić /gdzie?/ dziennik budowy i podbic w starostwie lub czy sprzedaje to starostwo? i czy mogę jednocześnie z dziennikiem zgłosić rozpoczęcie robot budowlanch / formularz?/ z pewną nieśmiałoscią zapytowywuję ponownie o zbędną ziemię z wykopu /okolice Dobrej/ i magazynek - kontener na budowę - kupię ps gratuluję organizacji forumowego łykendu Witam, gratuluję pozwolenia na budowę. Dziennik możesz kupić w księgarniach specjalizujących się w różnych drukach biurowych, np. na Felczaka obok II US (mają tam też całkiem tanie żółte tablice na budowę). Z czystym dziennikiem idziesz do starostwa i w kancelarii (pokój 18 ) zostawiasz wraz z kopią pozwolenia na budowę i wypełnionym wnioskiem parę dni przed uprawomocnieniem. Aha - początek 14-dniowego okresu uprawamacniania liczy się od odebrania decyzji przez wszystkich zainteresowanych. Zarejestrowany dziennik odbierasz w starostwie i z nim oraz za- i oświadczeniami kierownika budowy idziesz do powiatowego nadzoru budowlanego i zgłaszasz rozpoczęcie robót. Uwaga! PINB w Policach ma bardzo głupie godziny pracy. Interesantów przyjmuje się w pn 9-17, a w pozostałe dni 7.30-10.00. Później - zamknięte na amen. Czekasz 7 dni i można zaczynać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts