Agnieszka1 12.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam ale mialam przerwe w necie Chcialam cos sprostowac - ktos tu pisal ze w Tanowie nie ma planu no a sie okazuje ze jest juz od roku Znow ktos byl o dzialki pytac , z małżem moim rozmawial, podobno na forumie czesto siedzi ( ciekawe kto to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zegar 12.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie??dziekuje zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie?? dziekuje zegar ale co szukałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam ale mialam przerwe w necie Chcialam cos sprostowac - ktos tu pisal ze w Tanowie nie ma planu no a sie okazuje ze jest juz od roku Znow ktos byl o dzialki pytac , z małżem moim rozmawial, podobno na forumie czesto siedzi ( ciekawe kto to ) Aga, projekt plan zagospodarowania przestrzennego wyłożony będzie za parę dni w gminie do publicznej wiadomości. Zanim uchwalą, to pewniie minie jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam ale mialam przerwe w necie Chcialam cos sprostowac - ktos tu pisal ze w Tanowie nie ma planu no a sie okazuje ze jest juz od roku Znow ktos byl o dzialki pytac , z małżem moim rozmawial, podobno na forumie czesto siedzi ( ciekawe kto to ) Aga, projekt plan zagospodarowania przestrzennego wyłożony będzie za parę dni w gminie do publicznej wiadomości. Zanim uchwalą, to pewniie minie jeszcze trochę czasu A no fakt , tez to slyszalam A moze jakas czesc jest , hmmm a moze to mylna wiadomosc A sluchaj slyszalas ze w dołku zaraz za mną w 1-szym projekcie mialo byc jeziorko, laweczki, park, ale ludnosc wniosla sprzeciw bo sie obawiala pijakow. Ja to bym chciala zeby kolo tego samu zoltego zrobili plac zabaw, bo teraz to jest łąka z drzewami i laweczkami, az sie prosi zrobic jakies hustawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 chyba w ogóle nie ma fajnego placu zabaw w Tanowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.09.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ...a ja bym chciała, żeby w Załomiu chodnik zrobili..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 chyba w ogóle nie ma fajnego placu zabaw w Tanowie? Nie ma chyba delf a ja tez bym chciala chodnik bo tą zuzlowa w jesien to tylko w gumowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 chodniki mają zrobić jak dociągną kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 chodniki mają zrobić jak dociągną kanalizację Moja ulice maja robic podobno. Kazali mi zarezerwowac pas ziemi pod droge, beda odkupywac to sobie ladne ogrodzenie od przodu postawie wtedy A ta kanalize od mojej strony maja ciagnac No ale nie wiem czy sie podlaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zegar 12.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie?? dziekuje zegar ale co szukałeś? szukalem opinii na forum o ww developerze, nic jakies wzmianki, nic konkretnego. zatem prosba moja wciaz aktualna... zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 12.09.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czy ktos moze orientuje sie w jakie odleglosci od ulicy Lawendowej w Dobrej Sz. ma przebiegac obwodnica Szczecina. Pytam sie bo niedlugo moze kupie w tych okolicach dzialke i zastanawiam sie czy bedzie ja slychac. A moze ktos wie gdzie mozna jeszcze kupic dzialke w dobrej uzbrojona, moze jakis telefon na wlasciciele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie?? dziekuje zegar W dobrych czasach miał tanich (kiepskich) podwykonawców. Jak jest teraz trudno przewidzieć. Ale nas nie pytaj, my tu skrzywieni jesteśmy. Nikt z nas by nie kupił nic od developera. Za dużo wiemy o budowaniu i praktykach budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.09.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czy ktos moze orientuje sie w jakie odleglosci od ulicy Lawendowej w Dobrej Sz. ma przebiegac obwodnica Szczecina. Pytam sie bo niedlugo moze kupie w tych okolicach dzialke i zastanawiam sie czy bedzie ja slychac. A moze ktos wie gdzie mozna jeszcze kupic dzialke w dobrej uzbrojona, moze jakis telefon na wlasciciele? http://sitwp.umwp.pl/sba_studia/ob_szczecina.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czy ktos moze orientuje sie w jakie odleglosci od ulicy Lawendowej w Dobrej Sz. ma przebiegac obwodnica Szczecina. Pytam sie bo niedlugo moze kupie w tych okolicach dzialke i zastanawiam sie czy bedzie ja slychac. A moze ktos wie gdzie mozna jeszcze kupic dzialke w dobrej uzbrojona, moze jakis telefon na wlasciciele? do niedawna na serwerze gminy dobra był plan zagospodarowania przestrzennego z załącznikiem w postaci dość dokładnej mapy. Trzeba trochę pogrzebać na serwerze, ale gdzieś to na pewno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a dokładnie tutaj http://bip.dobraszczecinska.pl/strony/menu/13.dhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie?? dziekuje zegar W dobrych czasach miał tanich (kiepskich) podwykonawców. Jak jest teraz trudno przewidzieć. Ale nas nie pytaj, my tu skrzywieni jesteśmy. Nikt z nas by nie kupił nic od developera. Za dużo wiemy o budowaniu i praktykach budowlańców. i nic dobrego o developerach nie powiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Witam Numer domu dostalem juz w wzizt. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Witam Numer domu dostalem juz w wzizt. pozdrawiam Konrad eee.... gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts