KAS01 12.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W Kobylance, ale raczej nie jest to normalna praktyka. Sam sie zdziwilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W Kobylance, ale raczej nie jest to normalna praktyka. Sam sie zdziwilem. podejrzewam ze koledze szydasowi chodzilo o rozszyfrowanie coz to takiego owe tajemnicze wzizt :D warunki zabudowy i zagospodarowanie terenu a nie w jakiej miejscowosci pozdrawiam ps. Spotkałem dziś Konrad Twoją żone przed urzędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Upsss A ona Cie kojarzy, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 12.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Adres nadali mi w UG w Dobrej. Na parterze na wprost sekretariatu mają gotowy druk i po kilku dniach było do odebrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Upsss A ona Cie kojarzy, czy nie? chyba tak... no chyba ze sie usmiecha do kazdego fajnego faceta na ulicy :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Przeciez to fajnie usmiechac sie do fajnych facetow oczywiscie jak maz nie widzi Witam wieczorkiem KAS czy masz juz te dzwi na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Maja zrobic do 29 wrzesnia. Bede chcial, aby je wstawili 2 pazdziernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 12.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam wlasnie dostałem pozwolenie na budowę - czy po czternastu dniach mam kupić /gdzie?/ dziennik budowy i podbic w starostwie lub czy sprzedaje to starostwo? i czy mogę jednocześnie z dziennikiem zgłosić rozpoczęcie robot budowlanch / formularz?/ z pewną nieśmiałoscią zapytowywuję ponownie o zbędną ziemię z wykopu /okolice Dobrej/ i magazynek - kontener na budowę - kupię ps gratuluję organizacji forumowego łykendu Witam, gratuluję pozwolenia na budowę. Dziennik możesz kupić w księgarniach specjalizujących się w różnych drukach biurowych, np. na Felczaka obok II US (mają tam też całkiem tanie żółte tablice na budowę). Z czystym dziennikiem idziesz do starostwa i w kancelarii (pokój 18 ) zostawiasz wraz z kopią pozwolenia na budowę i wypełnionym wnioskiem parę dni przed uprawomocnieniem. Aha - początek 14-dniowego okresu uprawamacniania liczy się od odebrania decyzji przez wszystkich zainteresowanych. Zarejestrowany dziennik odbierasz w starostwie i z nim oraz za- i oświadczeniami kierownika budowy idziesz do powiatowego nadzoru budowlanego i zgłaszasz rozpoczęcie robót. Uwaga! PINB w Policach ma bardzo głupie godziny pracy. Interesantów przyjmuje się w pn 9-17, a w pozostałe dni 7.30-10.00. Później - zamknięte na amen. Czekasz 7 dni i można zaczynać! Wielkie dzięki Maggie - zaoszczędziłaś mi pare dni co może być ważne. Jak widze chyba zaczynamy w podobnym czasie budowę. Dobrze byloby dać na tacę by zima przyszla w styczniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Maja zrobic do 29 wrzesnia. Bede chcial, aby je wstawili 2 pazdziernika. A jak z cenami na wewnetrzne dzwi . Czy w siedzibie firmy maja wystawe jak wygladaja ich produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Adres nadali mi w UG w Dobrej. Na parterze na wprost sekretariatu mają gotowy druk i po kilku dniach było do odebrania. aha, a czy trzeba mieć juz pozwolenie na użytkowanie budynku czy można mieć adres na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Adres nadali mi w UG w Dobrej. Na parterze na wprost sekretariatu mają gotowy druk i po kilku dniach było do odebrania. Tutaj gotowy wniosek na nadanie numeru porządkowego Można wysłać pocztą i chyba nawet pocztą odeślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W Kobylance, ale raczej nie jest to normalna praktyka. Sam sie zdziwilem. podejrzewam ze koledze szydasowi chodzilo o rozszyfrowanie coz to takiego owe tajemnicze wzizt :D warunki zabudowy i zagospodarowanie terenu a nie w jakiej miejscowosci pozdrawiam obie informacje jak najbardziej wartościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zegar 12.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witamkto mi pomoże i oświeci??? szukam operatora koparki, ktory bez większych marudzeń wyrówna i ubjie 1500m2, teren dość pofałdowany, chyba będzie trzeba zrobić tzw. półkę. co by uniknąć wpisów typu, "szukaj na forum" to oświadczam, szukałem i nie znalazłemdziękizegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 12.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam kto mi pomoże i oświeci??? szukam operatora koparki, ktory bez większych marudzeń wyrówna i ubjie 1500m2, teren dość pofałdowany, chyba będzie trzeba zrobić tzw. półkę. co by uniknąć wpisów typu, "szukaj na forum" to oświadczam, szukałem i nie znalazłem dzięki zegar A zerknij w stopce u niektórych Lista Rankingowa Wykonawców lub coś podobnego, wiele pożytecznych informacji tam znaleźć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 12.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Adres nadali mi w UG w Dobrej. Na parterze na wprost sekretariatu mają gotowy druk i po kilku dniach było do odebrania. aha, a czy trzeba mieć juz pozwolenie na użytkowanie budynku czy można mieć adres na budowę? Nadanie adresu potrzebne mi było właśnie do odbioru budynku więc chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Adres nadali mi w UG w Dobrej. Na parterze na wprost sekretariatu mają gotowy druk i po kilku dniach było do odebrania. aha, a czy trzeba mieć juz pozwolenie na użytkowanie budynku czy można mieć adres na budowę? Nie. Ja mam budowę o numerze 13, od zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Eee tam, paszportowe. Mam takie fajne zdjęcie z pierwszego dowodu osobistego. Jestem tam całkiem, całkiem... Wciąż jestes całkiem, całkiem...spytaj męża No nie, Delf, On już w tym stanie, że pewnie by nie usłyszał a jeśli nawet, to przecież i wzrok już nie ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie?? dziekuje zegar Podobno (?) maja kłopoty z płynnością finansową. Znajomy kupił u nich dom niedaleko Podbórzańskiej i w sumie jest zadowolony ale on należy do tych, którzy potrafią zadbac o swoje interesy i wyegzekwowac to, co się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam środkowo - trzynastkowo Musiałem podnieść bo słabo wyglądaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts