Teska 13.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam cos spadliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam serdecznie, szukalem i nic nie znalazlem... pomocy, plis, developer VASTBOUW, mial ktos z nimi do czynienia??? jakies opinie?? dziekuje zegar W dobrych czasach miał tanich (kiepskich) podwykonawców. Jak jest teraz trudno przewidzieć. Ale nas nie pytaj, my tu skrzywieni jesteśmy. Nikt z nas by nie kupił nic od developera. Za dużo wiemy o budowaniu i praktykach budowlańców. Klaus - święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam cos spadliśmy.... no ja tez witam Klausik czy zapomniałeś o mojej prośbie czy pracy dużo? Bo jak pracy to poczekam spoko, ale jak zapomniałeś to tak nieśmiało przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 13.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Maja zrobic do 29 wrzesnia. Bede chcial, aby je wstawili 2 pazdziernika. A jak z cenami na wewnetrzne dzwi . Czy w siedzibie firmy maja wystawe jak wygladaja ich produkty Witam Wewnetrznych nie robia, bo tak jak pisalem wczesniej zajmuja sie glownie produkcja okien drewnianych. Drzwi zewnetrznych robia niewiele. Na ogol jak ktos zamawia okna, to i do kompletu bierze tez drzwi. W biurze maja wystawione tylko jedne przykladowe (drugie, to wejsciowe do nich do biura, ale te sa cale przeszklone). Maja album ze zdjeciami drzwi jakie juz zrobili. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no to witam środkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 I ja witam srodowo . Oj dzisiaj ma byc cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam pytanie - jak to jest z nadawaniem numeru domu? numer dzialki tojedna sprawa, nazwa ulicy wiadomo, ale jak to się załatwia? bez problemu można sobie wyliczyć po numerach sąsiadów, ale z pewnością trzeba gdzieś jakiś papier złożyć i poczekać.... gdzie i kiedy, pytam zatem Witam Numer domu dostalem juz w wzizt. pozdrawiam Konrad U mnie było tak: wystapiliśmy do UMiG o nadanie nazwy ulicy i numeru domów (razem z sąsiadami), mając na uwadze to, że u nas po jednej stronie "drogi" jest las należący do LP a z drugiej właśnie nasze działki wydawało nam sie logicznym, iż skoro budynki są tylko po jedej stronie to dostaniemy numery kolejne 1, 2, 3, 4 (tylko tyle jest budynków) . Jakież było nasze zdziwienie gdy dostaliśmy numery 1, 4, 6, 8 Nie jest mi wiadomym jakią logiką kierowali sie urzędnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam! Nie mogłam znowu wejść! Maksiu sprawdź czemu tak sie dzieje?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam środkowo dopiero dziś 13-sty a mnie wczoraj auto padło i na dodatek mam jeszcze dalszy i dłuższy wyjazd pod koniec tygodnia nic tylko się powiesić tym optymistycznym akcentem pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ale za to stronkę otworzyłam nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam środkowo dopiero dziś 13-sty a mnie wczoraj auto padło i na dodatek mam jeszcze dalszy i dłuższy wyjazd pod koniec tygodnia nic tylko się powiesić tym optymistycznym akcentem pozdrawiam grupkę dobry mechanik i jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam środkowo dopiero dziś 13-sty a mnie wczoraj auto padło i na dodatek mam jeszcze dalszy i dłuższy wyjazd pod koniec tygodnia nic tylko się powiesić tym optymistycznym akcentem pozdrawiam grupkę dobry mechanik i jedziesz dalej niestety to nie tak prosto bo silnik padł. a jak teraz jeździć do pracy i szkoły z zapupia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jak widze chyba zaczynamy w podobnym czasie budowę. Dobrze byloby dać na tacę by zima przyszla w styczniu. Pozdrawiam. Witam wszystkich, nie wiem, czy taca wystarczy - może trzebaby dać na mszę? Ja już w bloczkach startowych - zaczynamy gdzieś za 2tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam środkowo dopiero dziś 13-sty a mnie wczoraj auto padło i na dodatek mam jeszcze dalszy i dłuższy wyjazd pod koniec tygodnia nic tylko się powiesić tym optymistycznym akcentem pozdrawiam grupkę dobry mechanik i jedziesz dalej niestety to nie tak prosto bo silnik padł. a jak teraz jeździć do pracy i szkoły z zapupia? kochana Ty się ciesz, że teraz silnik jest częścią zamienną, a nie musisz całego samochodu wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam środkowo dopiero dziś 13-sty a mnie wczoraj auto padło i na dodatek mam jeszcze dalszy i dłuższy wyjazd pod koniec tygodnia nic tylko się powiesić tym optymistycznym akcentem pozdrawiam grupkę dobry mechanik i jedziesz dalej niestety to nie tak prosto bo silnik padł. a jak teraz jeździć do pracy i szkoły z zapupia? no to kiepsko... zostaje ci autobus a tak ogolnie to sie GNIEWAM!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam! Nie mogłam znowu wejść! Maksiu sprawdź czemu tak sie dzieje?! Didi, może drzwi za wąskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam! Nie mogłam znowu wejść! Maksiu sprawdź czemu tak sie dzieje?! Didi, może drzwi za wąskie? znowu sie popsuło mi tez pokazuje ze postow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jak widze chyba zaczynamy w podobnym czasie budowę. Dobrze byloby dać na tacę by zima przyszla w styczniu. Pozdrawiam. Witam wszystkich, nie wiem, czy taca wystarczy - może trzebaby dać na mszę? Ja już w bloczkach startowych - zaczynamy gdzieś za 2tyg. wczoraj słyszałam, ze jak wrzesien taki piękny i ciepły to i zima lekka oby... Oby, oby! Jak głosi mądrość ludowa "Gdy we wrześniu grzybów brak, niezawodny zimy znak" - a że grzybów mnóstwo, to i na łagodną zimę liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts