Maggie 13.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? może do czupurka? Próbowałaś do Kontaktu? Nasze autko poszło w jeden dzień czupurku, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu w dziale "Towarzyskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu w dziale "Towarzyskie"? Teska , Maggie jakie te auta ? Ja bede musiala cos kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czupurek kupił by i całą wieś ...... Teska - no ja ci się pogniewam, czekaj ty. małż kciał w sobotę do was, ale jam powiedziała że nie bo pewnie na ognisku (potem okazało się że miałaś ludzi). spoko wrócę z francyji z dobrym winkiem to przytuptam (i to na pieszo bo auto kaput). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu Didi dajesz osobiscie ?? czy przez net? i w jakie dni najleepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu w dziale "Towarzyskie"? auto-Partnera jednak dam na samochody osobowe a mojego osobistego nie sprzedaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu w dziale "Towarzyskie"? Teska , Maggie jakie te auta ? Ja bede musiala cos kupic Peugeot 406 - wszystko w nim nowe chce sprzedac bo zamierzam nabyc nowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 dziewczyny ja cos za miesiac bede chciala kupic, no to mowcie cos o tych waszuych samochodach, marki, roczniki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czupurek kupił by i całą wieś ...... Teska - no ja ci się pogniewam, czekaj ty. małż kciał w sobotę do was, ale jam powiedziała że nie bo pewnie na ognisku (potem okazało się że miałaś ludzi). spoko wrócę z francyji z dobrym winkiem to przytuptam (i to na pieszo bo auto kaput). no pięknie...francyja to daj znac i wpadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 dziewczyny ja cos za miesiac bede chciala kupic, no to mowcie cos o tych waszuych samochodach, marki, roczniki itp. zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 dziewczyny ja cos za miesiac bede chciala kupic, no to mowcie cos o tych waszuych samochodach, marki, roczniki itp. zerknij na privka zerkam, zerkam , ale jeszcze nic nie mam. Za to ja juz wyslalam do Ciebie zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu Didi dajesz osobiscie ?? czy przez net? i w jakie dni najleepiej? przez necik - wygodniej i od razu na kilka wydań wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja też rok temu dawałam przez net - płaci się sms-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu Didi dajesz osobiscie ?? czy przez net? i w jakie dni najleepiej? przez necik - wygodniej i od razu na kilka wydań wyślę Didi a podaj stronke netowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=79540to taka ciekawostka której lektura bardzo mnie wciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu w dziale "Towarzyskie"? auto-Partnera jednak dam na samochody osobowe a mojego osobistego nie sprzedaję osobisty to skarb jak to Piotrki zresztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ile płaciliście za przyłącze wody? Cena za robociznę 1100 (podłączenie studzienki, wodomierzy, 3mb przyłącza i kran, bez koparki i geodety) spowodowała u mnie opad szczęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu Didi dajesz osobiscie ?? czy przez net? i w jakie dni najleepiej? przez necik - wygodniej i od razu na kilka wydań wyślę Didi a podaj stronke netowa.... bardzo proszę http://www.kontakt-st.pl/formularz1/formularz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.09.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? ten "lekko bity"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? kontakt - jeszcze się nie zawiodłam ja też będę na dniach sprzedawała swojego Partnera, i też dam ogłoszenie do kontaktu w dziale "Towarzyskie"? auto-Partnera jednak dam na samochody osobowe a mojego osobistego nie sprzedaję osobisty to skarb jak to Piotrki zresztą... dokładnie tak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts