Klaus 13.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam cos spadliśmy.... no ja tez witam Klausik czy zapomniałeś o mojej prośbie czy pracy dużo? Bo jak pracy to poczekam spoko, ale jak zapomniałeś to tak nieśmiało przypominam Nie nie zapomniałem, daj mi proszę jeszcze jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam grupke! ja placilam za przylacze ze wszystkim (zawory, licznik, rurki i inne tam wraz z papierem odbiorowym) - 1.100 zl - ok. 3 tygodnie temu, ale bez geodety! ja tez chaciu sprzedac swoje autko - mam DESPERADO, czyt. Espero - nie narzekam, ale chaciu teraz KOMBI - ale nie zespol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? ten "lekko bity"? Klaus oki poczekam poczekam. Maggie niestety tyle to kosztuje przez wodociagi. My wzielismy znajomego , wyszlo jakies 300 taniej, ale pozniej trzeba sie prosic wodociagi zeby odbior zrobily, jezdzic do nich , dzwonic. Nie wiem czy gra warta swieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jezzzu, na co mi był ten doktorat?! Trzeba było zostać budowlańcem albo wodociągowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jezzzu, na co mi był ten doktorat?! Trzeba było zostać budowlańcem albo wodociągowcem. no, a Delf chce zostać ogrodnikiem (zamiast robić doktorat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no pięknie...francyja to daj znac i wpadaj... muszę się jakoś pocieszyć, szkoda mi tylko chłopaków, będą z kapcia dawać teraz. też kcem być budowlańcem jakimś albo jak Didi ogrodnikiem, nie miałabym teraz problemu z autami na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Na ogrodnika się chyba niestety nie nadaję. Mąż się do mnie tydzień prawie nie odzywał, jak mu w lipcu tuje ususzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no pięknie...francyja to daj znac i wpadaj... muszę się jakoś pocieszyć, szkoda mi tylko chłopaków, będą z kapcia dawać teraz. też kcem być budowlańcem jakimś albo jak Didi ogrodnikiem, nie miałabym teraz problemu z autami na przykład mąż Didi jest ogrodnikiem, a Didi ekonomistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam środkowo dopiero dziś 13-sty a mnie wczoraj auto padło i na dodatek mam jeszcze dalszy i dłuższy wyjazd pod koniec tygodnia nic tylko się powiesić tym optymistycznym akcentem pozdrawiam grupkę dobry mechanik i jedziesz dalej niestety to nie tak prosto bo silnik padł. a jak teraz jeździć do pracy i szkoły z zapupia? kochana Ty się ciesz, że teraz silnik jest częścią zamienną, a nie musisz całego samochodu wymieniać Tak tylko silnik naprawiany to zawsze nie jest juz to samo a i czesci kosztuja bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? Gielda samochodowa idzie na cala polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no pięknie...francyja to daj znac i wpadaj... muszę się jakoś pocieszyć, szkoda mi tylko chłopaków, będą z kapcia dawać teraz. też kcem być budowlańcem jakimś albo jak Didi ogrodnikiem, nie miałabym teraz problemu z autami na przykład A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? Gielda samochodowa idzie na cala polske dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Na ogrodnika się chyba niestety nie nadaję. Mąż się do mnie tydzień prawie nie odzywał, jak mu w lipcu tuje ususzyłam ty też?! ja ususzyłam jałowiec, był z nami 7 lat.... konkluzja? jałowce bez podlewania wytrzymuja 7 lat i ani dnia dłużej Mąż niby nie zangażowany, ale jak ususzył się biedak jałowiec, to od razu (mąż) wyraził żal okrutny, a przez tyle lat znalazł chwili, żeby mu swojej sympatii powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 13.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam środowo, Zdjęcie pozycja - 10 - Ania (Jacek i Ania), 16 - Jacek (Jacek i Ania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.09.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? daj na moto-allegro. ja tam sprzedałem swojego rozbitka za duuużo lepsze pieniądze niż chcieli dać "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? daj na moto-allegro. ja tam sprzedałem swojego rozbitka za duuużo lepsze pieniądze niż chcieli dać "na żywo" szydas dzięki własnie znajomi mi uswiadomili ze na allegro mozna sprzedac korzystniej. wieczorkiem dam tam ogloszonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=79540 to taka ciekawostka której lektura bardzo mnie wciągnęła fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? daj na moto-allegro. ja tam sprzedałem swojego rozbitka za duuużo lepsze pieniądze niż chcieli dać "na żywo" szydas dzięki własnie znajomi mi uswiadomili ze na allegro mozna sprzedac korzystniej. wieczorkiem dam tam ogloszonko to ja też z tej opcji skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? daj na moto-allegro. ja tam sprzedałem swojego rozbitka za duuużo lepsze pieniądze niż chcieli dać "na żywo" szydas dzięki własnie znajomi mi uswiadomili ze na allegro mozna sprzedac korzystniej. wieczorkiem dam tam ogloszonko to ja też z tej opcji skorzystam swoja droga ciekawe ze ludzie drozej kupuja na allegro....wolalabym kupic gdzie na miejscu itp... ale sprzedalam swoje dwa telefony na allegro i fakt...zupelnie drozej niz ktokolwiek dawal mi w szczecinie...hmmm ale telefon to nie auto w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mam zapytanie gdzie dac ogłoszenie zeby sprzedać samochodzik???? daj na moto-allegro. ja tam sprzedałem swojego rozbitka za duuużo lepsze pieniądze niż chcieli dać "na żywo" szydas dzięki własnie znajomi mi uswiadomili ze na allegro mozna sprzedac korzystniej. wieczorkiem dam tam ogloszonko to ja też z tej opcji skorzystam swoja droga ciekawe ze ludzie drozej kupuja na allegro....wolalabym kupic gdzie na miejscu itp... ale sprzedalam swoje dwa telefony na allegro i fakt...zupelnie drozej niz ktokolwiek dawal mi w szczecinie...hmmm ale telefon to nie auto w koncu pewnie działa dokładnie ten sam mechanizm co przy płaceniu kartą kredytową - jakby trzeba było zapłacić gotówką każdy zastanowiłby się jeden raz więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts