delf 13.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Na ogrodnika się chyba niestety nie nadaję. Mąż się do mnie tydzień prawie nie odzywał, jak mu w lipcu tuje ususzyłam ty też?! ja ususzyłam jałowiec, był z nami 7 lat.... konkluzja? jałowce bez podlewania wytrzymuja 7 lat i ani dnia dłużej Mąż niby nie zangażowany, ale jak ususzył się biedak jałowiec, to od razu (mąż) wyraził żal okrutny, a przez tyle lat znalazł chwili, żeby mu swojej sympatii powiedzieć Dobrze, że odszedł jałowiec a nie mąż. o męża dbam troszkę bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Szydas A powiedz jak wygląda odbiór auta, jego sprzedaż (Allegro). No bo rozumię jak tu na miejscu ktoś chce kupić przychodzi , ogląda, podpisuje sie umowę wypełnia PCC1 (w moim przypadku wystawię fakturę) a na odległość? Jakoś trudno mi sobie to wyobrazić. u mnie sprawa była trochę skomplikowana, bo rozbiłem się w Bydgoszczy i tam został rozbitek. Sprzedałem go na Allegro, pojechałem do Bydgoszczy, kupujący przysłał swoją lawetę, zabraliśmy się do Gdańska, bo tam mieszkał kupujący i sfinalizowaliśmy transakcję. Ale autko oglądał dopiero u siebie, tyle, że wcześniej dokładnie wypytał co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Coś drgnęło w moich poszukiwaniach ekip. 1) Jutro wycena nr.1 - w tym roku stan 0 2) W piątek wycena nr.2 - w tym roku stan surowy zamknięty to może być "ciekawe" wyzwanie 3) W poniedziałek wycena nr.3 - w tym roku stan 0 P.S. ENEA postawiła przed naszą działką szarą skrzyneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witajcie wieczorwo Dodalem opisy Jacek i Ania oraz oraz ArKaMa. Jeszcze kilka zostało zwłaszcza dzieci. Hmm czyzby z okolicy przyszly jak zobaczyly impreze ?? Dodam ze dzisiaj Natalka miala zabieg usuniecia 3 migdalka. Jestesmy juz w domciu. Jutro na kontrole i mam nadzieje ze po tym bedziemy mogli o tym zapomniec. Pozdrowka i czekam na dlasze opisy .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Coś drgnęło w moich poszukiwaniach ekip. 1) Jutro wycena nr.1 - w tym roku stan 0 2) W piątek wycena nr.2 - w tym roku stan surowy zamknięty to może być "ciekawe" wyzwanie 3) W poniedziałek wycena nr.3 - w tym roku stan 0 P.S. ENEA postawiła przed naszą działką szarą skrzyneczkę Dasz radę, dasz radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.09.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 _________________ GG: 3488765 Nasz dom Ranking Grupa szczecińska - foto Chyba półgrupa szczecińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 _________________ GG: 3488765 Nasz dom Ranking Grupa szczecińska - foto Chyba półgrupa szczecińska no właśnie - półgrupa raczej Wiatm z samego slonecznego rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Coś drgnęło w moich poszukiwaniach ekip. 1) Jutro wycena nr.1 - w tym roku stan 0 2) W piątek wycena nr.2 - w tym roku stan surowy zamknięty to może być "ciekawe" wyzwanie 3) W poniedziałek wycena nr.3 - w tym roku stan 0 P.S. ENEA postawiła przed naszą działką szarą skrzyneczkę no to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy ) wychodzi na to, że uszczelka pod głowicą, ale można powiedzieć że na własne życzenie z przyzwyczajenia że nic nie trza robić przy aucie, jakoś mi wyleciało że lata lecą również dla auta i ono już wiekowe. że nie wystarczy już tylko wsiąść i jechać, ale należy co jakiś czas zaglądnąć pod maskę. za to teraz wkroczy mechanik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem to o której godzinie zawsze wstajesz? Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem to o której godzinie zawsze wstajesz? Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła ja wstaje o 6....ale kawka, komp...teraz no i Ty dziecie musisz odeslac do szkoły...a ja juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy ) wychodzi na to, że uszczelka pod głowicą, ale można powiedzieć że na własne życzenie z przyzwyczajenia że nic nie trza robić przy aucie, jakoś mi wyleciało że lata lecą również dla auta i ono już wiekowe. że nie wystarczy już tylko wsiąść i jechać, ale należy co jakiś czas zaglądnąć pod maskę. za to teraz wkroczy mechanik pozdrawiam Jak by to byla uszczelka to nie najgorzej z kosztami gorzej jak glowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem to o której godzinie zawsze wstajesz? Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła ja wstaje o 6....ale kawka, komp...teraz no i Ty dziecie musisz odeslac do szkoły...a ja juz nie moje dziecię ma dziś na 11.40 ale niestety jak mój luby wstaje o 6.30 to ja jakoś tak razem z nim się budzę - to już chyba przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 14.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic Dzien dobry,przed chwilka bylam na stronie multibanku i bez problemu puscilam przelewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic Dzien dobry,przed chwilka bylam na stronie multibanku i bez problemu puscilam przelewy. no właśnie dzwoniłam do nich na infolinię i powiedzieli, że do godziny 9.00 mieli jakeś problemy techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no znowu się zacinają drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts