Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Na ogrodnika się chyba niestety nie nadaję. Mąż się do mnie tydzień prawie nie odzywał, jak mu w lipcu tuje ususzyłam

ty też?! :lol: ja ususzyłam jałowiec, był z nami 7 lat.... konkluzja? jałowce bez podlewania wytrzymuja 7 lat i ani dnia dłużej :wink: :lol:

Mąż niby nie zangażowany, ale jak ususzył się biedak jałowiec, to od razu (mąż) wyraził żal okrutny, a przez tyle lat znalazł chwili, żeby mu swojej sympatii powiedzieć 8) :wink:

Dobrze, że odszedł jałowiec a nie mąż.

o męża dbam troszkę bardziej... :wink:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Szydas

A powiedz jak wygląda odbiór auta, jego sprzedaż (Allegro). No bo rozumię jak tu na miejscu ktoś chce kupić przychodzi , ogląda, podpisuje sie umowę wypełnia PCC1 (w moim przypadku wystawię fakturę) a na odległość? Jakoś trudno mi sobie to wyobrazić.

u mnie sprawa była trochę skomplikowana, bo rozbiłem się w Bydgoszczy i tam został rozbitek. Sprzedałem go na Allegro, pojechałem do Bydgoszczy, kupujący przysłał swoją lawetę, zabraliśmy się do Gdańska, bo tam mieszkał kupujący i sfinalizowaliśmy transakcję. Ale autko oglądał dopiero u siebie, tyle, że wcześniej dokładnie wypytał co i jak....

Witajcie wieczorwo

Dodalem opisy Jacek i Ania oraz oraz ArKaMa.

Jeszcze kilka zostało zwłaszcza dzieci. Hmm czyzby z okolicy przyszly jak zobaczyly impreze ?? :-)

Dodam ze dzisiaj Natalka miala zabieg usuniecia 3 migdalka. Jestesmy juz w domciu. Jutro na kontrole i mam nadzieje ze po tym bedziemy mogli o tym zapomniec.

Pozdrowka i czekam na dlasze opisy

.:MaTaM:.

Coś drgnęło w moich poszukiwaniach ekip.

1) Jutro wycena nr.1 - w tym roku stan 0

2) W piątek wycena nr.2 - w tym roku stan surowy zamknięty :o to może być "ciekawe" wyzwanie :o

3) W poniedziałek wycena nr.3 - w tym roku stan 0

P.S.

ENEA postawiła przed naszą działką szarą skrzyneczkę :)

Dasz radę, dasz radę...

Coś drgnęło w moich poszukiwaniach ekip.

1) Jutro wycena nr.1 - w tym roku stan 0

2) W piątek wycena nr.2 - w tym roku stan surowy zamknięty :o to może być "ciekawe" wyzwanie :o

3) W poniedziałek wycena nr.3 - w tym roku stan 0

P.S.

ENEA postawiła przed naszą działką szarą skrzyneczkę :)

no to gratulki

A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy )

wychodzi na to, że uszczelka pod głowicą, ale można powiedzieć że na własne życzenie :-?

z przyzwyczajenia że nic nie trza robić przy aucie, jakoś mi wyleciało że lata lecą również dla auta i ono już wiekowe. że nie wystarczy już tylko wsiąść i jechać, ale należy co jakiś czas zaglądnąć pod maskę.

za to teraz wkroczy mechanik :cry:

pozdrawiam

A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy )

wychodzi na to, że uszczelka pod głowicą, ale można powiedzieć że na własne życzenie :-?

z przyzwyczajenia że nic nie trza robić przy aucie, jakoś mi wyleciało że lata lecą również dla auta i ono już wiekowe. że nie wystarczy już tylko wsiąść i jechać, ale należy co jakiś czas zaglądnąć pod maskę.

za to teraz wkroczy mechanik :cry:

pozdrawiam

Jak by to byla uszczelka to nie najgorzej z kosztami gorzej jak glowica :lol:

witam bladym switem :lol: :lol:

to o której godzinie zawsze wstajesz?

Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła

ja wstaje o 6....ale kawka, komp...teraz :lol: no i Ty dziecie musisz odeslac do szkoły...a ja juz nie :lol:

moje dziecię ma dziś na 11.40 ale niestety jak mój luby wstaje o 6.30 to ja jakoś tak razem z nim się budzę - to już chyba przyzwyczajenie

Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic :o

Dzien dobry,przed chwilka bylam na stronie multibanku i bez problemu puscilam przelewy.

no właśnie dzwoniłam do nich na infolinię i powiedzieli, że do godziny 9.00 mieli jakeś problemy techniczne