Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Instalacja na pioruny (jak to sie nazywa :oops: po polsku )czy tez robiliscie moze znacie koszty

Instalacja alarmowa

Nic dziwnego ze domy tyle kosztuja :lol:

Może instalacja odgromowa? :lol:

Do tego jeszcze jakaś sieć komputerowa - oj, oj! A jeszcze 100 lat temu wystarczyła studnia w podwórzu i lampa naftowa!

Wlasnie odgromowa :oops:

Klaus Bardzo dobry pomysł. Technicznie można zrealizować to takze jako umieszczenie tej listy w katalogu na indywidualne haslo, wtedy mialbys mniej roboty z prosbami o wyslanie aktualnej listy. Mysle ze maksiu zgodzil by sie hostowac taka liste i technicznie by pomogl to zrealizowac.

Pozdrawiam

.:MaTaM:.

Dzięki, coś takiego zrobię. Dogaduję się z tomadyną.

Witam wszystkich wiczorkim MAM NA ZBYCIU JAKIEŚ 4 WYWROTKI ZIEMI OGRODOWEJ TEL.506012729

Chętnie wezmę za rok. :D

Niestety ogród robi się już.

witam wszystkich-mam pytanie do zainteresowanych drzwiami wejsciowymi-czy wybraliscie juz?bo ja ma dalej kłopot i juz wiem ,ze nie zdążymy ich zamontowac równolegle z brama garażową :cry: pozostaje nam chyba zamknąc od strony kotłowni dom i od garazu wejscie do domu i cierpliwie czekac-sosnowe za miekkie,te z włokna szklanego z witrazykiem za duzym i takie tam duperele-zawsze coś nie pasuje

Klaus Bardzo dobry pomysł. Technicznie można zrealizować to takze jako umieszczenie tej listy w katalogu na indywidualne haslo, wtedy mialbys mniej roboty z prosbami o wyslanie aktualnej listy. Mysle ze maksiu zgodzil by sie hostowac taka liste i technicznie by pomogl to zrealizowac.

Pozdrawiam

.:MaTaM:.

Dzięki, coś takiego zrobię. Dogaduję się z tomadyną.

Witam wszystkich wiczorkim MAM NA ZBYCIU JAKIEŚ 4 WYWROTKI ZIEMI OGRODOWEJ TEL.506012729

Chętnie wezmę za rok. :D

Niestety ogród robi się już.

Ula

sasiad Grzegorza szuka ziemi.Niech podejda do nigo on ma namiary do nich :lol:

Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie.

Dzięki za rady

witaj na forum. wyślij email do Klausa (adres choćby w mojej stopce) to podeśle ci liste rankingową wykonawców - kogoś na niej znajdziesz. pamiętaj tylko, że dobrze i tanio rzadko ze sobą współpracują.....[/url]

Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie.

Dzięki za rady

ooooo....ja mieszkam w Kościnie......czyzby sasiadka??? ( tzn dzialka niedaleko lasu?

tak właśnie, działka znajduje się dokładnie w "centrum" wsi Kościno.

Teska robiłaś takie badania?