Maggie 15.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Instalacja na pioruny (jak to sie nazywa po polsku )czy tez robiliscie moze znacie koszty Instalacja alarmowa Nic dziwnego ze domy tyle kosztuja Może instalacja odgromowa? Do tego jeszcze jakaś sieć komputerowa - oj, oj! A jeszcze 100 lat temu wystarczyła studnia w podwórzu i lampa naftowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Instalacja na pioruny (jak to sie nazywa po polsku )czy tez robiliscie moze znacie koszty Instalacja alarmowa Nic dziwnego ze domy tyle kosztuja Może instalacja odgromowa? Do tego jeszcze jakaś sieć komputerowa - oj, oj! A jeszcze 100 lat temu wystarczyła studnia w podwórzu i lampa naftowa! Wlasnie odgromowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 15.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Klaus Bardzo dobry pomysł. Technicznie można zrealizować to takze jako umieszczenie tej listy w katalogu na indywidualne haslo, wtedy mialbys mniej roboty z prosbami o wyslanie aktualnej listy. Mysle ze maksiu zgodzil by sie hostowac taka liste i technicznie by pomogl to zrealizowac. Pozdrawiam .:MaTaM:. Dzięki, coś takiego zrobię. Dogaduję się z tomadyną. Witam wszystkich wiczorkim MAM NA ZBYCIU JAKIEŚ 4 WYWROTKI ZIEMI OGRODOWEJ TEL.506012729 Chętnie wezmę za rok. Niestety ogród robi się już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam grupke piąteczkowoprzed łikendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam wszystkich-mam pytanie do zainteresowanych drzwiami wejsciowymi-czy wybraliscie juz?bo ja ma dalej kłopot i juz wiem ,ze nie zdążymy ich zamontowac równolegle z brama garażową pozostaje nam chyba zamknąc od strony kotłowni dom i od garazu wejscie do domu i cierpliwie czekac-sosnowe za miekkie,te z włokna szklanego z witrazykiem za duzym i takie tam duperele-zawsze coś nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 o otworzyło bez problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Klaus Bardzo dobry pomysł. Technicznie można zrealizować to takze jako umieszczenie tej listy w katalogu na indywidualne haslo, wtedy mialbys mniej roboty z prosbami o wyslanie aktualnej listy. Mysle ze maksiu zgodzil by sie hostowac taka liste i technicznie by pomogl to zrealizowac. Pozdrawiam .:MaTaM:. Dzięki, coś takiego zrobię. Dogaduję się z tomadyną. Witam wszystkich wiczorkim MAM NA ZBYCIU JAKIEŚ 4 WYWROTKI ZIEMI OGRODOWEJ TEL.506012729 Chętnie wezmę za rok. Niestety ogród robi się już. Ula sasiad Grzegorza szuka ziemi.Niech podejda do nigo on ma namiary do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 o otworzyło bez problema a mi pokazalo ze postow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Agnieszka1 zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 15.09.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie.Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie. Dzięki za rady witaj na forum. wyślij email do Klausa (adres choćby w mojej stopce) to podeśle ci liste rankingową wykonawców - kogoś na niej znajdziesz. pamiętaj tylko, że dobrze i tanio rzadko ze sobą współpracują.....[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam grupkę Trochę chorowaliśmy, tylko nasza niunia dzielnie się trzyma i co ranek wstaje i można powiedzieć biegnie do przedszkola Ciekawe jak długo to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie. Dzięki za rady Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie. Dzięki za rady ooooo....ja mieszkam w Kościnie......czyzby sasiadka??? ( tzn dzialka niedaleko lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 teraz przerwa na kawkę.....nawoz jesienny pod iglaki, krzewy, tuje wysypany.....zostaje juz tylko trawka...ale to jutrro aha polecam kiosk przy bramie glownej zakladow chemicznych police....worek 10 kg nawozu jesiennego to koszt 18.90 zł...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Przez przypadek posadziłem w doniczce Liczi chińskie / Śliwa chińska Litchi chinensis. I wyrosło ma już 10 listków zielono czerwonych - czy specjalistki od ogrodnictwa moga mi podpowiedzieć czy można coś mu podrzucić nawozowego by mu było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 15.09.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Badanie geotechniczne gruntu. Kogo polecacie. Najlepiej fachowo i tanio. Działka znajduje się w Kościnie. Dzięki za rady ooooo....ja mieszkam w Kościnie......czyzby sasiadka??? ( tzn dzialka niedaleko lasu? tak właśnie, działka znajduje się dokładnie w "centrum" wsi Kościno. Teska robiłaś takie badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.09.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No to ta jak zapowiadałem, usunąłem listę rankingową z Internetu.Muszę nawet powiedzieć, że odczuwam pewien rodzaj satysfakcji. Zainteresowanym wysyłam świeżo (dzisiaj) uaktualnioną kopię.W temacie proszę umieścić słowo "lista". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts