matam 15.09.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witajcie No to ta jak zapowiadałem, usunąłem listę rankingową z Internetu. Muszę nawet powiedzieć, że odczuwam pewien rodzaj satysfakcji. Zainteresowanym wysyłam świeżo (dzisiaj) uaktualnioną kopię. W temacie proszę umieścić słowo "lista". Klaus A tak na marginesie czy nie obawiasz sie ze bedziesz otrzymywac za duzo spamu podajac swoj adres email. Ja juz chcesz to podaj go np z tekstem "usun-to" i wtedy bedzie to wygladalo np tak [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 15.09.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witajcie No to ta jak zapowiadałem, usunąłem listę rankingową z Internetu. Muszę nawet powiedzieć, że odczuwam pewien rodzaj satysfakcji. Zainteresowanym wysyłam świeżo (dzisiaj) uaktualnioną kopię. W temacie proszę umieścić słowo "lista". Klaus A tak na marginesie czy nie obawiasz sie ze bedziesz otrzymywac za duzo spamu podajac swoj adres email. Ja juz chcesz to podaj go np z tekstem "usun-to" i wtedy bedzie to wygladalo np tak [email protected] To chyba dobrze służyć pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.09.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 To chyba dobrze służyć pomocą. Oczywiscie po to jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam wieczorkiem-problem z drzwiami wejsciowymi rozwiazany pojechalismy do nomi zobaczyc jakie maja luksfery(wybór zaden)a weszlismy obok i zamówilismy drzwi-podobały nam sie od poczatku a nawet nie wiedzielismy ze to sa te drzwi Dallas,które spodobały nam sie w katalogu moze jednak sie uda zgrac z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam wieczorkiem-problem z drzwiami wejsciowymi rozwiazany pojechalismy do nomi zobaczyc jakie maja luksfery(wybór zaden)a weszlismy obok i zamówilismy drzwi-podobały nam sie od poczatku a nawet nie wiedzielismy ze to sa te drzwi Dallas,które spodobały nam sie w katalogu moze jednak sie uda zgrac z oknami gratuluję ja też się ku nim skłaniam i żeby było śmieszniej to też od nich zaczynaliśmy jaki model wybraliście i z jakiego drewna? ile trzeba na nie czekać? Miraśka wytłumacz mi w którym sklepie je zamówiliście i jak tam dojechać...tylko tak łopatologicznie bo ja słabo znam tamte rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.09.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam wieczorkiem-problem z drzwiami wejsciowymi rozwiazany pojechalismy do nomi zobaczyc jakie maja luksfery(wybór zaden)a weszlismy obok i zamówilismy drzwi-podobały nam sie od poczatku a nawet nie wiedzielismy ze to sa te drzwi Dallas,które spodobały nam sie w katalogu moze jednak sie uda zgrac z oknami gratuluję ja też się ku nim skłaniam i żeby było śmieszniej to też od nich zaczynaliśmy jaki model wybraliście i z jakiego drewna? ile trzeba na nie czekać? Miraśka wytłumacz mi w którym sklepie je zamówiliście i jak tam dojechać...tylko tak łopatologicznie bo ja słabo znam tamte rejony ooo dziewczyny z nieba spdłyscie z tymi drzwiami jest jakas stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo dziewczyny z nieba spdłyscie z tymi drzwiami jest jakas stronka? jest ale taka trochę uboga http://www.derpal.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo dziewczyny z nieba spdłyscie z tymi drzwiami jest jakas stronka? jest ale taka trochę uboga http://www.derpal.com.pl/ http://re-bud.pl/index.php?id=76,0,0,1,0,0 a ta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam wieczorkiem-problem z drzwiami wejsciowymi rozwiazany pojechalismy do nomi zobaczyc jakie maja luksfery(wybór zaden)a weszlismy obok i zamówilismy drzwi-podobały nam sie od poczatku a nawet nie wiedzielismy ze to sa te drzwi Dallas,które spodobały nam sie w katalogu moze jednak sie uda zgrac z oknami gratuluję ja też się ku nim skłaniam i żeby było śmieszniej to też od nich zaczynaliśmy jaki model wybraliście i z jakiego drewna? ile trzeba na nie czekać? Miraśka wytłumacz mi w którym sklepie je zamówiliście i jak tam dojechać...tylko tak łopatologicznie bo ja słabo znam tamte rejony koło nomi ,czeka sie 6-7 tyg,dokładnie z czego to powie ci miły pan ale bardzo twarde-sprawdzane przez meza ,zaraz po lewj jak wchodzisz do sklepu sa wystawione jedne(bierzemy takie ale bez szkła na górze i ma drugie z waskim szkiełkiem,zamówilismy z zamkiem listwowym i szkłem p4(witrazyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 koło nomi ,czeka sie 6-7 tyg,dokładnie z czego to powie ci miły pan ale bardzo twarde-sprawdzane przez meza ,zaraz po lewj jak wchodzisz do sklepu sa wystawione jedne(bierzemy takie ale bez szkła na górze i ma drugie z waskim szkiełkiem,zamówilismy z zamkiem listwowym i szkłem p4(witrazyk) który to sybol według katalogu, pamietasz może? bo zaraz bym sobie zobaczyła które to A jaki jest koszt tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ooo dziewczyny z nieba spdłyscie z tymi drzwiami jest jakas stronka? jest ale taka trochę uboga http://www.derpal.com.pl/ http://re-bud.pl/index.php?id=76,0,0,1,0,0 a ta? nie to bardziej to pierwzse ale szkoda ,ze nie jest w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 http://re-bud.pl/index.php?id=76,0,0,1,0,0 a ta? te są raczej wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 koło nomi ,czeka sie 6-7 tyg,dokładnie z czego to powie ci miły pan ale bardzo twarde-sprawdzane przez meza ,zaraz po lewj jak wchodzisz do sklepu sa wystawione jedne(bierzemy takie ale bez szkła na górze i ma drugie z waskim szkiełkiem,zamówilismy z zamkiem listwowym i szkłem p4(witrazyk) który to sybol według katalogu, pamietasz może? bo zaraz bym sobie zobaczyła które to A jaki jest koszt tych drzwi? 2990+montarz 200 symbol DWZ23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 2990+montarz 200 symbol DWZ23 to już wiem ładne są dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 mysle ,ze ta stronka pierwzsa tez cos nie pasuje bo nie ma takiego symbolu drzwi-moze poszukamy pod nazwa sklepu-SALDRIstrzał w 10 ale w sklepie maja te trzecie i jeszcze jedne ale w przykładach ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 mysle ,ze ta stronka pierwzsa tez cos nie pasuje bo nie ma takiego symbolu drzwi-moze poszukamy pod nazwa sklepu-SALDRI to jest strona producenta...tak przynajmniej wyczytałam w tym katalogu. Nic innego nie mogłam znaleźć a niektóre modele drzwi sie zgadzają http://www.saldri.szcz.pl/zew.htm no są, pierwsze trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 na zywo widziałam te trzecie i w magazynie te drugie-tez ładne ale wybór maja o wiele wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No to jak nic czeka nas wycieczka na prawobrzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 15.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Krajanie Czy ktoś orientuje się co stało się ze szczecińską listą wykonawców. Poprzedni link http://gaiger.50webs.com/lista/ nie funkcjonuje. Bardzo liczę na pomoc, gdyż często korzystałem z tej strony. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No to jak nic czeka nas wycieczka na prawobrzeże zapraszamy na przwobrzeze nasze urocze im szybciej tym lepiej bo naprzwde sie najexdziłam i coraz dłuzsze terminy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts