szydas 16.09.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 powiedzcie mi jak to jest, że oglądam po raz n-ty kabaret Tey w archiwalnych nagraniach i dalej się kulam ze śmiechu.... a te nowe kabarety na powtórkach już jakieś nie takie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 16.09.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witam nocnych markow powiedzcie mi jak to jest, że oglądam po raz n-ty kabaret Tey w archiwalnych nagraniach i dalej się kulam ze śmiechu.... a te nowe kabarety na powtórkach już jakieś nie takie.... Sadze ze wtedy bylo duzo podtekstow politycznych i teraz dalej nas to smieszy. Ja ostatni lezalem z kabaretu moralnego niepokoju ze skeczem Wizyta Księdza. KMN - Wizyta Ksiedza Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 17.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 pozdrawiam niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 to ja też powitam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.09.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.09.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 cisza i spokój - czyżby wszyscy zażywali ostatnie tchnienie lata? podciągnę trochę, bo spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.09.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć . A poza tym witam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.09.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć . A poza tym witam niedzielnie. maro74, jak tam postępy rehabilitacji? kiedy powrót na rynek pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.09.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć . A poza tym witam niedzielnie. trzeba było wpaść i podpatrzeć z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć . A poza tym witam niedzielnie. maro74, jak tam postępy rehabilitacji? kiedy powrót na rynek pracy? Jeszcze nie mogę robić rehabilitacji może dopiero za miesiąc narazie zaczynam basen . Co do powrotu do zajęć to do końca roku nic nie mogę robić, a potem to jeszce się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć . A poza tym witam niedzielnie. trzeba było wpaść i podpatrzeć z bliska Prawie wpadłem bo zrobiłem tam kółko na rowerze po tej waszej pętli, nastepnym razem jak będę w okilicy to wpadnę. Tylko napisz jak masz na imię żebym nie musiał pytać o dzióbka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 witam wieczorkiem-Monka odwiedziełaś wczoraj może prawobrzeze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 I ja witam niedzielnie Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć . A poza tym witam niedzielnie. trzeba było wpaść i podpatrzeć z bliska Prawie wpadłem bo zrobiłem tam kółko na rowerze po tej waszej pętli, nastepnym razem jak będę w okilicy to wpadnę. Tylko napisz jak masz na imię żebym nie musiał pytać o dzióbka . Aga, naogół stoi też tam zielone autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.09.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo Coś pusto Miraśka i jak wierżba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.09.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo - ciekawe czy uda mi się dziś odebrać odrolnienie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam! Dwa dni zrobiliśmy sobie całkowitą przerwę od komputera i........rano nie było połączenia ani z myszką ani z klawiaturą (bezprzewodowe) Oburzył się chyba, że nie korzystamy z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.09.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam Witam poniedziałkowo - ciekawe czy uda mi się dziś odebrać odrolnienie działki Uda sie !! Mysl pozytywnie a sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo- jak myslicie kto powinien zabezpieczyc licznik wody(w kotłowni)co by sie nie uszkodził bo nie wiem kto ma kupic nowy,chyba ze da sie wymienić szkiełko bo jest dziurka i pekniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts