Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Witam poniedziałkowo - ciekawe czy uda mi się dziś odebrać odrolnienie działki :x

Uda sie !!

Mysl pozytywnie a sie uda :)

Myślałem pozytywnie - śniłem pozytywnie :lol: i ...............

nieudało się - Pani poinformowała mnie że nie jest jeszcze gotowe :x , umówiłem się że będę dzwonił jutro na fajrant :evil:

Witam poniedziałkowo- jak myslicie kto powinien zabezpieczyc licznik wody(w kotłowni)co by sie nie uszkodził bo nie wiem kto ma kupic nowy,chyba ze da sie wymienić szkiełko bo jest dziurka i pekniete :evil:

wykonawca robót - w końcu umowa jest na tworzenie a nie niszczenie :D

a wykonawca pewnie powie - "to nie ja" :lol:

Jeśli kotłownie Ci robili i taki pęknięty licznik wstawili, to ja bym nie zapłaciła za niego.

witam

i

PRZYPOMINAM

za jakieś max dwa tygodnie będziemy mieli do sprzedania wełnę mineralną TOPROCK o gr. 100 mm oraz 150 mm (na oko zostanie nam coś między 20 a 30 paczek - ale dokładne ilości podamy po przeliczeniu). Zainteresowanych kupnem prosimy o kontakt na priva. (ceny netto - warto) :D

witam

i

PRZYPOMINAM

za jakieś max dwa tygodnie będziemy mieli do sprzedania wełnę mineralną TOPROCK o gr. 100 mm oraz 150 mm (na oko zostanie nam coś między 20 a 30 paczek - ale dokładne ilości podamy po przeliczeniu). Zainteresowanych kupnem prosimy o kontakt na priva. (ceny netto - warto) :D

a styropianu nie masz? bo z chęcią bym łyknęła :lol:

Może ktoś kupował ostatnio i podpowie gdzie się udać żeby korzystnie zakupić?

mysle ,ze ta stronka pierwzsa tez cos nie pasuje bo nie ma takiego symbolu drzwi-moze poszukamy pod nazwa sklepu-SALDRI

strzał w 10 ale w sklepie maja te trzecie i jeszcze jedne ale w przykładach ich nie ma

ja kupowalam drzwi u tego z Saldri.

jak sie zbierzecie w grupe to ostro moe zjechac z ceny - jak cos powaolywac sie na mnie i ze juz jedna grupa kupowala.

Witam

Witam poniedziałkowo - ciekawe czy uda mi się dziś odebrać odrolnienie działki :x

Uda sie !!

Mysl pozytywnie a sie uda :)

Myślałem pozytywnie - śniłem pozytywnie :lol: i ...............

nieudało się - Pani poinformowała mnie że nie jest jeszcze gotowe :x , umówiłem się że będę dzwonił jutro na fajrant :evil:

siła wyższa....urzedniczka :cry: :cry:

witam

i

PRZYPOMINAM

a styropianu nie masz? bo z chęcią bym łyknęła :lol:

Może ktoś kupował ostatnio i podpowie gdzie się udać żeby korzystnie zakupić?

zobaczymy - prawdopodobnie tez cos zostanie (gr. 14 cm)..

od jutra ocieplamy, wiec ilość powinna być znana za około 1,5 tygodnia ..

zobaczymy - prawdopodobnie tez cos zostanie (gr. 14 cm)..

od jutra ocieplamy, wiec ilość powinna być znana za około 1,5 tygodnia ..

do tego czasu to chyba już zamówimy :roll:

no i planujemy 12 cm, może to za mało? :roll:

Jakiej firmy masz styropian i frezowany czy nie?

jak mozesz zrob wiecej...u mnie jest 15 cm od dwoch lat - kiedy ocieplali takim grubym budowlancy sie rechotali....a ja nie zaluje..pare groszy tylko wiecej na to poszlo

jak mozesz zrob wiecej...u mnie jest 15 cm od dwoch lat - kiedy ocieplali takim grubym budowlancy sie rechotali....a ja nie zaluje..pare groszy tylko wiecej na to poszlo

masz rację ... po głębszym zastanowieniu chyba zdecydujemy się 14

:) juz bedziesz ocieplac???

a kiedy myslicie sie przeprowadzic?

chcielibyśmy na święta ale jak patrzę na to ile jeszcze do zrobienia to cienko to widzę :roll:

może się uda :lol: :lol: My kończymy stan surowy otwarty i zimujemy reszta na wiosnę i też marzą mi się świeta ale za rok, czy się uda zobaczymy, zależy od banku jaki będzie dla nas łaskawy :roll: :roll:

Witam w poniedziałek

a kiedy myslicie sie przeprowadzic?

chcielibyśmy na święta ale jak patrzę na to ile jeszcze do zrobienia to cienko to widzę :roll:

może się uda :lol: :lol: My kończymy stan surowy otwarty i zimujemy reszta na wiosnę i też marzą mi się świeta ale za rok, czy się uda zobaczymy, zależy od banku jaki będzie dla nas łaskawy :roll: :roll:

To tak jak ja. Choć w wariancie optymistycznym mam cichą nadzieję, że może i jesień udałoby się spędzić już w nowym domu.

monka, a kiedy Wy zaczynaliście?