maksiu 06.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 No, a u mnie zaczeło kropić... no dobra uciekam do domku weekendować się... do poniedziałkupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.02.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Joasia Jasia! Pięknie dziękuję za uroczy uśmiech dla nowego na forum! Też poproszę o namiary na tych porządnych górali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.02.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Ivette! dziekuję za miłe przywitanie! Też lubię piątki, a b. lubię piatki po godz. 16.00! PS. Dobry pomysł z tą formą "Dziennika Budowy"!. Czytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.02.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Księgowa-sąsiadko-krótko i na temat-jak zawsze- -thanks Bodeku-odpłyneleś na działeczce-no to hop do klawiaturki i melduj co u Ciebie? Jeśli idzie o dachówkę to powiem szczerze,że jestem zdziwiony podejściem sprzedawców,chyba wogóle ostatnio WSZYSCY handlujący coś się zrobili mili?? Czyżby ludziska kupowali mniej?Wcale się nie zdziwię jak ceny zaczną spadać w tym mieśiącu ,chociaż?????? Zainteresowała mnie dachówka F-my CREATON szara angobowana! Tylko ta cena 4,63zł.Ktoś z Was pokrył daszek tym wyrobem?Opinia? Co nie oznacza,że nie zwróciłem uwagi na Euronit czy Brasa-d.cementowe. Która-ot pytanie ale ja prócz estetyki uwzględniam : kilmat(temp.,wiatr,kwaśne deszcze,wilgotność...),położenie domu(przy głównej ulicy),test wiadra(he he), dostepność i ta koleżanka cena A Wym czym się sugerowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 czupurek u mnie kładą sie kafle....czeka kuchnia i sprzety...do konca lutego bedzie wszystko gotowe...ech...drzwi beda do 3 marca... zapraszam jak bedziesz u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 06.02.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Teska - czy jak zakończysz budowę to skończy się udzielanie i liderowaniena forum?? No i proponuję intermet radiowy bo z tel. to fakt masz problem.Ja wyjaśniłem to nachodzenie pracowników Tpsa-tel. dają po 1-ym m-cu,a przyłącze natychmiast. A teraz forumowiczę raz jeszcze gdzie iść po dachówkę??Czy wybrać jednego dostawcę na wszystko czy sortować zakupy? Idę oglądać Piratów z Karaibów papa mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 06.02.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 witam wszystkich a moze by tak czesciej robic spotkania forumowiczow z naszej grupy tak moze raz na miesiac jeden wieczor dobrej zabawy i rozmow innych niz zawodowych. A ogolnie widze ze tu sie kobitki na jakies potajemne spotkania umawiaja na ploteczki a gdzie sa faceci gdzie Panowie moze i my sie spotkamy na jakiejs czysto meskiej imprezie przy kieliszeczku nie nie zebym tam kogos namawial . i Pozdrawiam wszyskich nowy hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.02.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 czupurek serdeczne życzenia. Ale się dzisiaj działo na forum!!! .....ale u mnie dziś na budowie też, nawet byłam zaskoczona. Wczoraj weszli zrobić mi zewnętrzne przyłącza wody i gazu (gaz 75m, woda w drodze) a już dzisiaj miałam wszystko odebrane i wysprzątane! Miłe zaskoczenie!!!!!!! Mogę podać namiary na tę ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.02.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Czupurek! Nalepsze życzenia (i tej wyrzynareczki)!!!. Didi! Proszę o namiary na fachowców od H2O i gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.02.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Wiedziałem, że czegoś zapomniałem we wcześniejszym poście - pochwalic mianowicie, że pomysł MamaTA i Tatuj'a ze spotkaniem jest niezły!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 RomanWproszę o potwierdzenie, czy otrzymałeś namiary na mojego fachowca, bo miałam zaniki w łączności z internetem.Jeśli nie to prześlę jeszcze raz na prywatny mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.02.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Panowie górą to w końcu forum nie tylko dal PAŃ - - hi hi Ale jak przy kiliszku to kobitki nas będa musiały odebrać-he he Idę z ULCIĄ i KRZYSIEM na rekonesans dachowy- by by! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.02.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Witam Wszystkich! Didi! Niestety nie otrzymałem żadnej wiadomości, więc poproszę o powtórzenie. Swoją drogą ten system wysylania wiadomości z Forum jest mało poręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 RomanWChyba tym razem doszło?Próbuję wstawić zdjęcie swojego domku. Robię to metodą prób i błędów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 No i nic z tym emblematem mi nie wychodzi.Może ktoś sposób wstawiania obrazka przełoży mi na język polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.02.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 HMB ul. Derdowskiego- obok Shella; dachówka Braasa w listopadzie po 2,12! i 17% zniżki na gąsiory itp. Powodzenia!! Mariusz, i jak z więźbą? Będzie taniej jak weźmiemy w kilka osób?? Z betonem komórkowym nie ma tp niestety znaczenia Pozdrawiam weekendowo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.02.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Didi, ja Ci niestety nie pomogę- Maksiu est specjalistą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.02.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 No i nic z tym emblematem mi nie wychodzi. Może ktoś sposób wstawiania obrazka przełoży mi na język polski? A gdzie jest zapisany twój obrazek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 jest to zdjęcie mojego domku!Ale chyba wiem dlaczego nie wchodzi, ma ono pojemność 456kb, a ograniczenie jest do 6kb, tylko dlaczego iini wstawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.02.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 jest to zdjęcie mojego domku! Ale chyba wiem dlaczego nie wchodzi, ma ono pojemność 456kb, a ograniczenie jest do 6kb, tylko dlaczego iini wstawiają? Ale gdziue jest to zdjęcie zapisane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts