monka 18.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a dlaczego nie wszystko? polozenie tynku to 1-2 dni Bo tak sobie myślałam że ubrudzi się jak będzie błoto na tej mojej glinie A wy jaki tynk zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo- jak myslicie kto powinien zabezpieczyc licznik wody(w kotłowni)co by sie nie uszkodził bo nie wiem kto ma kupic nowy,chyba ze da sie wymienić szkiełko bo jest dziurka i pekniete wykonawca robót - w końcu umowa jest na tworzenie a nie niszczenie a wykonawca pewnie powie - "to nie ja" Jeśli kotłownie Ci robili i taki pęknięty licznik wstawili, to ja bym nie zapłaciła za niego. licznik jest od poczatku budowy w mijscu docelowym czyli kotłowni a odpowiedz kiero mysle ,ze znam-no kurcze nie da sie tak o wszystkim pomyslec tak na budowie niestety bywa,-ale jak popsuli bezpiecznik w skrzynce to brał elektryka i naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam w poniedziałek a kiedy myslicie sie przeprowadzic? chcielibyśmy na święta ale jak patrzę na to ile jeszcze do zrobienia to cienko to widzę może się uda My kończymy stan surowy otwarty i zimujemy reszta na wiosnę i też marzą mi się świeta ale za rok, czy się uda zobaczymy, zależy od banku jaki będzie dla nas łaskawy To tak jak ja. Choć w wariancie optymistycznym mam cichą nadzieję, że może i jesień udałoby się spędzić już w nowym domu. monka, a kiedy Wy zaczynaliście? Maggie tą jesień? Hehehe, dowciapna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mysle ,ze ta stronka pierwzsa tez cos nie pasuje bo nie ma takiego symbolu drzwi-moze poszukamy pod nazwa sklepu-SALDRI strzał w 10 ale w sklepie maja te trzecie i jeszcze jedne ale w przykładach ich nie ma ja kupowalam drzwi u tego z Saldri. jak sie zbierzecie w grupe to ostro moe zjechac z ceny - jak cos powaolywac sie na mnie i ze juz jedna grupa kupowala. no to super a jakie brałas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 SzydasJa tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 TESKA- a jakie drzwi brałas w saldri i czy daja gwarancje,na ile bo zapomnialam pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a dlaczego nie wszystko? polozenie tynku to 1-2 dni Bo tak sobie myślałam że ubrudzi się jak będzie błoto na tej mojej glinie A wy jaki tynk zrobiliście? Knaufa barwiony akrylowy . ale przeciez cokol chroni od blota przyziemnego. A wiesz ze drozej Cie wyniesie pozniej zrobienie samego tynku niz jakbys teraz przy calosci robila. Ja mam nadzieje jeszcze w tym roku zrobic chodniki, podjazdy, cokol wlasnie - koniecznie. Zeby wlasnie nie bylo blota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A wiesz ze drozej Cie wyniesie pozniej zrobienie samego tynku niz jakbys teraz przy calosci robila. czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 TESKA- a jakie drzwi brałas w saldri i czy daja gwarancje,na ile bo zapomnialam pytac brałam wewnetrzne.Gwarancja 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.09.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Ja tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? już prawie, jeszcze tylko poród przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Ja tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? już prawie, jeszcze tylko poród przed nami jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 18.09.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo, chciałabym skonsultować z budującymi wycene jednego z wykonawców, 40 tys za robociznę - stan surowy z dachem. dom 150 użytkowej (200 cał), podwójny garaż, bez piwnic, dach dwuspadowy z dwoma lukarnami. Wykonawca polecany i po pierwszych rozmowach wrażenie bardzo pozytywne. Jak myślicie, brać czy szukać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo, chciałabym skonsultować z budującymi wycene jednego z wykonawców, 40 tys za robociznę - stan surowy z dachem. dom 150 użytkowej (200 cał), podwójny garaż, bez piwnic, dach dwuspadowy z dwoma lukarnami. Wykonawca polecany i po pierwszych rozmowach wrażenie bardzo pozytywne. Jak myślicie, brać czy szukać dalej? według mnie niezła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.09.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo, chciałabym skonsultować z budującymi wycene jednego z wykonawców, 40 tys za robociznę - stan surowy z dachem. dom 150 użytkowej (200 cał), podwójny garaż, bez piwnic, dach dwuspadowy z dwoma lukarnami. Wykonawca polecany i po pierwszych rozmowach wrażenie bardzo pozytywne. Jak myślicie, brać czy szukać dalej? A jaki materiał na ściany i co miesci się w cenie i czy dom parterowy czy z użytkowym poddaszem ? Po czyjej stronie: 1) Socjal 2) Szalunki 3) Koparka 4) Wibrator do betonu 5) Zagęszczarka 6) Budowa ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 18.09.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo, chciałabym skonsultować z budującymi wycene jednego z wykonawców, 40 tys za robociznę - stan surowy z dachem. dom 150 użytkowej (200 cał), podwójny garaż, bez piwnic, dach dwuspadowy z dwoma lukarnami. Wykonawca polecany i po pierwszych rozmowach wrażenie bardzo pozytywne. Jak myślicie, brać czy szukać dalej? według mnie niezła cena ciesze sie że tak mówisz, wykonawca nam sie podoba, wydaje sie że można się z nim dogadać ale mamy tylko jego wycene i druga na ponad 55 tys, chyba powinniśmy szukać dalej ale boje się że potem będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo, chciałabym skonsultować z budującymi wycene jednego z wykonawców, 40 tys za robociznę - stan surowy z dachem. dom 150 użytkowej (200 cał), podwójny garaż, bez piwnic, dach dwuspadowy z dwoma lukarnami. Wykonawca polecany i po pierwszych rozmowach wrażenie bardzo pozytywne. Jak myślicie, brać czy szukać dalej? A jaki materiał na ściany i co miesci się w cenie i czy dom parterowy czy z użytkowym poddaszem ? Po czyjej stronie: 1) Socjal 2) Szalunki 3) Koparka 4) Wibrator do betonu 5) Zagęszczarka 6) Budowa ogrodzenia otóż to - dokładnie ustal, co wykonawca rozumie przez stan surowy z dachem. czy ew. taras, schody też wlicza, czy dach to więźba pokryta folią czy dachówki też położy, czy wlicza obróbki blacharskie itp. czasami lepiej głupio zapytać niż potem mocno się zdziwić. A cena bardzo rozsądna, warto utrzymać kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.09.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Ja tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? już prawie, jeszcze tylko poród przed nami jeszcze ale Wy już chyba po terminie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.09.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Pojechalem zobaczyc jak Agro uzbraja teren i przejezdzalem kola Was dzisiaj, niestety mialem telefon i nie miaiem czasu bo zle zaplanowalem wyjazd wiec nie zatrzymalem sie, ale widze ze Wasza budowa idzie do przodu . Co do uzbrojenia to stwierdzam ze cos chlopcy zwolnili i nie za duzo sie posunelo. Sprzedali wszystkie dzialki na papierze wiec czeka teraz na pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.09.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Ja tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? już prawie, jeszcze tylko poród przed nami jeszcze ale Wy już chyba po terminie jesteście Jaca_1 dawno sie nie odzywal wiec moze juz po . Zapewne ze szczescia nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Ja tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? już prawie, jeszcze tylko poród przed nami jeszcze ale Wy już chyba po terminie jesteście jeszcze nie, ale termin tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts