dzióbek 19.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 jak nie rozumiesz, no kominiarza do opinii kominiarskiej potrzebuję ale taki fajny zeby był i sie nie czepiał Szare tynki nie , zółte Zdjecia mam, ale przeklamuja bo z komóry, w jakis pomarancz wpada, wiec nie bede wklejac jak spotkam sąsiada to sie spytam kto był u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam wszystkich? Kto zamówił chmury to ja mam wylane wieńce i chcę żeby dobrze związały mi dzisiaj schodki robili, więc słoneczku też kazałam iść precz, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam wszystkich? Kto zamówił chmury to ja mam wylane wieńce i chcę żeby dobrze związały mi dzisiaj schodki robili, więc słoneczku też kazałam iść precz, sorry Dziobek z czego masz sciany dzialowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam wszystkich? Kto zamówił chmury to ja mam wylane wieńce i chcę żeby dobrze związały mi dzisiaj schodki robili, więc słoneczku też kazałam iść precz, sorry Dziobek z czego masz sciany dzialowe poroton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Bryta kolumny tez kolorowe , jak elewacja - mozna wpasc zobaczyc Bodekku za duze wymagania? No to dobra, dobra , jeszcze tani zeby był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 fajnego kominiarza poszukuję zna ktoś? A może być listonosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.09.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Bryta kolumny tez kolorowe , jak elewacja - mozna wpasc zobaczyc Bodekku za duze wymagania? No to dobra, dobra , jeszcze tani zeby był a w którym miejscu dokładnie - na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 maggie pytalam sie o bloczki, dalej sprowadzają z tamy pom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 fajnego kominiarza poszukuję zna ktoś? A może być listonosz? wersji wariantowych nie dopuszcza się; Tylko to co zazyczyl sobie inwestor - kominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziś byłem w Starostwie w Policach - to co tam się dzieje to masakra podpierająca się o parapet pani odwrócona do mnie du...... informuje mnie że oni są tak zaj........ robota że głowa boli i że ona zupełnie nie rozumie o co mi chodzi że się dopytuję o moją sprawę którą złożyłem w kancelarii 11.09.2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Później się ludzie dziwią że ktoś bierze karabin maszynowy i strzela na ślepo. Naprzeciw wejścia do pokoju pani która ma ogólnie swoją prace głęboko w du….. wisi duży plakat informujący, iż urzędnik powinien rzetelnie i wyczerpująco informować petenta o załatwianej sprawie. Więc wygląda na to że dopiero w poniedziałek odbiorę odrolnienie mojej działki – gdyż wszystko wskazuje że jest to niemożliwie skomplikowana sprawa pociągająca za sobą strasznie długą procedurę administracyjną wymagającą zaangażowania wielu zapracowanych urzędników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziś byłem w Starostwie w Policach - to co tam się dzieje to masakra podpierająca się o parapet pani odwrócona do mnie du...... informuje mnie że oni są tak zaj........ robota że głowa boli i że ona zupełnie nie rozumie o co mi chodzi że się dopytuję o moją sprawę którą złożyłem w kancelarii 11.09.2006 a podobno tam i tak jest nieźle. My czekaliśmy prawie 4 miechy zeby nadali nam adres bo tez byli zaj..... robotą - ale wtedy byl zepierdziel wakacyjny podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziś byłem w Starostwie w Policach - to co tam się dzieje to masakra podpierająca się o parapet pani odwrócona do mnie du...... informuje mnie że oni są tak zaj........ robota że głowa boli i że ona zupełnie nie rozumie o co mi chodzi że się dopytuję o moją sprawę którą złożyłem w kancelarii 11.09.2006 Wyluzuj ja wiem ze to wku... ( ja tez czekam na wodociagi ) bo to dopiero poczatek i szkoda serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 19.09.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No to jak jest z tym futrem spece od styropianu i wszelkich zagadek. Cieplejsze to czarno-popielate, czy kremowe ?A jak w kropki to lepsze od samego kremowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.09.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No to jak jest z tym futrem spece od styropianu i wszelkich zagadek. Cieplejsze to czarno-popielate, czy kremowe ? A jak w kropki to lepsze od samego kremowego? Moze najpierw wypadalo by sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 19.09.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No to jak jest z tym futrem spece od styropianu i wszelkich zagadek. Cieplejsze to czarno-popielate, czy kremowe ? A jak w kropki to lepsze od samego kremowego? Moze najpierw wypadalo by sie przywitac Lässt sich überraschen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 19.09.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziś byłem w Starostwie w Policach - to co tam się dzieje to masakra podpierająca się o parapet pani odwrócona do mnie du...... informuje mnie że oni są tak zaj........ robota że głowa boli i że ona zupełnie nie rozumie o co mi chodzi że się dopytuję o moją sprawę którą złożyłem w kancelarii 11.09.2006 Wyluzuj ja wiem ze to wku... ( ja tez czekam na wodociagi ) bo to dopiero poczatek i szkoda serducha Święte słowa - szkoda nerwów przydadza się na budowę. Zawał na etapie pozwolenia na budowę ? bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 19.09.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 WitamJest ktos moze na forum z Dołuj z osiedla domkow kolo ZANA. Czy macie moze namiary na wlascicela jakis dzialek w tym rejonie. Jak wam sie tam mieszka, na co trzeba uwazac. Za odpowiedzi z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 19.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witając wtorkowo. Betsii popieram Klausa - proszę o namiary , choć mam wrażenie że miałem z nim kontakt i nie chciał brać budowy na Bezrzeczu bo ten wykonawca zasadniczo tamtą .............. stronę realizuje. witam wtorkowo i przepraszam za przerwe informacyjną , musiałam wyłączyć inernet. Zachłanna nie jestem chętnie się podzielę , sprawdź sama może będzie ok, podaj jakieś namiary na priv to prześlę wszystkie dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 19.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witając wtorkowo. Betsii popieram Klausa - proszę o namiary , choć mam wrażenie że miałem z nim kontakt i nie chciał brać budowy na Bezrzeczu bo ten wykonawca zasadniczo tamtą .............. stronę realizuje. witam wtorkowo i przepraszam za przerwe informacyjną , musiałam wyłączyć inernet. Zachłanna nie jestem chętnie się podzielę , sprawdź sama może będzie ok, podaj jakieś namiary na priv to prześlę wszystkie dane jest na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts