Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

hihihi .... Bo Ciebie drogi Szydas jeszcze nie bylo, jak tu sie taki krecil, co tylko uwagi mial i beszczebelny byl :) dawno go nie bylo... ignorujemy takich ...

Zapewne ktos z forumowiczow to jest :wink:

dziwne ma hobby co prawda, ale kazdy ma jakiegos bzika, ten akurat lubi błaznować , coz, widać to silniejsze od niego :-?

hihihi .... Bo Ciebie drogi Szydas jeszcze nie bylo, jak tu sie taki krecil, co tylko uwagi mial i beszczebelny byl :) dawno go nie bylo... ignorujemy takich ...

pamiętam jak parę miesięcy temu też takie cos zjawiło się z marsa i znikło, oczywiście nic mądrego do powiedzenia nie miało :roll: :roll: Zgadzam się takich najlepiej ignorować to się szybko znudzą :wink:

Witam wszystkich,

pod koniec tygodnia mam otrzymać decyzję odnośnie kredytu i podpisać umowę :lol: , więc zacznę w końcu budowę i podejrzewam, że wtedy będę aktywniejszą uczestniczką forum.

Szydas : oglądałam Twoją galerię i jestem pod wrażeniem postępu w pracach. Jaka ekipa jest taka sprawna ?

Pozdrawiam

Marta

Witam STARYCH oraz NOWYCH uzytkownikow!

Zasmarkana jestem od wczoraj, a od popoludnia - bede bezdomna!

Didi - podaj mi gdzie mieszka Soltys Zalomia - bo z tym debowym pomnikiem to do niego...

ja tez mam, sory mialam 15 cm styropian i grzyba nie mam, no chyba, ze pojde do lasu i sobie pozbieram... :lol:

I mnie katar bierze :-? a jak zwykle nie ma czasu aby sie do luzka polozyc :lol:

Witam wszystkich,

pod koniec tygodnia mam otrzymać decyzję odnośnie kredytu i podpisać umowę :lol: , więc zacznę w końcu budowę i podejrzewam, że wtedy będę aktywniejszą uczestniczką forum.

Szydas : oglądałam Twoją galerię i jestem pod wrażeniem postępu w pracach. Jaka ekipa jest taka sprawna ?

Pozdrawiam

Marta

Rom-Bud (nie mylić z RemBudem). I zaraz powinien pojawić się komentarz Bezwiesa.... :wink:

Aga to chyba cię widziałam przedwczoraj jak biegałaś z fajnym maleństwem po działeczce :lol:

co do Nasiennej to w tej chwili jest ona utwardzana tłuczniem. Z tego co wiem gmina ma występować o środki unijne na zrobienie tej drogi ale to dopiero po wykonaniu kanalizacji w Nasiennej.

Okazuje się, ze Gmina i owszem będzie występować do Unii (juz raz odrzucono wniosek) o wykonanie drogi, ale są to ogromne pieniądze, bo droga musi spełniać specjalne wymogi by mogły przemieszczać się wojska, stąd realnie patrząc-mogą tej drogi nigdy nie zrobić. A tłuczeń jest wystaczajacy do przejazdu wojsk.

Dokładnie - ignorujemy

Jakem Forum-owy organizator ognisk - proponuję wrzucić do ognia :D

Rozumiem ze ladna pogoda sprawia ze kolejne ognisko planujesz. Tylko nie wiadomo czy taki by sie palil.

Witam wszystkich,

Pozdrawiam

Marta

A mi sie nie otwiera.

Co prawda widzialam na zywca, ale chcialam ogladnac zdjecia.

mi też nie :( :(

mi największą radochę sprawia porównywanie zdjęć sprzed miesiąca :lol:

Dokładnie - ignorujemy

Jakem Forum-owy organizator ognisk - proponuję wrzucić do ognia :D

Rozumiem ze ladna pogoda sprawia ze kolejne ognisko planujesz. Tylko nie wiadomo czy taki by sie palil.

wygląda na zapalonego germanistę :D

pytanie o ogrodzenie budowy - chcialem ogrodzić jeśli nie biłoby mnie to mocno po kieszeni. Myslałem o siatce "leśnej" i okorkach z lasu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii. Jakie to są koszta. Może jakieś inne sugestie z cenami. Płotu mam ok 100m - oczywiście by nie wozic daleko szukam w okolicach Dobrej.