Didi 07.02.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 C:\WINDOWS\Dane aplikacji\OLYMPUS\Camedia Master 4\Album\Samples\dla forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.02.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 To nie zadziała - zdjęcie/obrazek musi być na ogólnodostępnym serwerze.W stopce mojego lisu masz adres e-mail do mnie - wyślij na ten adres twoje zdjęcie jako załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.02.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 No to teraz wstaw sobie link http://www.naszdom.erb.pl/pic/didi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 07.02.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Bikosanapisała:HMB ul. Derdowskiego- obok Shella; dachówka Braasa w listopadzie po 2,12! i 17% zniżki na gąsiory itp. Powodzenia!! a o co chodzi?jest luty? Grapusek i Bikosa - na mój apel odpowiedział Krzyś z Ulcią i dziś razem się udaliśmy na interwiu w Mierzynie! Więźbę zamawiam u Krzyśka na Weleckiej 2 bo asortyment ma wysokiej klasy,a cenę dał taką samą jak konkurencja z gorszymi wyrobami.Teraz razem obmyślamy atak na dachówkę!!!!Poza tym fajnie było spotkać kolegę z forum i sobie porozmawiać. Ostatnio spostrzegłem,że pojawiło się troszkę nowych budujących i ........ Proponuję kolejne spotkanie GRUPY SZCZECIŃSKIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2004 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 witam wszystkich.....hihihihi jest niedziela:) Mariusz u Krzyska drewno trafia sie czasami mokre:( i tez proponuje spotkanko...ale jak bedzie słoneczko cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.02.2004 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Taaaaaak! Piekny dzień ta niedziela! I jaki dłuuuuuuuuuugi (trzeba tylko wcześnie zacząć!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Widze że coraz więcej osób ma ochote się ponownie spotkać, gorzej może być niestety z terminem, albowiem za dwa tygodnie 21 lutego odbędzie się ogólnopolskie spotkanie forumowiczów w Warszawie, z tego co wiem to wybierają się tam cztery osoby z naszej grupy, Teska, S.P, Ivette i ja. A może jeszcze są jacyś chętni na wyjazd? Jeśli tak to śmiało, przyznawać się mi tu zaraz. Tak więc myślę, że spotkanie naszej grupy nie odbędzie się szybciej niż za miesiąc, a to daje połowę marca.Spragnionym spotkania na osłodę przypominam link:http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=imolapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Dzień dobry w niedzielę ! wywołany melduje się ! mariusz r - ja żyję tylko czasu brak, na keyborda se popztrze i już przez ostatnie dni lekko zarżnięty (nie dosłownie) byłem, sorry - obiecuję poprawę od następnego tygodnia didi - czy ci twoi fachowcy od wody itd. to robią to kompleksowo tzn. projekt, uzgodnienia itd. Jeżeli tak to proszę namiary sprawa naprawdę gardłowa pozdrawiam mbodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 08.02.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 MTT melduje sie w zastepie mielismy z zona jechac do wawy 14 ale moze dalo by sie przelozyc na 21 i zalatwic 2 sprawy naraz ale tego niewiem dzis pozniej sie ustali maks w poniedzialek bede wiedzial to dam znac jak pojdzie dobrze to tez piszemy sie na wyjaz razem na ogolnopolskie.. Ogolnie jak wiekszosc z nas czasu brakuje i marzy mi sie doba 48h he he. Wogole macie fajnie ze liczycie sobie tydzien do piatku i weekend niepracujecie ja niemam tego luksusu i pracuje caly tydzien pozdrowienia hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Maksiu, a masz lokum w wawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Teska: tak. dogadałem się z Agacką, Emems i kgadziną i będę wspólnie z nimi nocować u Becikapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Maksiu to ja nie wiem...a Becik ma budowe czy juz mieszka?? a czemu my z ivetka szukamy hotelu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Maksiu znowu zarzuce Ciebie....wiesz czym...prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Teska: Becik juz mieszka.. nawet całkiem przyjemnie...a co drugiej czesci pytania... nie mam pojecia dlaczego szukacie hotelu, jestescie przeciez na liscie u tomka1950.. prawda? no coz decyzja nalezy do was.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 niom tak...ale jestesmy na liscie...tylko nie wiem gdzie te lokum....a spiworki i maty to My z Ivetka jestesmy niom...za dorosłe... buziaki dla Małgoni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.02.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Teska: cóż, jeśli chcesz poznać jakieś szczegóły to musisz pogadać z Tomkiem, ja niestety nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 08.02.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Witam, Jak rozwiązaliście odprowadzenie wody deszczowej np. - do ziemi poprzez studnię- do zbiornika np. do podlewanie ogrodu Chciałbym dowiedzieć się ile może kosztować zbiornik ok 3m3 i gdzie go można kupić. Może ktoś zna namiary ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.02.2004 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Witam wszystkich!Poniedziałek to też dobry dzień (trzeba go tylko wcześnie zacząć!). Weekend za 5 (słownie: pięć) dni! G&M : Może, taki od szamba (czywiście z tworzywa sztucznego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Witam w nowym tygodniu... no i mamy spowrotem zime.. z tego co slyszalem to tylko do srody, oby sie sprawdzilo, bo ja mam juz dośc zimy tej zimy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.02.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Witam z rana. Przed nami kolejny piękny tydzień. Oby tylko ciepło było. A tak w ogóle to nieźle nasmarowaliście przez te dwa dni.Ktoś tam pisał o dochu. Polecam skład PROSTER na Krakowskiej. Tak a propos, czy ktoś z was zna okna DRUTEX, mają biuro na Krzywoustego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts