Didi 21.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Teska wysyłam Ci priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Teska wysyłam Ci priva nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Teska wysyłam Ci priva nie ma nic zaraz przyjdzie , bo ja byłam w trakcie pisania i wysłałam jeszcze jednego, bo zapomniałam dopisać ważnej rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich...zapowiada sie piękny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.09.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich...zapowiada sie piękny dzien Witam witam, ale rano bylo zimno 8 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no pewnie tak.....ale ja narazie głowy przez okno nie wychyliłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich...zapowiada sie piękny dzien Witam witam, ale rano bylo zimno 8 st. Gratulacje miana Forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 matam - dołączam się do życzeń Forumowiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich...zapowiada sie piękny dzien Witam witam, ale rano bylo zimno 8 st. Gratulacje miana Forumowicza A rzeczywiscie dzieki. Przy okazji jutro podpisujemy umowe notarialna na dzialke wiec dobrze sie to zbiega. Bede pelnoprawnym forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich...zapowiada sie piękny dzien Witam witam, ale rano bylo zimno 8 st. Gratulacje miana Forumowicza A rzeczywiscie dzieki. Przy okazji jutro podpisujemy umowe notarialna na dzialke wiec dobrze sie to zbiega. Bede pelnoprawnym forumowiczem A gdzie w Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich...zapowiada sie piękny dzien Witam witam, ale rano bylo zimno 8 st. Gratulacje miana Forumowicza A rzeczywiscie dzieki. Przy okazji jutro podpisujemy umowe notarialna na dzialke wiec dobrze sie to zbiega. Bede pelnoprawnym forumowiczem A gdzie w Dobrej Tak w Dobrej, w okolicy Szydasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 21.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Drogiemu Koledze (chyba jednak "nicht ganz dicht" ) sugeruję przejście na forum deutsch-als-fremdsprache. Szkoda marnować tak wspaniałych zdolności lingwistycznych na gospodynie domowe. maggie, nie pozbawiaj nas odrobiny rozrywki. najlepszy cyrk bez clowna jest smutny. ten biedaczek dopiero co z trudem opanował sztukę pisania na forum, a ty go już wyganiasz... serca nie masz 100% racja. Powiedz nam tylko, czy Ty w szpitalu przedstawiasz sie jako Napoleon, czy raczej Regan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Drogiemu Koledze (chyba jednak "nicht ganz dicht" ) sugeruję przejście na forum deutsch-als-fremdsprache. Szkoda marnować tak wspaniałych zdolności lingwistycznych na gospodynie domowe. maggie, nie pozbawiaj nas odrobiny rozrywki. najlepszy cyrk bez clowna jest smutny. ten biedaczek dopiero co z trudem opanował sztukę pisania na forum, a ty go już wyganiasz... serca nie masz 100% racja. Powiedz nam tylko, czy Ty w szpitalu przedstawiasz sie jako Napoleon, czy raczej Regan. jeny - kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Drogiemu Koledze (chyba jednak "nicht ganz dicht" ) sugeruję przejście na forum deutsch-als-fremdsprache. Szkoda marnować tak wspaniałych zdolności lingwistycznych na gospodynie domowe. maggie, nie pozbawiaj nas odrobiny rozrywki. najlepszy cyrk bez clowna jest smutny. ten biedaczek dopiero co z trudem opanował sztukę pisania na forum, a ty go już wyganiasz... serca nie masz 100% racja. Powiedz nam tylko, czy Ty w szpitalu przedstawiasz sie jako Napoleon, czy raczej Regan. jeny - kto to? Ja tez nie chwytam o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Drogiemu Koledze (chyba jednak "nicht ganz dicht" ) sugeruję przejście na forum deutsch-als-fremdsprache. Szkoda marnować tak wspaniałych zdolności lingwistycznych na gospodynie domowe. maggie, nie pozbawiaj nas odrobiny rozrywki. najlepszy cyrk bez clowna jest smutny. ten biedaczek dopiero co z trudem opanował sztukę pisania na forum, a ty go już wyganiasz... serca nie masz 100% racja. Powiedz nam tylko, czy Ty w szpitalu przedstawiasz sie jako Napoleon, czy raczej Regan. jeny - kto to? Ja tez nie chwytam o co tu chodzi Mysle ze nie warto wogole odpisywac bo ta "osoba" na to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 21.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Drogiemu Koledze (chyba jednak "nicht ganz dicht" ) sugeruję przejście na forum deutsch-als-fremdsprache. Szkoda marnować tak wspaniałych zdolności lingwistycznych na gospodynie domowe. maggie, nie pozbawiaj nas odrobiny rozrywki. najlepszy cyrk bez clowna jest smutny. ten biedaczek dopiero co z trudem opanował sztukę pisania na forum, a ty go już wyganiasz... serca nie masz 100% racja. Powiedz nam tylko, czy Ty w szpitalu przedstawiasz sie jako Napoleon, czy raczej Regan. jeny - kto to? Ja tez nie chwytam o co tu chodzi Mysle ze nie warto wogole odpisywac bo ta "osoba" na to czeka. witam Popieram, popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 pytanie do buszujących po hurtowniach - widzieliście w którejś pustaki szalunkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts