matam 21.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To gratrulacje dla Jaca_1 i jego małżonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Ktoś pytał o potomka Jaca_1: otóż pozwolę sobie poinformować, że już jest i ma na imię Wiktor. Mam nadzieję, że Jaca_1 wybaczy mi, że pierwsza wam o tym powiedziałam Zanotowałam też pojawienie się kolejnego bliskiego sąsiada, z Pucic (hidaro) Witam, można prosić o szczegóły topograficzne? Gratulacje , Bardzo ladne imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Tak, tak... wiemy jak wyglądają wszystkie te kurso-konferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie ja tak bo byli po całym dniu pracy, zresztą głupio tak pić i nie zagryżć, ale zadnych tam ciast sałatek, tylko pomidory ogórki i grilla (skrzydełka, nóżki i kiełbaski). Sporo tego wyszło myslelismy że zostanie, a nie zostało nic poza kośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To gratrulacje dla Jaca_1 i jego małżonki. ja też GRATULUJĘ i wszystkiego najlepszego, szczególnie zdrówka dla dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie No oczywiście inaczej chłopaki by popadali od procentów w koncu to po całym dniu pracy własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie No oczywiście inaczej chłopaki by popadali od procentów w koncu to po całym dniu pracy własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się tej wiechy ci zazdroszcze ale tej reszty z tym zwiazanej to nie -sama mam cykora a umnie ciut wiekszy dach i troszke bardziej skomplikowany a jeszcze w miedzyczasie robili schody wejsciowe i daszki nad wykuszami ale mysle,ze moze za tydzien i u nas wiecha, ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie No oczywiście inaczej chłopaki by popadali od procentów w koncu to po całym dniu pracy własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się oj, nie mylisz się , u nas wydawało sie że tego sporo kto to zje, a wszystko poszło, tyle że kupowałam gotowe przyprawione skrzydełka i nóżki na grilla w netto - były smaczne + kiełbaski grilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.09.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... To już???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.09.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Tak, tak... wiemy jak wyglądają wszystkie te kurso-konferencje. Czasami trzeba kopnąć tą "karierę" do przodu, ale generalnie nie przepadam.... szczególnie, jak w domu zostaje maluch z zapaleniem oskrzeli, który nie chce jeść, bo nie ma mamy... ale juz wróciłam, męża pochwaliłam, mieszkanie odgruzowałam, dzieci owsianką nakarmiłam - kontrola przejęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.09.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 trobe a ty na jaki tynk się zdecydowałaś? i gdzie go kupujesz/kupiłaś? Przepraszam, moje odpowiedzi idą jak z innej galaktyki ale nie mam czasu zaglądac na Forum. Jeszcze się nie zdecydowałam, (brak czasu, żeby spokojnie poganiac po hurtowniach) ale myślę o silikonowym (zobaczę jaka cena) lub mineralnym (barwionym w masie i malowanym). Podobno niedobre tynki robi Bolix, do zaakceptowania Weber, dobre - Sto- Ispo, Caparol. Poczytaj sobie posty Sp5es - on jest guru od chemii budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... Mozemy juz gratulowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witaj! Problem w tym, że wysyłałem już do niedo e-maile i wracają do mnie . Nie wiem co jest grane. A nie macie gdzieś w zakamamrkach kompów tej listy? Pozdrowionka! Witaj Hidaro! Z tego co pamiętam to na forum zostało ustalone, że lista zostaje przekazana tylko aktywnym forumowiczom. Mam propozycję poklikaj trochę, kilka postów na forum do Klausa a na pewno się ugnie i tak dziś piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts