Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją :lol:

Ktoś pytał o potomka Jaca_1: otóż pozwolę sobie poinformować, że już jest i ma na imię Wiktor. Mam nadzieję, że Jaca_1 wybaczy mi, że pierwsza wam o tym powiedziałam :D

Zanotowałam też pojawienie się kolejnego bliskiego sąsiada, z Pucic (hidaro) :D

Witam, można prosić o szczegóły topograficzne?

Gratulacje , Bardzo ladne imie :D

A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie :lol:

ja tak bo byli po całym dniu pracy, zresztą głupio tak pić i nie zagryżć, ale zadnych tam ciast sałatek, tylko pomidory ogórki i grilla (skrzydełka, nóżki i kiełbaski). Sporo tego wyszło myslelismy że zostanie, a nie zostało nic poza kośćmi :lol: :lol:

No oczywiście

inaczej chłopaki by popadali od procentów

w koncu to po całym dniu pracy

własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się

tej wiechy ci zazdroszcze ale tej reszty z tym zwiazanej to nie -sama mam cykora :lol: a umnie ciut wiekszy dach i troszke bardziej skomplikowany a jeszcze w miedzyczasie robili schody wejsciowe i daszki nad wykuszami ale mysle,ze moze za tydzien i u nas wiecha,

ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna

No oczywiście

inaczej chłopaki by popadali od procentów

w koncu to po całym dniu pracy

własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się

oj, nie mylisz się :wink: , u nas wydawało sie że tego sporo kto to zje, a wszystko poszło, tyle że kupowałam gotowe przyprawione skrzydełka i nóżki na grilla w netto - były smaczne :wink: :wink: + kiełbaski grilowe

ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna

ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? :roll: :roll:

tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam :lol:

ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? :roll: :roll:

tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam :lol:

to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak

Witajcie,

pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją :lol:

Tak, tak... wiemy jak wyglądają wszystkie te kurso-konferencje.

Czasami trzeba kopnąć tą "karierę" do przodu, ale generalnie nie przepadam....

szczególnie, jak w domu zostaje maluch z zapaleniem oskrzeli, który nie chce jeść, bo nie ma mamy... :-?

ale juz wróciłam, męża pochwaliłam, mieszkanie odgruzowałam, dzieci owsianką nakarmiłam - kontrola przejęta :D

trobe a ty na jaki tynk się zdecydowałaś? i gdzie go kupujesz/kupiłaś?

Przepraszam, moje odpowiedzi idą jak z innej galaktyki ale nie mam czasu zaglądac na Forum.

Jeszcze się nie zdecydowałam, (brak czasu, żeby spokojnie poganiac po hurtowniach) ale myślę o silikonowym (zobaczę jaka cena) lub mineralnym (barwionym w masie i malowanym). Podobno niedobre tynki robi Bolix, do zaakceptowania Weber, dobre - Sto- Ispo, Caparol. Poczytaj sobie posty Sp5es - on jest guru od chemii budowlanej.

Witaj! Problem w tym, że wysyłałem już do niedo e-maile i wracają do mnie . Nie wiem co jest grane. :( A nie macie gdzieś w zakamamrkach kompów tej listy?

Pozdrowionka!

Witaj Hidaro!

Z tego co pamiętam to na forum zostało ustalone, że lista zostaje przekazana tylko aktywnym forumowiczom.

Mam propozycję poklikaj trochę, kilka postów na forum do Klausa a na pewno się ugnie i tak dziś piątek :wink: