Didi 22.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... Jaca1 - gratulacje i całuski dla mamy i dzidzi Szydas nie trzymaj nas w niepewności..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! No to szczere gratulacje, pozdrowka dla małzonki i dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! no to GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! GRATULACJE A chłopiec czy dziewczynka - bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 SZYDAS - gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Udało mii się otworzyć stronkę, oj chyba dopiero drugi raz.v Chyba za mało się udzielam, ale cóż czasu brak. Budowa pochłania wszystkie wolne chwile.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Szydas i Jaca_1 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Gratulacje dla Szydasa Ponawiam pytanie chlopiec czy dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 22.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ktoś pytał o potomka Jaca_1: otóż pozwolę sobie poinformować, że już jest i ma na imię Wiktor. Ogromne Gratulacje dla rodziców !!! Witamy Wiktorka po tej stronie brzuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 22.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! Wielgaśne Gratulacje dla rodziców !!! Witamy Maleństwo Ale wysyp młodych inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam, przyłączam się do gratulacji dla Jacy_1 i szydasa! To mamy Wiktora oraz ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hidaro 22.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie można kupic najtaniej bloczki fundamentowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak A gdzie kupić takie zwykłe deski do szalowania ław i na prowizowyczną bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam wszystkich starych i nowych i tych najnowszych GRATULACJE DLA MŁODYCH RODICÓW uch, już niestety po wojażach i trzeba brać się do pracy. Paryż jest piękny, można się zakochaća jak wróciłam do się to, cisza jaka mnie otoczyła, aż bolała i.......... jednak wolę tą swoją ciszę, niż zgiełk wielkiej metropolii a więc teraz muszę się zebrać w sobie i wrócić do rzeczywistości pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Jest ktos moze na forum z Dołuj z osiedla domkow kolo ZANA. Czy macie moze namiary na wlascicela jakis dzialek w tym rejonie. Jak wam sie tam mieszka, na co trzeba uwazac. Za odpowiedzi z gory dziekuje. dzwoń 423-30-38 lub 602-531435. mieszka się dobrze (ale zależy co przez to rozumiesz) na co uważać? jak wszędzie na wszystko. a tak na poważnie, to zależy co masz na myśli: - sprzedawcę działek, problem z dokumentami, budową? generalnie: nie brać działki bezpośrednio przy drodze, bo to krajowa i tirów sporo, w większości jest tam ziemia gliniasta, nie wszystkie działki są uzbrojone we wszystko, sprawdź ewentualne opłaty za przyłączenie się do mediów które stawiał komitet społeczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie można kupic najtaniej bloczki fundamentowe?? hidaro, najtańsze to najlepszy sposób na kłopoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam, przyłączam się do gratulacji dla Jacy_1 i szydasa! To mamy Wiktora oraz ....? ...i dziewczynkę o nieustalonym jeszcze imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak A gdzie kupić takie zwykłe deski do szalowania ław i na prowizowyczną bramę? my braliśmy w jasienicy IV gatunek ten tańszy, ale trzeba było przebierać żeby wyszukać proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts