Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna

ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? :roll: :roll:

tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam :lol:

to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak

A gdzie kupić takie zwykłe deski do szalowania ław i na prowizowyczną bramę?

witam wszystkich starych i nowych i tych najnowszych

GRATULACJE DLA MŁODYCH RODICÓW

uch, już niestety po wojażach i trzeba brać się do pracy. Paryż jest piękny, można się zakochać

a jak wróciłam do się to, cisza jaka mnie otoczyła, aż bolała i.......... jednak wolę tą swoją ciszę, niż zgiełk wielkiej metropolii

a więc teraz muszę się zebrać w sobie i wrócić do rzeczywistości

pozdrowionka

Witam

Jest ktos moze na forum z Dołuj z osiedla domkow kolo ZANA. Czy macie moze namiary na wlascicela jakis dzialek w tym rejonie. Jak wam sie tam mieszka, na co trzeba uwazac. Za odpowiedzi z gory dziekuje.

dzwoń 423-30-38 lub 602-531435.

mieszka się dobrze :lol: (ale zależy co przez to rozumiesz)

na co uważać? jak wszędzie na wszystko. a tak na poważnie, to zależy co masz na myśli:

- sprzedawcę działek, problem z dokumentami, budową?

generalnie: nie brać działki bezpośrednio przy drodze, bo to krajowa i tirów sporo, w większości jest tam ziemia gliniasta, nie wszystkie działki są uzbrojone we wszystko, sprawdź ewentualne opłaty za przyłączenie się do mediów które stawiał komitet społeczny

pozdrawiam

ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna

ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? :roll: :roll:

tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam :lol:

to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak

A gdzie kupić takie zwykłe deski do szalowania ław i na prowizowyczną bramę?

my braliśmy w jasienicy IV gatunek ten tańszy, ale trzeba było przebierać żeby wyszukać proste