AGA.S. 22.09.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Hej, wzielam kredyt w multibanku i polecam millenium:) delf ano mamy sasiada tylko anonimowego bardziej i przy okazji rada dla sasiada... fundmanet to podstawa Twojego domu... nie kus sie na najtansze!! my dalismy pare gr wiecej za te lepsze... i sa nieporownywane co do jakosci, ksztaltu... tani pustak nadrobisz potem zaprawa. a kupowalismu gdzies w dobrej... na 2 koncu miasta jak widac, ale bylo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 22.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 GRATULACJE na rece szczesliwych rodzicow:) 605855500 DOBRA SZCZECIŃSKA - namiar na bloczki, za caly dom wyszlo nas tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 22.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 3;) bo ucieklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 22.09.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam wszystkich słonecznie- a my ostatnio z mezulkiem nieco sie zdziwilismy ostatnio jak na budowie pojawilo sie dwoje ludzików zainteresowanych działeczka obok nas wiedzielismy ,ze mamy anonimowego sasiada ale ,ze chce sprzedac i to przez biuro nieruchomosci i to jeszcze po 100 zł za m kw-fakt ,ze z tyłu jest szkoła ale naprawde jest spokojnie,dodatkowo w nocy stróz naprawde ruch sie zrobił jak diabli bo ostatnio musiałam rozmawiac conajmniej z 4 osobami ogladajacymi poblizsze tereny i mysle ,ze ostatnie zdanie powinna miec ja jakich chce miec sasiadów no nie? a sasiad by sie przydał bo ogrodzenie trzeba bedzie zrobic ładniejsze Obok was, czyli gdzie? Bo nad wami przy szkolnym plocie to chyba moi rodzice z toba granicza. I z tego co mi wiadomo, to nie sa zainteresowani sprzedaza swojej dzialki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam wszystkich słonecznie- a my ostatnio z mezulkiem nieco sie zdziwilismy ostatnio jak na budowie pojawilo sie dwoje ludzików zainteresowanych działeczka obok nas wiedzielismy ,ze mamy anonimowego sasiada ale ,ze chce sprzedac i to przez biuro nieruchomosci i to jeszcze po 100 zł za m kw-fakt ,ze z tyłu jest szkoła ale naprawde jest spokojnie,dodatkowo w nocy stróz naprawde ruch sie zrobił jak diabli bo ostatnio musiałam rozmawiac conajmniej z 4 osobami ogladajacymi poblizsze tereny i mysle ,ze ostatnie zdanie powinna miec ja jakich chce miec sasiadów no nie? a sasiad by sie przydał bo ogrodzenie trzeba bedzie zrobic ładniejsze Obok was, czyli gdzie? Bo nad wami przy szkolnym plocie to chyba moi rodzice z toba granicza. I z tego co mi wiadomo, to nie sa zainteresowani sprzedaza swojej dzialki. o kurcze ale wsypa chyba bardziej musze sie stosowac do powiedzenia:mowa jest srebrem ale milczenie złotem a moze ty nie wiesz ,ze chca sprzedac? oni(ci zainteresowani powiedzieli ,ze ta działka ma cos ok 1200m i graniczy ze szkoła,chyba ,ze sprzedaje ten gość co ma 4 nastepne a im sie cos działki pomylily.ja tylko zdazylam sie zorientowac,że koło nas włascicieljest po 50-tce i by pasowalo do twojego taty prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam grupę Szydas i Jaca 1 gratulacje dużo zdrówka maleństwom życzę a mamusiom szybkiego powrotu do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 trobe a ty na jaki tynk się zdecydowałaś? i gdzie go kupujesz/kupiłaś? Przepraszam, moje odpowiedzi idą jak z innej galaktyki ale nie mam czasu zaglądac na Forum. Jeszcze się nie zdecydowałam, (brak czasu, żeby spokojnie poganiac po hurtowniach) ale myślę o silikonowym (zobaczę jaka cena) lub mineralnym (barwionym w masie i malowanym). Podobno niedobre tynki robi Bolix, do zaakceptowania Weber, dobre - Sto- Ispo, Caparol. Poczytaj sobie posty Sp5es - on jest guru od chemii budowlanej. nie ma sprawy trobe...u mnie też czasu coraz mniej. Jeśli chodzi o tynk to chyba zdecyduejmy sie na webera mineralno -polimerowego a na to farba silikonowa lub silikatowa. Dostaliśmy dobre ceny i chyba nie będziemy więcej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.09.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Monka czy zorientowałaś się co z Nasienną? Wiem tylko tyle co już napisałam. W obecnej chwili droga jest wysypywana tłuczniem. Nawierzchnia docelowa ma być robiona po położeniu kanalizacji w ul. Nasiennej. Jak znam życie to przeciągnie sie to do paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hidaro 22.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 AGA.S.Dziękuję Bardzo!!Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam wszystkich, czy ktoś z Was wziął kredyt z Multibanku lub rozważał ich propozycję ? Dziwi mnie, że ich oprocentowanie jest zależne od tylu składników,a w pozostałych bankach jest % marży + Wibor. Pozdrawiam Marta W Multibanku wysokość oprocentowania jest zależna między innymi od Zarządu - czyli od ich potrzeb. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest jakiś libor + marża (tu najczęściej stała w całym okresie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.09.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 trudno w to uwierzyć, ale drewno na naszą więźbę sprowadzają z Niemiec. W okolicach Szczecina brakuje, my zamawialiśmy kilka tygodni wcześniej a i tak jest poślizg... mieliśmy dostać dzisiaj, dostaniemy w środę (może...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 o kurcze ale wsypa chyba bardziej musze sie stosowac do powiedzenia:mowa jest srebrem ale milczenie złotem a moze ty nie wiesz ,ze chca sprzedac? oni(ci zainteresowani powiedzieli ,ze ta działka ma cos ok 1200m i graniczy ze szkoła,chyba ,ze sprzedaje ten gość co ma 4 nastepne a im sie cos działki pomylily.ja tylko zdazylam sie zorientowac,że koło nas włascicieljest po 50-tce i by pasowalo do twojego taty prawda? Pasowallo by. Z tego co sie orientuje, to kolejna dzialka jest wlasnie moich rodzicow, a kolejne cztery sa pana Tokarskiego. Watpie by ktokolwiek z nich chcial dzialke sprzedac. Chociaz to pewnie kwestia zaproponowanej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 trobe - jak znajdę numery to wyslę na priv Dięki, będę czekac cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Bodeku ile moze kosztowac miesiecznie prad do reku i wiesz cos o funkcjach na lato (sa za doplata ) czy to taka oszukana klima nie sprawdzałem kosztów podobno w niektórych są letnie bypassy! Bypass jest po to, żeby nie dogrzewac powietrza odzyskiwanym ciepłem w okresie, kiedy w domu i tak jest gorąco (w miesiącach letnich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 nie ma sprawy trobe...u mnie też czasu coraz mniej. Jeśli chodzi o tynk to chyba zdecyduejmy sie na webera mineralno -polimerowego a na to farba silikonowa lub silikatowa. Dostaliśmy dobre ceny i chyba nie będziemy więcej szukać A gdzie te dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Uff, przeczytałam zaległości!Witam wszystkich Starych I Nowych, gratuluję szczęśliwym Rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie można kupic najtaniej bloczki fundamentowe?? Może nie najtaniej (i nie najdrożej) ale za to dobrej jakości bloczki (pełne) Roosens w Dobrej. Tel. 31135582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji?Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji? Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Koleżanka sypała żużel i ubijała - kosztowało to jakieś niewielkie pieniądze, a droga całkiem przyzwoita. Namiar miała od bodekku, jak mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts