trobe 25.09.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzień dobry! Słońce się wynurza, wstawac proszę, nowe przyjemności budowlane na Was czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.09.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzień dobry! Słońce się wynurza, wstawac proszę, nowe przyjemności budowlane na Was czekają. Witam wszystkich Mam nadzieję że dziś będę miał przyjmność odebrać odrolnienie działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.09.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 witam wszystkich w piękny jesienny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.09.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzień dobry! Słońce się wynurza, wstawac proszę, nowe przyjemności budowlane na Was czekają. Witam wszystkich Mam nadzieję że dziś będę miał przyjmność odebrać odrolnienie działki. A czemu ta groźna mina? Spójrz na to z większym optymizmem - zawsze mógłby to byc np. drugi poniedziałek października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.09.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzień dobry! Słońce się wynurza, wstawac proszę, nowe przyjemności budowlane na Was czekają. Witam wszystkich Mam nadzieję że dziś będę miał przyjmność odebrać odrolnienie działki. A czemu ta groźna mina? Spójrz na to z większym optymizmem - zawsze mógłby to byc np. drugi poniedziałek października. Wiesz nigdy się nie godziłem i chyba nigdy nie będę w stanie się zgodzić z opier....... się ludzi w pracy - tym bardziej za moje pieniądze Jak tu nie być groźnym skoro jak byłem we wtorek to 1,5 tygodnia po dostarczeniu przeze mnie wniosku Pani nawet nie rozpakowała z poczty wniosku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam Grupę Szczecińską! Stoimy obecnie przed dylematem kupna działki w Dołujach, cena 115/m2. uzbrojona. Czy faktycznie takie już są ceny?? czesc prawie sasiadce takie sa ceny w koscinie sa juz po 140 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 to i ja WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ceny działek totalnie wzrosły, np. Mierzyn okolice ulocy Topolowej 1m2-200 zł.Mieliśmy tu w większości szczęście kupując wcześniej, bo te obecne ceny to KOSZMAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Również witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam, wy tu o wyższości jednej śmierci nad drugą , a ja się pochwalę mężem, który pod moją nieobecność zorganizował dla mnie przyjęcie urodzinowe niespodziankę! I jakby tego było mało, wyciął na trawniku kosiarką moje imię! (to ze wzruszenia). Ale spokojnie dziewczyny, zanim wsiądziecie swoim mężom na głowy zważcie, że był to pierwszy tego typu ludzki odruch mojego męża od kiedy jesteśmy małżeństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam, wy tu o wyższości jednej śmierci nad drugą , a ja się pochwalę mężem, który pod moją nieobecność zorganizował dla mnie przyjęcie urodzinowe niespodziankę! I jakby tego było mało, wyciął na trawniku kosiarką moje imię! (to ze wzruszenia). Ale spokojnie dziewczyny, zanim wsiądziecie swoim mężom na głowy zważcie, że był to pierwszy tego typu ludzki odruch mojego męża od kiedy jesteśmy małżeństwem Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Nawiasem mówiąc koszenie trawy stwarza bardzo dużo takich okazji...serduszka wychodzą pięknie ( małe, duże i ogromne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam, wy tu o wyższości jednej śmierci nad drugą , a ja się pochwalę mężem, który pod moją nieobecność zorganizował dla mnie przyjęcie urodzinowe niespodziankę! I jakby tego było mało, wyciął na trawniku kosiarką moje imię! (to ze wzruszenia). Ale spokojnie dziewczyny, zanim wsiądziecie swoim mężom na głowy zważcie, że był to pierwszy tego typu ludzki odruch mojego męża od kiedy jesteśmy małżeństwem ... jakie to romantyczne ... i jakie amerykańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 25.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Delf wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Szydas i Jaca1 gratulacje dla szczęśliwych rodziców i życzę zdrowia maleństwom i oczywiście witam wszystkich po długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam, wy tu o wyższości jednej śmierci nad drugą , a ja się pochwalę mężem, który pod moją nieobecność zorganizował dla mnie przyjęcie urodzinowe niespodziankę! I jakby tego było mało, wyciął na trawniku kosiarką moje imię! (to ze wzruszenia). Ale spokojnie dziewczyny, zanim wsiądziecie swoim mężom na głowy zważcie, że był to pierwszy tego typu ludzki odruch mojego męża od kiedy jesteśmy małżeństwem ... jakie to romantyczne ... i jakie amerykańskie hmmm, faktycznie, ale mój mąż miewa "skrajnie fajne" pomysły a o zapatrzenie w zachód raczej go nie podejrzewam, pomimo całkiem regularnych kontaktów..chyba, że na Discovery pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Delf WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO[/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Delf wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Szydas i Jaca1 gratulacje dla szczęśliwych rodziców i życzę zdrowia maleństwom i oczywiście witam wszystkich po długiej przerwie no właśnie... i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 dziekuję za życzenia a i jeszcze jedną rzeczą ujął mnie mój mąż: na torcie postawił świeczki-cyferki 25 ! Taki to dzień dobroci mi się przydarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 witam, mam pytanko (wyjątkowo nie związane z budowaniem) : czy znacie jakieś warte polecenia miejsce, pensjonat, agroturystykę lub inne, gdzie można byłoby spędzić święta Bożego Narodzenia. Proszę o namiary. pozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts