czupurek 09.02.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 witam wszystkich cieplutko bo za oknem kurna zima ja nie chcę tynki mi się robią nie chcę chwalić ale narazie są pięęęęęęękniste kończą jutro. jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia. w sumie świętowałam 3 dni, ale kondycja ok dach - dachówkę i wszystko inne brałam z serwis dachu. dostałam od 15 do 21% rabatu w zależności od artykułu. euronit s pdst: 2,13 zł pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 czupurek u mnie kładą sie kafle....czeka kuchnia i sprzety...do konca lutego bedzie wszystko gotowe...ech...drzwi beda do 3 marca... zapraszam jak bedziesz u siebie... teska a drzwi skąd brałąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 ... Wczoraj weszli zrobić mi zewnętrzne przyłącza wody i gazu (gaz 75m, woda w drodze) a już dzisiaj miałam wszystko odebrane i wysprzątane! Mogę podać namiary na tę ekipę! czyli z drogi do domku? no to mi też daj namiar na pirva, a ile zapłaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.02.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dzień dobry wszystkim, ale bialutko za oknem. Jeszcze tylko sześć tygodni i będzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.02.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Hurra, udało się wreszcie z obrazkiem . Jasiu, jesteś nieoceniony, duża buźka To nasza działeczka, w letniej scenerii ... jeszcze pusta, ino parę sosenek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.02.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Witam Was, moja dzialeczka tez jeszcze pusciutka, ale za to piekna i rowniotka. Niestety nie mam jej zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 09.02.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Witam Wszystkich..szczególnie nowych forumowiczów.. tydzień przerwy a tyle sie tu wydarzyło..oj joj joj..Wszyscy aktywni Ja równiez szukam więzby i innych materiałów.. mariusz r kiedy zamierzasz kupowac więźbe?? i czy ewentualnie mozna sie dołaczyc do grupowych/hurtowych zakupow?? ile wytargowałes na weleckiej za m3? ja mam oferte za 634,4(brutto) m3...szukam dalej.. jutro spotykam sie z kierownikiem budowy i dostane kompletna liste sprawunkow jeszcze tylko kredycik i zacznie sie szał zakupów.. Joasia Jasia czy ja tez moge dostac namiary na gorali od dachów?? Pozdrawiam .. zimowo...,ale jak słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dzień dobry wszystkim ! Pozdrawiam w kolejny zimowy dzień. Czy wiecie jak najszybciej i najtaniej uzbroić działkę ??? bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 09.02.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Czupurek spoznione,acz najserdeczniejsze zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.02.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Czupurku. Ja też się dołączam do życzeń imieninowych: późno, ale niemniej serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Maksiu praojcze nieoceniony.jak zwykle próbowałam i mi nie wyszłopomóż, plischcę w postach na dole żeby wyświetlał się odnośnik (taki na czerwono) do dziennika budowy zamieszczonego na forum. weszłam na profil, postąpiłam zgodnie z instrukcją i jak zwykle mi nie wyszłopomożesz? jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 a ivette ma taki ładny odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 09.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Witam wszystkich w zimny ale obecnie sloneczny poniedzialek RomanW i Bikosa dzieki za namiary na projektantów. Mam nadzieje ze w tym tygodniu rozpoczniemy uzgodnienia. Co do dachowek uslyszalem takie zdanie od fachowca ktore moze ale nie musi byc argumentem - a mianowicie ze do tej pory tylko Brass przezyl swoja gwarancje (30 lat). Ten sam fachowiec twierdzi ze wiezbe powinno sie budowac ze swiezo przetartego drewna (czyli mokrego) ktore powinno schnac juz w konstrukcji. W innym przypadku podczas schniecia krokwie sie wypacza i poskrecaja sie. Tymczasem murator radzi aby drewno na wiezbe mialo ok 15% wilgotnosci. Czyzby teoria swoje a praktyka swoje? Jakie jest zdanie waszych fachowcow? Marsov1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 czupurek - spóźnione ale szczere życzenia i uśmiechu na codzienne zmagania bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.02.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Pokręciłaś nawiasiki. Powinno być tak: Jakiś opis - co chcesz czyli jeśli podałaś prawidłowy odnosnik, to: Dziennik budowy Czupurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Czupurku: No.. nic wiecej dodac.. Jasiu wyjasnil wszystko jak zawsze precyzyjniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.02.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 czupurek mam stolarza do drzwi .... wiatm wszystkich...nio i mamy zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.02.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Teska, ale ta zima, to może pojdzie sobie wnet?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.02.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 praojciec chyba się nie obrazi, że jasio pomógłdzięki wielkiehura hura mam odnośnik hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Czupurku: dlaczego uwazasz sie sie mam obrazic? tym bardziej na kogo? na jasia? no co ty...my stare kumple informery :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts