Teska 26.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 witam tez wszystkich.... i znikam ....do lekarza.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam Malutką odprowadziłam do przedszkola po przerwie tygodniowej. Ciekawe jak długo teraz pochodzi bo jak to ma być tydzień na tydzień to chyba zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 cześć forumowicze, znowu mamy piękny, jesienny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Chciałam tlyko powiedzieć, że byłam w dwóch gospodarstwach agroturystycznych z podanego wyżej linku- "Maćkowiaki" i "Ostoja". W obu jest bardzo sympatycznie, okolica przepiękna. Minus to niestety opisy zawarte na stronce goscinnej wsi nie do końca odpowiadają rzeczywistości. jeśli chodzi o szczegóły to pytania na priv. Ja też byłam u Maćkowiaków, podobało mi się, ale teraz chciałabym gdzie indziej. Szukam dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.09.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 i znowu mam dziwne znaczki w prawym górnym rogu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.09.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi czyżbyśmy chcieli kupić wieksze autko na czas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.09.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 stronkę udało mi się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi czyżbyśmy chcieli kupić wieksze autko na czas budowy Jak bysmy kupili auto na budowe to transportera np Transita albo T4 Ale na wieksze to by sie przydalo tylko w niemczech drogo a w Szczecinie to bysmy chcieli expresowo ( bo brak czasu ) Wiec moze cos slyszeliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi czyżbyśmy chcieli kupić wieksze autko na czas budowy Jak bysmy kupili auto na budowe to transportera np Transita albo T4 Ale na wieksze to by sie przydalo tylko w niemczech drogo a w Szczecinie to bysmy chcieli expresowo ( bo brak czasu ) Wiec moze cos slyszeliscie ale chodzi ci o takie powyżej 3,5t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi czyżbyśmy chcieli kupić wieksze autko na czas budowy Jak bysmy kupili auto na budowe to transportera np Transita albo T4 Ale na wieksze to by sie przydalo tylko w niemczech drogo a w Szczecinie to bysmy chcieli expresowo ( bo brak czasu ) Wiec moze cos slyszeliscie Słyszałem, że takie rzeczy to w Automobilklubie Szczecińskim załatwia się szybko i zaocznie. Ale może nie być tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam!Bo ze zdziwienia, że Bryta chce robić prawko kat C aż mnie zatkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi czyżbyśmy chcieli kupić wieksze autko na czas budowy Jak bysmy kupili auto na budowe to transportera np Transita albo T4 Ale na wieksze to by sie przydalo tylko w niemczech drogo a w Szczecinie to bysmy chcieli expresowo ( bo brak czasu ) Wiec moze cos slyszeliscie ale chodzi ci o takie powyżej 3,5t? Tak takie bez ograniczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi czyżbyśmy chcieli kupić wieksze autko na czas budowy Jak bysmy kupili auto na budowe to transportera np Transita albo T4 Ale na wieksze to by sie przydalo tylko w niemczech drogo a w Szczecinie to bysmy chcieli expresowo ( bo brak czasu ) Wiec moze cos slyszeliscie Słyszałem, że takie rzeczy to w Automobilklubie Szczecińskim załatwia się szybko i zaocznie. Ale może nie być tanio. Pewnie i tak taniej niz ponad 2500 tys euro w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam! Bo ze zdziwienia, że Bryta chce robić prawko kat C aż mnie zatkało Ja nie tylko maz bo ma do 7,5 t Chociaz Didi moze kiedys do odwaznych swiat nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam Malutką odprowadziłam do przedszkola po przerwie tygodniowej. Ciekawe jak długo teraz pochodzi bo jak to ma być tydzień na tydzień to chyba zwariuję Ooo, to witaj w klubie U nas to samo, tydzień przedszkole - tydzień anginy - tydzień przedszkole - tydzień zapalenia oskrzeli + "wirus żołądkowy" - teraz znowu tydzień w przedszkolu...zobaczymy, jak długo. Postanowiłam odstawić słodycze (przynajmniej zminimalizować), dawac więcej owoców i warzyw (tylko, jak wcisnąć marchewkę przez zacisnięte ząbki?), no i zakupiłam tran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy ktos z Was robil moze ostatnio prawojazdy na ciezarowki i wie ile kosztuje i jak dlugo sie robi taaaa, sam kurs jakieś 2 tys., ale do tego trzeba wysłuchać tygodniowego kursu dla przewoźników za jedyne 800 zł , zdać egzamin i poczekac miesiąc na prawo jazdy. Nie wiem, po co ci te prawo jazdy, bo jeśli chcesz móc coś wozić, to czeka cie jeszcze zdobycie certyfikatu (kolejny kurs)... generalnie nastaw się na jakieś 2 - 3 miesiące, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam Malutką odprowadziłam do przedszkola po przerwie tygodniowej. Ciekawe jak długo teraz pochodzi bo jak to ma być tydzień na tydzień to chyba zwariuję Ooo, to witaj w klubie U nas to samo, tydzień przedszkole - tydzień anginy - tydzień przedszkole - tydzień zapalenia oskrzeli + "wirus żołądkowy" - teraz znowu tydzień w przedszkolu...zobaczymy, jak długo. Postanowiłam odstawić słodycze (przynajmniej zminimalizować), dawac więcej owoców i warzyw (tylko, jak wcisnąć marchewkę przez zacisnięte ząbki?), no i zakupiłam tran Moja córka bardzo lubiła tran (oczywiście ten w kapsułkach). Gdy wchodziłyśmy do apteki to ona zawsze mówiła : Mamusiu trzeba mi kupić Pikovit i tran - pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam Malutką odprowadziłam do przedszkola po przerwie tygodniowej. Ciekawe jak długo teraz pochodzi bo jak to ma być tydzień na tydzień to chyba zwariuję Ooo, to witaj w klubie U nas to samo, tydzień przedszkole - tydzień anginy - tydzień przedszkole - tydzień zapalenia oskrzeli + "wirus żołądkowy" - teraz znowu tydzień w przedszkolu...zobaczymy, jak długo. Postanowiłam odstawić słodycze (przynajmniej zminimalizować), dawac więcej owoców i warzyw (tylko, jak wcisnąć marchewkę przez zacisnięte ząbki?), no i zakupiłam tran Moja córka bardzo lubiła tran (oczywiście ten w kapsułkach). Gdy wchodziłyśmy do apteki to ona zawsze mówiła : Mamusiu trzeba mi kupić Pikovit i tran - pamietasz? no własnie zainwestowałam w takie żelki tranowe, drogie, jak cholera, ale co zrobić, jak nie chcą zwykłej marchewki, to jak im normalny tran zapodać? Zobaczymy, może się jednak przestawie, jak ich do tego przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Moja córka bardzo lubiła tran (oczywiście ten w kapsułkach). Gdy wchodziłyśmy do apteki to ona zawsze mówiła : Mamusiu trzeba mi kupić Pikovit i tran - pamietasz? I co, pomagał ten tran? Ja kapsułek boję się dawać, podaje jej płynny (tyle, że niedługo), ale z tym nie mam problemu, natomiast warzywa i owoce to szkoda gadać jedynie sok z pomarańczy wyciśnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts