Florek i Jadzia 28.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dziekuje Tomadyna,czy jakis namiar jest mozliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.09.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No super najpierw nic nie wchodzi a poznie to samo 3 razy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.09.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No super najpierw nic nie wchodzi a poznie to samo 3 razy!!!! cos sie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.09.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ktoś wie jaka część ciała znajduje się dokładnie pośrodku pomiędzy żebrami w połowie drogi poprostej między pępkiem i ... ? Od paru dni mi to dokucza i pobolewa, a jak naciskam to mnie boli i robi mi się mdło witam-mysle ze to może byc woreczek zółciowy-miałam podobne objawy i woreczka juz nie mam wez moze nospe,reni sio do lekarza!!!!! woreczek żółciowy nawet nie pomyślałabym o tym, stawiałam raczej na przepuklinę, nospe mam a do lekarza to ciężko sie dostać ale będę musiała. Najwięcej to czuję jak się zegnnę troszkę. A to grożne może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 28.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 peterz lub ulanka moglibyscie mi podesłac namiar do architekta wnetrz byłabym dźwieczna a prpo's jestescie popołudniami na budowie chetnie obejrze efekty i pomysły rzeczonego fachowca Czy ja też mogę prosic o namiar i opinię? Może nie zbankrutuję, zwłaszcza, jeśli warto. oczywiście już poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A ktoś wie jaka część ciała znajduje się dokładnie pośrodku pomiędzy żebrami w połowie drogi poprostej między pępkiem i ... ? Od paru dni mi to dokucza i pobolewa, a jak naciskam to mnie boli i robi mi się mdło witam-mysle ze to może byc woreczek zółciowy-miałam podobne objawy i woreczka juz nie mam wez moze nospe,reni sio do lekarza!!!!! woreczek żółciowy nawet nie pomyślałabym o tym, stawiałam raczej na przepuklinę, nospe mam a do lekarza to ciężko sie dostać ale będę musiała. Najwięcej to czuję jak się zegnnę troszkę. A to grożne może być?? Hm, na podstawie tych objawów (wywiad mało precyzyjny) musisz jeszcze rozważyc: przewlekłe zapalenie wyrostka robaczkowego, zapalenie uchyłka Meckela , rozpoczynającą się niedrożnośc mechaniczną, zapalenie przydatków, torbiel jajnika, zapalenie dróg moczowych, kamicę dróg moczowych, ciążę, anginę, nerwobóle, nerwicę wegetatywną, poronienie zagrażające, zapalenia jelit, chorobę wrzodową, zawał ściany dolnej mięśnia sercowego, endometriozę, zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, odmę samoistną i .... oraz ...., a poza tym .... Ogólnie rzecz biorąc najbardziej sensowną radę już otrzymałaś: Sio do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy ja też mogę prosic o namiar i opinię? Może nie zbankrutuję, zwłaszcza, jeśli warto. oczywiście już poszło na priva Dzięki, odebrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 28.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Szydas czy masz juz moze wyceny na rolety i okna Kto tanio robi rolety w Szczecinie tanio chyba nikt. my okna bierzemy od kowalskich, oni współpracują ze spinem. my w mieszkaniu mamy już ich rolety i generalnie jesteśmy zadowoleni. na pewno rolety kompleksowo załatwiają także w m&s, różnice cenowe w zasadzie nieistotne. Mamy dokładnie ten sam zestaw : Kowalscy + SPIN. O oknach już pisałem (są świetne) natomiast rolety (zewnętrzne) montowali nam tydzień temu. Jakość super, dokładny montaż, profesjonalna i sympatyczna obsługa .. a cena : 8 rolet w tym 2 x ogromne tarasowe - razem prawie 12m2 z napędem elektrycznym trochę ponad 11tys. Oczywiście bez elektryki byłoby znacznie taniej (coś koło 7K) ale zdecydowanie nieżyciowo czyli upierdliwie ! (biegać ze sznurkami 2 x dziennie góra-dół znudziło by się po tygodniu ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Szydas czy masz juz moze wyceny na rolety i okna Kto tanio robi rolety w Szczecinie tanio chyba nikt. my okna bierzemy od kowalskich, oni współpracują ze spinem. my w mieszkaniu mamy już ich rolety i generalnie jesteśmy zadowoleni. na pewno rolety kompleksowo załatwiają także w m&s, różnice cenowe w zasadzie nieistotne. Mamy dokładnie ten sam zestaw : Kowalscy + SPIN. O oknach już pisałem (są świetne) natomiast rolety (zewnętrzne) montowali nam tydzień temu. Jakość super, dokładny montaż, profesjonalna i sympatyczna obsługa .. a cena : 8 rolet w tym 2 x ogromne tarasowe - razem prawie 12m2 z napędem elektrycznym trochę ponad 11tys. Oczywiście bez elektryki byłoby znacznie taniej (coś koło 7K) ale zdecydowanie nieżyciowo czyli upierdliwie ! (biegać ze sznurkami 2 x dziennie góra-dół znudziło by się po tygodniu ..) Ale czy ten naped elektryczny to tylko opuszczanie rolet czy np tez ustawianie o ktorej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 I cza Kowalscy od okien maja moze swoja strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 I cza Kowalscy od okien maja moze swoja strone mają http://www.kowalscy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Hm, na podstawie tych objawów (wywiad mało precyzyjny) musisz jeszcze rozważyc: przewlekłe zapalenie wyrostka robaczkowego, zapalenie uchyłka Meckela , rozpoczynającą się niedrożnośc mechaniczną, zapalenie przydatków, torbiel jajnika, zapalenie dróg moczowych, kamicę dróg moczowych, ciążę, anginę, nerwobóle, nerwicę wegetatywną, poronienie zagrażające, zapalenia jelit, chorobę wrzodową, zawał ściany dolnej mięśnia sercowego, endometriozę, zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, odmę samoistną i .... oraz ...., a poza tym .... Ogólnie rzecz biorąc najbardziej sensowną radę już otrzymałaś: Sio do lekarza! o jeju trzech to jestem pewna, ale reszta..... Może jednak poprostu przedżwignęłam się od wożenia taczką piasku, tyle że by to wyszło dopiero po 2 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 PETERZ, dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 28.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Szydas czy masz juz moze wyceny na rolety i okna Kto tanio robi rolety w Szczecinie tanio chyba nikt. my okna bierzemy od kowalskich, oni współpracują ze spinem. my w mieszkaniu mamy już ich rolety i generalnie jesteśmy zadowoleni. na pewno rolety kompleksowo załatwiają także w m&s, różnice cenowe w zasadzie nieistotne. Mamy dokładnie ten sam zestaw : Kowalscy + SPIN. O oknach już pisałem (są świetne) natomiast rolety (zewnętrzne) montowali nam tydzień temu. Jakość super, dokładny montaż, profesjonalna i sympatyczna obsługa .. a cena : 8 rolet w tym 2 x ogromne tarasowe - razem prawie 12m2 z napędem elektrycznym trochę ponad 11tys. Oczywiście bez elektryki byłoby znacznie taniej (coś koło 7K) ale zdecydowanie nieżyciowo czyli upierdliwie ! (biegać ze sznurkami 2 x dziennie góra-dół znudziło by się po tygodniu ..) Ale czy ten naped elektryczny to tylko opuszczanie rolet czy np tez ustawianie o ktorej godzinie Jak się dowiedziałem tuż przed montażem, przy zastosowaniu trzyżyłowego kabla można zakupić cały komputer sterujący (koszt ok. 3500zł) dzięki czemu można ustawiać podnoszenie i opuszczanie rolet na konkretną godzinę każdego okna indywidualnie .. Niestety nasz elektryk zastosował kabel dwużyłowy .. więc sterowanie centralne jest oczywiście możliwe ale w sposób uproszczony - tzn. na konkretną godzinę wszystkie w dół/ górę .. plus sterowanie lokalne dla poszczególnych okien .. - nam to i tak wystarcza a i ponad 2tyś zostają w kieszeni (choć taki komputerek byłby fajną zabawką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Czy ja też mogę prosic o namiar i opinię? Może nie zbankrutuję, zwłaszcza, jeśli warto. oczywiście już poszło na priva Dzięki, odebrałam. TROBE - Mogę prosić na priva o Twój numer tel. kom. Posiałem a nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Szydas czy masz juz moze wyceny na rolety i okna Kto tanio robi rolety w Szczecinie tanio chyba nikt. my okna bierzemy od kowalskich, oni współpracują ze spinem. my w mieszkaniu mamy już ich rolety i generalnie jesteśmy zadowoleni. na pewno rolety kompleksowo załatwiają także w m&s, różnice cenowe w zasadzie nieistotne. Mamy dokładnie ten sam zestaw : Kowalscy + SPIN. O oknach już pisałem (są świetne) natomiast rolety (zewnętrzne) montowali nam tydzień temu. Jakość super, dokładny montaż, profesjonalna i sympatyczna obsługa .. a cena : 8 rolet w tym 2 x ogromne tarasowe - razem prawie 12m2 z napędem elektrycznym trochę ponad 11tys. Oczywiście bez elektryki byłoby znacznie taniej (coś koło 7K) ale zdecydowanie nieżyciowo czyli upierdliwie ! (biegać ze sznurkami 2 x dziennie góra-dół znudziło by się po tygodniu ..) Ale czy ten naped elektryczny to tylko opuszczanie rolet czy np tez ustawianie o ktorej godzinie Jak się dowiedziałem tuż przed montażem, przy zastosowaniu trzyżyłowego kabla można zakupić cały komputer sterujący (koszt ok. 3500zł) dzięki czemu można ustawiać podnoszenie i opuszczanie rolet na konkretną godzinę każdego okna indywidualnie .. Niestety nasz elektryk zastosował kabel dwużyłowy .. więc sterowanie centralne jest oczywiście możliwe ale w sposób uproszczony - tzn. na konkretną godzinę wszystkie w dół/ górę .. plus sterowanie lokalne dla poszczególnych okien .. - nam to i tak wystarcza a i ponad 2tyś zostają w kieszeni (choć taki komputerek byłby fajną zabawką ) a jakby ktoś chciał (i miał trochę więcej kaski) to można sobie zamontować automatykę, np. zmierzchową, żeby rolety podnosiły się czy opuszczały w zależności od pory dnia, pogodową, gdy np. rolety opuszczają się przy silnym wietrze, albo przy dużym hałasie itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.09.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a jakby ktoś chciał (i miał trochę więcej kaski) to można sobie zamontować automatykę, np. zmierzchową, żeby rolety podnosiły się czy opuszczały w zależności od pory dnia, pogodową, gdy np. rolety opuszczają się przy silnym wietrze, albo przy dużym hałasie itp.... ojej a czy mogłyby mi jeszcze zrobić śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.09.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Hm, na podstawie tych objawów (wywiad mało precyzyjny) musisz jeszcze rozważyc: przewlekłe zapalenie wyrostka robaczkowego, zapalenie uchyłka Meckela , rozpoczynającą się niedrożnośc mechaniczną, zapalenie przydatków, torbiel jajnika, zapalenie dróg moczowych, kamicę dróg moczowych, ciążę, anginę, nerwobóle, nerwicę wegetatywną, poronienie zagrażające, zapalenia jelit, chorobę wrzodową, zawał ściany dolnej mięśnia sercowego, endometriozę, zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, odmę samoistną i .... oraz ...., a poza tym .... Ogólnie rzecz biorąc najbardziej sensowną radę już otrzymałaś: Sio do lekarza! Trobe sumienia nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.09.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a jakby ktoś chciał (i miał trochę więcej kaski) to można sobie zamontować automatykę, np. zmierzchową, żeby rolety podnosiły się czy opuszczały w zależności od pory dnia, pogodową, gdy np. rolety opuszczają się przy silnym wietrze, albo przy dużym hałasie itp.... ojej a czy mogłyby mi jeszcze zrobić śniadanie hmm... tak, ale trzeba wykupić opcję serwisu na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts