maksiu 22.03.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Teska: byłem u ciebie na budowie, dom widziałem... ciebie niestety nie byłem też zobaczyć dom Jasiowo Joasiowy, ale z Jasiem tez się minąłem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 MAKSIU.... przykro...ja dopiero jade na budowe...koncze tylko herbatkę.. Byłeś w srodku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 bo "moj" elektryk dzisiaj konczy dzieło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.03.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Teska: byłem tylko w zaraz przy wejsciu... zapytalem sie o ciebie, powiedziano mi ze Cie nie ma i nie bylo, wiec wyszedlem.. przeciez to niezrecznie zwiedzac cudzy dom bez obecnosi wlasciciela, prawda?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.03.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Maksiu - nic straconego - jutro siedzimy na ziemi od 11-12 do 15. Zapraszamy! Dzisiaj był dzień nicnierobienia - coś się z pogodą dzieje - śpimy jak susły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 MAKSIU jutro tez siedze na budowie od 14...zapraszam.. elektryk juz skonczył....jesuu same kable ..połozył ich 2 kilometerki..wyglada imponujaco... Joasia Jasia..tez zapraszam jutro mam dzien miotełkowo- sprzatajacy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2003 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 JJ & Teska: chętnie bym skorzystał, ale niedziele to dzien dla rodziny, trzeba troche poprzebywać z rodziną, wczoraj byłem w szczecinie, miałem do załatwienia kilka spraw, to i zajechałem na wasze budowy, jak znowu kiedyś będę w okolicy to pewnie zajrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2003 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Joasia Jasia: no patrz, a ja wczoraj miałem doskonałe samopoczucie, wrecz energia mnie rozpierała, pewnie dlatego że wiosna coraz bliżej, widziałem ze macie juz wszystko przygotowane do lania stropu, wience obszalowane, strop ułożony i popodpierany, nic tylko lać beton. A swoją droga to fajna ta wasza miejscowość, nie ma jej na wiekszości map, a jak już znalazłem to z jednej strony od bartoszewa w miare dobry dojazd, ale z drugiej strony jadąc od Dobrej, normalny tor przeszkód, ale spoko, moje dzielne autko pokonało te wyboje <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-23 06:25 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2003 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Teska: akurat te kable to rzuciły mi się w oczy, wystarczyło tylko otworzyć drzwi i odrazu można było dostać przewodami po twarzy tak z czystej ciekawości, jaką powierzchnie ma twoja działka? pozdrawiam ps. dziś byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 MAKSIU.... Fakt kabelki dają po oczach Moja działeczka ma "tylko" albo "az" 753 m2 to dzisiaj jestem druga Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Teska: no widzisz.. wydawalo mi się ze ta twoja działka jest jakas taka mała, a tu okazuje sie ze jest wieksza niż moja, dziwne zludzenie, twoja dzialka jest w kwadracie prawda?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 moja działka to wymiary szer 21 m czy 21,5 długosc 35m.. alez dzisiaj było cieplutko..i grillek na budowie był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 EWAR ty budujesz w Dołujach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Teska: widocznie te ogromne połacie ziemi wookoł twojej działki optycznie ja pomniejszają, powiedz mi tylko ja ty tam dojezdzasz jak sa roztopy )) pozdrawiam ps. znowu jestem dziś pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 MAKSIU hmmm...jak sa roztopy to moje auto plynie jadac.. ale teraz juz jest ok..nawet w roztopy..gunt ciut sie ubił... Ja odbiam karte jako druga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 NIO I WIOSENKA JEST :smile: a od dzisiaj u mnie tynki JOASIA JASIA I JASIU DZISAJ ZALEWACIE STROPIK??? NIO I WAM POGODA DOPASOWAŁA... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 24.03.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 A witajcie:smile: czuje się wiosnę...wczoraj byłam na długim spacerze z moimi pieskami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Masz rację Linka, czuje sie wiosne w powietrzu... dziś odebrałem wreszcie poprawnie wypisane pozwolenie na budowę, a więc budowanie coraz bliżej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 24.03.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 TESKA Tak w Dołujach. Na wprost drogi ze Szczecina,za komisariatem.Na razie jeszcze nic oprócz skrzynki z licznikiem elektrycznym na działce nie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 EWAR A ja 500 metrów dalej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts