trobe 29.09.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 TROBE - Mogę prosić na priva o Twój numer tel. kom. Posiałem a nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej Pozdrawiam. Robert Wysłany na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.09.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Hm, na podstawie tych objawów (wywiad mało precyzyjny) musisz jeszcze rozważyc: przewlekłe zapalenie wyrostka robaczkowego, zapalenie uchyłka Meckela , rozpoczynającą się niedrożnośc mechaniczną, zapalenie przydatków, torbiel jajnika, zapalenie dróg moczowych, kamicę dróg moczowych, ciążę, anginę, nerwobóle, nerwicę wegetatywną, poronienie zagrażające, zapalenia jelit, chorobę wrzodową, zawał ściany dolnej mięśnia sercowego, endometriozę, zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa, odmę samoistną i .... oraz ...., a poza tym .... Ogólnie rzecz biorąc najbardziej sensowną radę już otrzymałaś: Sio do lekarza! Trobe sumienia nie masz Ty jeszcze wątpisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.09.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Cześc Dzióbek. Czy już lepiej się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Cześc Dzióbek. Czy już lepiej się czujesz? narazie ok, ale to dopiero początek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.09.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam ranne ptaszki ag1302 miło było poznać Jak tam Antoś? zasnął bezproblemowo po mocnych wrażeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 czesc wszytskim.... znow pokazauje postow nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 i stronke udalo mi sie otqworzyc....no prosze ...i sloneczko za oknem wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 29.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam ranne ptaszki ag1302 miło było poznać Jak tam Antoś? zasnął bezproblemowo po mocnych wrażeniach? Mnie też było bardzo miło, Antoś zasnął bez problemów. Łukasz będzie dzwonił dziś ok. 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Łukasz będzie dzwonił dziś ok. 12. mam nadzieję że wyciągnie jakieś konkrety. W starostwie niech się domaga tej umowy, najlepiej jakby mu ją faxem wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 29.09.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Łukasz będzie dzwonił dziś ok. 12. mam nadzieję że wyciągnie jakieś konkrety. W starostwie niech się domaga tej umowy, najlepiej jakby mu ją faxem wysłali wysłałam Ci PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 trobe - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 wysłałam Ci PRIV odebrałam i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dzióbek, co za pytanie ..?? Jak wiesz Im więcej potu na poligonie tym mniej krwi w boju .. nie kumam co to ma wspólnego z wiechą a co mi tam wiecha mówię o rzeczach istotnych jak architekt wnętrz a po co ci architekt, słyszałam, że masz dobry gust i fajnie urządzone mieszkanko co innego urządzić po swojemu mieszkanko tzn. 3 istniejące pokoje, łazienke i kibelek a co innego przewidzieć aranżacje wnętrz wraz z instalacjami : wodną, kanalizacyjną i elektryczną w nowobudowanym domu .. Witam wszystkich PeterZ poprosze o namiar na architektkę wnętrz na priv. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 29.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts