Teska 29.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 zapozyczone z kk http://img152.imageshack.us/img152/9656/006oredzierj5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Właśnie złozyłam reklamację - będą we wtorek, a jeśli mi powiedzą, że wszystko gra to złożę oficjalna skargę na serwis do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Właśnie złozyłam reklamację - będą we wtorek, a jeśli mi powiedzą, że wszystko gra to złożę oficjalna skargę na serwis do producenta. no wlasnie.a co to za serwis??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Właśnie złozyłam reklamację - będą we wtorek, a jeśli mi powiedzą, że wszystko gra to złożę oficjalna skargę na serwis do producenta. no wlasnie.a co to za serwis??? na Chmielewskiego - autoryzowany gorenje - znalazłam go na stronach www gorenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł Tanio nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować Ale ja glupia jestem myslalam, ze to termostat (temperatura) wlacza i wylacza lodowke. A tak to juz wiem, dzieki tym co od razu wiedza, ze to agregat. A tak na marginesie to kupa ludzi ma ostatnio duzo nakrecone na liczniku z uwagi na manewry techniczne Enei. Warto sprawdzic swoj licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teska - daj spokój już to przerabialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teska - daj spokój już to przerabialiśmy bodekku nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teska - daj spokój już to przerabialiśmy bodekku nie zauwazylam tak myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam popołudniowo Ale jesień mamy ekstra, aż chciałoby sie pojechać w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jak to fajnie ze jeszcze z 2 godziny i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 [tak myslałam Jak wyrzucona z pracy sprzataczka z Polski w NYC na przedostatnim pietrze wiezowca. -" Co Pani tu jeszcze robi?" -"Czekam na samolot do domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 29.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam popołudniowo Ale jesień mamy ekstra, aż chciałoby sie pojechać w góry oj chciałoby sie chciało...... ... w tym roku niestety nie byłam.... Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam popołudniowo Ale jesień mamy ekstra, aż chciałoby sie pojechać w góry oj chciałoby sie chciało...... ... w tym roku niestety nie byłam.... Witam wszystkich ja też nigdzie nie byłam i aż mnie nosi żeby wsiąść w autko i pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 aż mnie nosi żeby wsiąść w autko i pojechać A nie w samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Tak w skrocie: u mnie podobnie, brat starszy traktował mnie zawsze jak dziecko, dopiero koło 20-stki zbliżylismy sie i mielismy współne problemy , nawet planowalismy ... dzieci, on miał być moim ja jego Ale niestety czar prysł jak zapoznał sobie obecną żonkę i z planów nici, obecnie brak kontaktu od 6 lat chociaz mieszkamy w tej samej miescinie A to zdrowe takie relacje miedzy rodzenstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Didi nie strasz mnie! Własnie odwiozłam do nich moja płytą elektryczną Gorenje, która nie włączyła sie ani razu po zakupie i zamontowaniu a pani napisała na kwitku "nosi ślady użytkowania" Zobaczymy... jest jeszcze jeden serwis na Cyryla i Metodego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Didi nie strasz mnie! Własnie odwiozłam do nich moja płytą elektryczną Gorenje, która nie włączyła sie ani razu po zakupie i zamontowaniu a pani napisała na kwitku "nosi ślady użytkowania" Zobaczymy... jest jeszcze jeden serwis na Cyryla i Metodego.... Mam nadzieję, że u mnie tylko tak się stało a Ty będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts