peterz 29.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 PeterZ poprosze o namiar na architektkę wnętrz na priv. Z góry dziękuję. Pozdrawiam jasne poszło e-mailem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dzięki, zaraz sprawdzam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.09.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dzięki, zaraz sprawdzam. Pozdrawiam Co tam u Was. Jak klinkierek? Jest już co oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam grupkę!! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie koniec dachu, zostało nie wiele do zrobienia. A ja od dwóch dni palę śmieci, teraz żałuję ze nie robiłam tego na bieżąco bo sie zebrała niezła górka, a trzeba to posegregować co do palenia a co na wywóz. Zajmie mi to jeszcze ze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam grupkę!! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie koniec dachu, zostało nie wiele do zrobienia. A ja od dwóch dni palę śmieci, teraz żałuję ze nie robiłam tego na bieżąco bo sie zebrała niezła górka, a trzeba to posegregować co do palenia a co na wywóz. Zajmie mi to jeszcze ze 2 dni My ostatnio daliśmy spokój "segregowaniu" - zamówiliśmy kontener 5m3 i wszystko wyżuciliśmy do niego i spokój I tak teraz będziemy robić: co jakiś czas kontener i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.09.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Oczywiście również witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 My ostatnio daliśmy spokój "segregowaniu" - zamówiliśmy kontener 5m3 i wszystko wyżuciliśmy do niego i spokój I tak teraz będziemy robić: co jakiś czas kontener i po kłopocie a jaki jest koszt takiego kontenera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dzięki, zaraz sprawdzam. Pozdrawiam Co tam u Was. Jak klinkierek? Jest już co oglądać? Witam wszystkich Klaus - a wiec tak. Jest już cała ściana osłonowa z Porothermu, cokół i mały kawalek klinkieru. W środę wchodza tynkarze. Po tynkowaniu będą jechać dalej z klinkierem. Daj znać jak będziesz chciał obejrzeć. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ale pusto na forum. Ale pogoda piekna to i trudno sie dziwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 30.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Dzien dobry wszystkim! a dla chlopakow NAJ,NAJ ... Z OKAZJI dnia chlopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam wszystkich wiechę przeżyłam ale nie wszyscy sie tak dobrze czuja jak ja mam nadzieje ze uda sie zamknąć dom przed zimą okna zamówione brama garażowa tez niestety musze robic drenaz opaskowy czy ktos ma namiary na dobra firme która przygotuje kompleksowy projekt z matrialami pomysłem na drenaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 30.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 U mnie drenaz robil moj wykonawca a studnie do ktorej splywa woda pan z wodociagow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 wieczorowo witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 nikogo nie ma..... wiec ide na kanape miss world ogladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.09.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam Mam prośbe do osób, które robiły badania geologiczne.1. Jak długo są ważne takie badania?2. Czy otwory pokrywają się z fundamentami ?3. Kiedy najlepeij robić badania (wiosna, lato ,jesień) czy moze nie ma to znaczenia bo wynik uwzględnia pore roku ? Szydas w naszym planie zagospodarowania przestrzennego jest wzmianka o takich badaniach, czy je wykonywałeś? .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam wszystkich wiechę przeżyłam ale nie wszyscy sie tak dobrze czuja jak ja mam nadzieje ze uda sie zamknąć dom przed zimą okna zamówione brama garażowa tez niestety musze robic drenaz opaskowy czy ktos ma namiary na dobra firme która przygotuje kompleksowy projekt z matrialami pomysłem na drenaz? Polecam Bogdana Krzaka z listy. U nas robił właśnie drenaż.Bez większych zastrzeżeń.Tylko nie wiem czy znajdzie czas.Ale myślę,że tak.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 witam wszystkich Pustawo na forum - chyba wszyscy oglądają misski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam Mam prośbe do osób, które robiły badania geologiczne. 1. Jak długo są ważne takie badania? 2. Czy otwory pokrywają się z fundamentami ? 3. Kiedy najlepeij robić badania (wiosna, lato ,jesień) czy moze nie ma to znaczenia bo wynik uwzględnia pore roku ? Szydas w naszym planie zagospodarowania przestrzennego jest wzmianka o takich badaniach, czy je wykonywałeś? .:MaTaM:. 1. badania są ważne do następnej epoki geologicznej, chyba 2. jeśli tak sobie zażyczysz, to tak. jest to bardzo rozsądne podejście 3. w zasadzie najlepiej wiosną, bo wtedy jest najwyższy poziom wód gruntowych tak, robiłem, namiary są na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Przyłączam się do pytań odnośnie badań geologicznych. Może ktoś podzieli się wiedzą i doświadczeniami w tym temacie. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam wszystkich trochę długo nie zaglądałam ale wróciłam do pracy po 3 latach i muszę wszystko przeorganizować. A jeszcze doszło przedszkole. Córa przez 3 tygodnie biegała radośnie do przedszkola a teraz mówi, że jej się znudziło i najchętniej to by poszła.... z mamą do pracy . Jak tam Didi dzidzuś? Delf jak tam nowa kuchnia i czy masz już piekarnik? Teska pracujesz już w ostatnio wyuczonym zawodzie? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts