delf 30.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Delf jak tam nowa kuchnia i czy masz już piekarnik? no cóż: kuchnia stoi i czeka na wypełenienie garami, a piekarnik czeka w jakimś składzie hurtowym na nasz dobry humor i ... troche wolnej kasy na razie płyta Gorenje nam nie odpaliła po zakupie i poczekam, żeby zweryfikować albo rzetelność firmy kurierskiej albo jakość sprzętu tej firmy, zanim ponownie zdecyduje sie na Gorenje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Delf jak tam nowa kuchnia i czy masz już piekarnik? no cóż: kuchnia stoi i czeka na wypełenienie garami, a piekarnik czeka w jakimś składzie hurtowym na nasz dobry humor i ... troche wolnej kasy na razie płyta Gorenje nam nie odpaliła po zakupie i poczekam, żeby zweryfikować albo rzetelność firmy kurierskiej albo jakość sprzętu tej firmy, zanim ponownie zdecyduje sie na Gorenje.... A piekarnik to jaki wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Delf jak tam nowa kuchnia i czy masz już piekarnik? no cóż: kuchnia stoi i czeka na wypełenienie garami, a piekarnik czeka w jakimś składzie hurtowym na nasz dobry humor i ... troche wolnej kasy na razie płyta Gorenje nam nie odpaliła po zakupie i poczekam, żeby zweryfikować albo rzetelność firmy kurierskiej albo jakość sprzętu tej firmy, zanim ponownie zdecyduje sie na Gorenje.... A piekarnik to jaki wybraliście? No, Gorenje ECT 680 E (chociaż zamieszali w tym Internecie ze zdjęciami, bo chciałam bez ramek aluminiowych, a przyszła z ramkami i jak sprawdziłam, powinnam wziąć inny model ECT 650 chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Delf jak tam nowa kuchnia i czy masz już piekarnik? no cóż: kuchnia stoi i czeka na wypełenienie garami, a piekarnik czeka w jakimś składzie hurtowym na nasz dobry humor i ... troche wolnej kasy na razie płyta Gorenje nam nie odpaliła po zakupie i poczekam, żeby zweryfikować albo rzetelność firmy kurierskiej albo jakość sprzętu tej firmy, zanim ponownie zdecyduje sie na Gorenje.... A piekarnik to jaki wybraliście? No, Gorenje ECT 680 E (chociaż zamieszali w tym Internecie ze zdjęciami, bo chciałam bez ramek aluminiowych, a przyszła z ramkami i jak sprawdziłam, powinnam wziąć inny model ECT 650 chyba). Fajnie masz. Też już bym chciała wybierać. A jak tam w przedszkolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Widzę, że stronki dalej się nie otwierają. Może teraz przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 chyba znow sie zepsulo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 01.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Dzien dobry! Tomadyna dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich Roboty u mnie zakończone, pożegnalny grilek się odbył i zrobiłam papa moim wykonawcom. Reasumując , pomimo początkowych użerek dalsza wspólpraca jakoś tam przebiegała, trzeba było jedynie pilnować każdego etapu, zawsze coś tam psuli ale poprawiali. Najbardziej bałam się jak wyjdzie u mnie poddasze bo poprzestawiałam całkowicie scianki a na papierku to inaczej wygląda, ale wyszło super, duże sypialnie i fajowa łazienka, korytarzyk fikusny ale w tym cały urok, nie potrzebnie sie obawiałam wszystkim się bardzo podobaja te zmiany. Zadowolona jestem również ze zmiany schodów zarówno zewnętrznych (ze słupami klinkierowymi prezentują sie fajowo) jak i wewnętrznych. Ogólnie zmiany wyszly super i współpraca zakończyła się też przyjemnie. A teraz okienka zabezpieczyć, domek przygotować do zimowania, samemu odpocząć i nabrać sił na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 pozdrawiam niedzielnie podobno miało padać a tu słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symek 01.10.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem dzialki, ktora jest w trakcie wydzielania. W zasadzie to oczekiwanie na decyzje. Zaprojektowane jest tam "slepe" dojscie/dojazd o szerokosci (po odczytaniu z mapy) 5m. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie wszystko wyglada, ze to OK. Ale nie wiem, czy nie ma odrebnych przepisow ppoz... ktos zna sie szczegolowo w tej materii?? I dlaczego nikt nie chce sprzedawac dzialek na prawobrzezu?? ( Najblizsze terminy pieniezenia gruntow: 2007 // 2008... w sumie, sam bym tak zrobil, gdybym byl na miejscu wlascicieli ) Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 01.10.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 płonia dobre połączenie komunikacyjne na miejscu szkoła autobus miejski działki po 75 zł na tablicy numer 0914241115Mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem dzialki, ktora jest w trakcie wydzielania. W zasadzie to oczekiwanie na decyzje. Zaprojektowane jest tam "slepe" dojscie/dojazd o szerokosci (po odczytaniu z mapy) 5m. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie wszystko wyglada, ze to OK. Ale nie wiem, czy nie ma odrebnych przepisow ppoz... ktos zna sie szczegolowo w tej materii?? I dlaczego nikt nie chce sprzedawac dzialek na prawobrzezu?? ( Najblizsze terminy pieniezenia gruntow: 2007 // 2008... w sumie, sam bym tak zrobil, gdybym byl na miejscu wlascicieli ) Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem dzialki, ktora jest w trakcie wydzielania. W zasadzie to oczekiwanie na decyzje. Zaprojektowane jest tam "slepe" dojscie/dojazd o szerokosci (po odczytaniu z mapy) 5m. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie wszystko wyglada, ze to OK. Ale nie wiem, czy nie ma odrebnych przepisow ppoz... ktos zna sie szczegolowo w tej materii?? I dlaczego nikt nie chce sprzedawac dzialek na prawobrzezu?? ( Najblizsze terminy pieniezenia gruntow: 2007 // 2008... w sumie, sam bym tak zrobil, gdybym byl na miejscu wlascicieli ) Szymek jakby ci to powiedzieć.... działki z najlepszym stosunkiem jakość/cena są sprzedane na pniu. Te, które są dostępne są albo za drogie (wg stanu na dziś, w przyszłym roku może będą względnie tańsze), albo coś z nimi jest nie tak - a to grunt do wymiany, a to obok będą autostradę budować, albo gazociąg pod ziemią itp. dlatego nigdy nie kupuj działki z niepełną dokumentacją i nigdy nie wierz sprzedawcy, tylko sam sprawdzaj w urzędach, jak sprawy się mają. A że ceny idą do góry sprzedawcy czekają ze sprzedażą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 01.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich Roboty u mnie zakończone, pożegnalny grilek się odbył i zrobiłam papa moim wykonawcom. Reasumując , pomimo początkowych użerek dalsza wspólpraca jakoś tam przebiegała, trzeba było jedynie pilnować każdego etapu, zawsze coś tam psuli ale poprawiali. Najbardziej bałam się jak wyjdzie u mnie poddasze bo poprzestawiałam całkowicie scianki a na papierku to inaczej wygląda, ale wyszło super, duże sypialnie i fajowa łazienka, korytarzyk fikusny ale w tym cały urok, nie potrzebnie sie obawiałam wszystkim się bardzo podobaja te zmiany. Zadowolona jestem również ze zmiany schodów zarówno zewnętrznych (ze słupami klinkierowymi prezentują sie fajowo) jak i wewnętrznych. Ogólnie zmiany wyszly super i quote] jestem bardzo ciekawa Twojego poddasza. My zmienilismy jedynie trochę lazienkę. pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich Roboty u mnie zakończone, pożegnalny grilek się odbył i zrobiłam papa moim wykonawcom. Reasumując , pomimo początkowych użerek dalsza wspólpraca jakoś tam przebiegała, trzeba było jedynie pilnować każdego etapu, zawsze coś tam psuli ale poprawiali. Najbardziej bałam się jak wyjdzie u mnie poddasze bo poprzestawiałam całkowicie scianki a na papierku to inaczej wygląda, ale wyszło super, duże sypialnie i fajowa łazienka, korytarzyk fikusny ale w tym cały urok, nie potrzebnie sie obawiałam wszystkim się bardzo podobaja te zmiany. Zadowolona jestem również ze zmiany schodów zarówno zewnętrznych (ze słupami klinkierowymi prezentują sie fajowo) jak i wewnętrznych. Ogólnie zmiany wyszly super i współpraca zakończyła się też przyjemnie. A teraz okienka zabezpieczyć, domek przygotować do zimowania, samemu odpocząć i nabrać sił na wiosnę. Gratulacje Dzióbek. A tak się martwiłaś, że nie zdążysz a się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 poniedzialkowo witam wszystkich spiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 My ostatnio daliśmy spokój "segregowaniu" - zamówiliśmy kontener 5m3 i wszystko wyżuciliśmy do niego i spokój I tak teraz będziemy robić: co jakiś czas kontener i po kłopocie a jaki jest koszt takiego kontenera?? teraz braliśmy kontener 5m# ale jeszcze faktura nie przyszła, ale wcześniej za 7m3 płaciliśmy 280zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts