Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

didi

jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta :lol: drugie ogloszonko....i koniec :lol: :lol:

no to super

a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś?

jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 :lol:

Peugeot :x bleeeeeeeee :evil:

Tomek no nie skomentuje....tylko nie pisz bo francuz..... :cry: :lol:

Taska jestem z Tobą. Peugeociki są ok :D

Tomadyna a może Twoi kierowcy za bardzo katowali te 307, że aż tyle usterek miały?.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam i pozdrawiam Grupę,

Poszukuję działki w bliskim sąsiedztwie Szczecina, w trakcie uzbrajania lub takiej, gdzie wiadomo, że w najblizszym czasie będzie uzbrajana

Jeśli macie jakieś namiary na sprzedających takie działki albo cokolwiek na ten temat proszę bardzo ładnie o info.

Pozdrawiam,

adria

a co rozumiesz przez bliskie sąsiedztwo?

tzn. max. w promieniu do 10-15 km od Centrum, im bliżej tym lepiej (jak np. Mierzyn, Warszewo, Warzymice itp.)

Chętnie się podlącze o jakieś namiarki w sprawie działek :)

a tak zeby zamknac rozmowe wyzszosci jednego nad drugim...to kazdy jezdzi tym czym chce i na co go stac..... :lol: :lol:

i tu sie Panowie zgodzicie???

nie do końca - uważam, że po pierwsze primo kupowanie byle czego jest niebezpieczne, po drugie wg starej zasady biedni nie powinni kupować tanich rzeczy, bo to się nie opłaca. Już lepiej kupić porządny rower...

przecież dokładnie te same zasady obowiązują przy budowie domu :D

widzisz dla ciebie maluch bedzie byle czym....dla niektorych marzeniem....

teska, bez przesady. jeździłem w życiu syrenką i to wtedy był mój szczyt marzeń. ale nie zmienia to faktu, że niektóre samochody nigdy nie będą spełniały żadnych norm jakości i bezpieczeństwa, i takich nie powinno się dopuszczać do ruchu. europie bardziej opłaca się sprzedawać samochody nam niż złomować, bo zarabiają pieniądze na autku, na które musieliby wydać kupę forsy.

a tak zeby zamknac rozmowe wyzszosci jednego nad drugim...to kazdy jezdzi tym czym chce i na co go stac..... :lol: :lol:

i tu sie Panowie zgodzicie???

nie do końca - uważam, że po pierwsze primo kupowanie byle czego jest niebezpieczne, po drugie wg starej zasady biedni nie powinni kupować tanich rzeczy, bo to się nie opłaca. Już lepiej kupić porządny rower...

przecież dokładnie te same zasady obowiązują przy budowie domu :D

widzisz dla ciebie maluch bedzie byle czym....dla niektorych marzeniem....

teska, bez przesady. jeździłem w życiu syrenką i to wtedy był mój szczyt marzeń. ale nie zmienia to faktu, że niektóre samochody nigdy nie będą spełniały żadnych norm jakości i bezpieczeństwa, i takich nie powinno się dopuszczać do ruchu. europie bardziej opłaca się sprzedawać samochody nam niż złomować, bo zarabiają pieniądze na autku, na które musieliby wydać kupę forsy.

moje marzenie na dziś to Touareg :D

cześć monka, wójt twierdzi, że umowa z MON jest podpisana i to na dożywotnią używalność, wszystkie informacje uzyskane w Urzędzie Gminy zostały potwierdzone.

No to niezła niespodzianka :-?

Aga mam jeden namiar, zaraz wyślę na priva.

witam poniedziałkowo całą grupę :)

sami jesteśmy zaskoczeni, ale jak widać u nas wszystko jest możliwe, zaraz spawdzę na PRIV, dzięki

cześć monka, wójt twierdzi, że umowa z MON jest podpisana i to na dożywotnią używalność, wszystkie informacje uzyskane w Urzędzie Gminy zostały potwierdzone.

ale sie zmienilas....hahahah na lepsze :lol: :lol: zyrafka jest sympatyczna bardzo :lol:

no cóż: kuchnia stoi i czeka na wypełenienie garami, a piekarnik czeka w jakimś składzie hurtowym na nasz dobry humor i ... troche wolnej kasy :wink: na razie płyta Gorenje nam nie odpaliła po zakupie i poczekam, żeby zweryfikować albo rzetelność firmy kurierskiej albo jakość sprzętu tej firmy, zanim ponownie zdecyduje sie na Gorenje....

zdecydowałaś się na zakupy przez internet? jak tak to w którym sklepie?

wiesz już co z płytą?

iwa-k do nas wchodza tynkarze w ciagu najblizszych 2 tygodni mam nadzieje ( powinni jutro, ale okna maja opoznienie) klada nam elektryke i tynki.. potem jakby co moge ich "odstapic". po sasiedzku mozesz podejrzec jak im to wyszlo....tylko nie wiem czy tyle chcesz czekac...

ja potrzebuję tynkarzy już teraz, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś ;

jak nikogo nie znajdę to się odezwę do Was :D

Biorąc pod uwagę moje problemy z gminą, jakiś taki niezorientowany jestem - czy powinienem się martwić tym o czym piszecie ??

iwa-k do nas wchodza tynkarze w ciagu najblizszych 2 tygodni mam nadzieje ( powinni jutro, ale okna maja opoznienie) klada nam elektryke i tynki.. potem jakby co moge ich "odstapic". po sasiedzku mozesz podejrzec jak im to wyszlo....tylko nie wiem czy tyle chcesz czekac...

ja potrzebuję tynkarzy już teraz, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś ;

jak nikogo nie znajdę to się odezwę do Was :D

dzis widzialam ogloszenie wolf tynki maszynowe..ale uczciwie nie zapamietalam telefonu.moze maja jakas strone internetowa

Biorąc pod uwagę moje problemy z gminą, jakiś taki niezorientowany jestem - czy powinienem się martwić tym o czym piszecie ??

czy to chodzi o przejazd czolgow???