tomadyna 02.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 cześć monka, wójt twierdzi, że umowa z MON jest podpisana i to na dożywotnią używalność, wszystkie informacje uzyskane w Urzędzie Gminy zostały potwierdzone. No to niezła niespodzianka Aga mam jeden namiar, zaraz wyślę na priva. witam poniedziałkowo całą grupę Biorąc pod uwagę moje problemy z gminą, jakiś taki niezorientowany jestem - czy powinienem się martwić tym o czym piszecie ?? czy to chodzi o przejazd czolgow??? No tak - zapomniałem to chyba nie mój region. Dziekuję Tesko serdecznie za uspokojenie moich skołatanych nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 cześć monka, wójt twierdzi, że umowa z MON jest podpisana i to na dożywotnią używalność, wszystkie informacje uzyskane w Urzędzie Gminy zostały potwierdzone. No to niezła niespodzianka Aga mam jeden namiar, zaraz wyślę na priva. witam poniedziałkowo całą grupę Biorąc pod uwagę moje problemy z gminą, jakiś taki niezorientowany jestem - czy powinienem się martwić tym o czym piszecie ?? czy to chodzi o przejazd czolgow??? No tak - zapomniałem to chyba nie mój region. Dziekuję Tesko serdecznie za uspokojenie moich skołatanych nerwów. nie denerwuj sie tak...szkoda nerwow....powaznie.... moze jasieczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Didi jak zdrowko cisnie sie kobiety dwa w jednym ok. tylko coraz większa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no to wiecha przybita, więźba oblana, coby się nie rozeschła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie, czy ktoś z Was budował z projektu indywidualnego? Orientujecie jakie są stwaki w Szczecinie. Może kogoś polecacie? Ja buduję, ale cenę "architektury" mam po znajomości . W sumie - z projektem konstrukcyjnym i branżowymi (bez instalacji wewnętrznych) ok. 6tys. W cenie projektu branżowego były też ZUD-y i załatwienie pozwolenia, ale akurat z wykonania tej usługi nie byłam zadowolona. A czemu chcesz indywidualny projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no to wiecha przybita, więźba oblana, coby się nie rozeschła.... To gratulacje! Ale imprez u Ciebie - najpierw "pępkowe", teraz wiecha ... A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 02.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Szydas gratulacje!!!! Mam nadzieje ze cie niedlugo dogonimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 moze jasieczka??? Dziś cognac-czek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 tu akurat muszę się zgodzić - jeździłem w życiu paroma różnymi samochodami, i kupuję już tylko japońskie..... po co mi dodatkowe problemy O, to, to! Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no to wiecha przybita, więźba oblana, coby się nie rozeschła.... To gratulacje! Ale imprez u Ciebie - najpierw "pępkowe", teraz wiecha ... A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek te imprezy wykończą mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie, czy ktoś z Was budował z projektu indywidualnego? Orientujecie jakie są stwaki w Szczecinie. Może kogoś polecacie? Ja buduję, ale cenę "architektury" mam po znajomości . W sumie - z projektem konstrukcyjnym i branżowymi (bez instalacji wewnętrznych) ok. 6tys. W cenie projektu branżowego były też ZUD-y i załatwienie pozwolenia, ale akurat z wykonania tej usługi nie byłam zadowolona. A czemu chcesz indywidualny projekt? Ja też mam projekt indywidualny a cena również "po znajomości", więc jej nie podam. Słyszałam, że oficjalnie od 13000,00 w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek nie wydaje ci się on jakiś taki mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie, czy ktoś z Was budował z projektu indywidualnego? Orientujecie jakie są stwaki w Szczecinie. Może kogoś polecacie? Ja buduję, ale cenę "architektury" mam po znajomości . W sumie - z projektem konstrukcyjnym i branżowymi (bez instalacji wewnętrznych) ok. 6tys. W cenie projektu branżowego były też ZUD-y i załatwienie pozwolenia, ale akurat z wykonania tej usługi nie byłam zadowolona. A czemu chcesz indywidualny projekt? Ja też mam projekt indywidualny a cena również "po znajomości", więc jej nie podam. Słyszałam, że oficjalnie od 13000,00 w górę. mój przyjaciel dał 20000 za projekt indywidualny, dom w sumie około 400 m2, i z tego co wiem jest to przeciętna cena za dom takiej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek nie wydaje ci się on jakiś taki mały? Szydas, nie podpuszczaj! Zawsze wydaje się mały, dopóki nie urosną ściany i nie zostanie położony dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie, czy ktoś z Was budował z projektu indywidualnego? Orientujecie jakie są stwaki w Szczecinie. Może kogoś polecacie? Ja mam zamiar budować z projektu indywidualnego - obecnie etap pozwolenia. Za projekt budynku, media, uzyskanie ZUD-ów i pozwolenia oraz kosztorysem dla banku zapłacę 7000 zł. Po mojej stronie było badanie geotechniczne oraz mapa do celów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 a u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek nie wydaje ci się on jakiś taki mały? szydas, nie podpuszczaj! Zawsze wydaje się mały, dopóki nie urosną ściany i nie zostanie położony dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 cześć monka, wójt twierdzi, że umowa z MON jest podpisana i to na dożywotnią używalność, wszystkie informacje uzyskane w Urzędzie Gminy zostały potwierdzone. No to niezła niespodzianka Aga mam jeden namiar, zaraz wyślę na priva. witam poniedziałkowo całą grupę Biorąc pod uwagę moje problemy z gminą, jakiś taki niezorientowany jestem - czy powinienem się martwić tym o czym piszecie ?? czy to chodzi o przejazd czolgow??? No tak - zapomniałem to chyba nie mój region. Dziekuję Tesko serdecznie za uspokojenie moich skołatanych nerwów. Tak, tak, chodzi o czołgi. Mieszkańcy innych miejscowości mogą spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no to wiecha przybita, więźba oblana, coby się nie rozeschła.... To gratulacje! Ale imprez u Ciebie - najpierw "pępkowe", teraz wiecha ... A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek szydas, Maggie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 02.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie, czy ktoś z Was budował z projektu indywidualnego? Orientujecie jakie są stwaki w Szczecinie. Może kogoś polecacie? Ja buduję, ale cenę "architektury" mam po znajomości . W sumie - z projektem konstrukcyjnym i branżowymi (bez instalacji wewnętrznych) ok. 6tys. W cenie projektu branżowego były też ZUD-y i załatwienie pozwolenia, ale akurat z wykonania tej usługi nie byłam zadowolona. A czemu chcesz indywidualny projekt? Ja też mam projekt indywidualny a cena również "po znajomości", więc jej nie podam. Słyszałam, że oficjalnie od 13000,00 w górę. mój przyjaciel dał 20000 za projekt indywidualny, dom w sumie około 400 m2, i z tego co wiem jest to przeciętna cena za dom takiej wielkości. Nie mogę znaleść odpowiedniego "gotowca", tzn są ale każdemu czegoś brakuje. Działka prostokątna z wjazdem od południa, do tego dach dwuspadowy z kalenicą równoległą do drogi. Dlatego zastanawiam się nad indywidualnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 02.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie, czy ktoś z Was budował z projektu indywidualnego? Orientujecie jakie są stwaki w Szczecinie. Może kogoś polecacie? Ja mam zamiar budować z projektu indywidualnego - obecnie etap pozwolenia. Za projekt budynku, media, uzyskanie ZUD-ów i pozwolenia oraz kosztorysem dla banku zapłacę 7000 zł. Po mojej stronie było badanie geotechniczne oraz mapa do celów projektowych. Właśnie obejrzałam fotki Twojego domu. Podoba mi sie. Czy zadowolony jesteś ze współpracy z tą Panią architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts