Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Tomek no nie skomentuje....tylko nie pisz bo francuz..... :cry: :lol:

Nie dlatego że francuz - tylko dlatego że się sypie.

Tomciu :lol: moj peugeocik ma 8,5 roku, przezyl budowe, byle jakie drogi a raczej ich brak, przekrecone ma 152 tys km....i uwierz mi...niejeden wolkswagen by sie sypnal...a on...nic bardziej mylenego..wymienialam tylko to co oczywiscie trzeba wymieniac i to w kazdym aucie...

o komforcie jazdy nie bede pisala:) oooo :lol:

Do firmy kupiłem 5 szt. Peugeotów 307, każdy z nich ma przejechane między 80 tys ,a 120 tys -> na 5 aut wymieniono:

1) 4 szt. sprzegło+docisk+koło zamachowe

2) 3 szt. kompletna klimatyzacja

3) 6 razy siedziska foteli kierowcy

4) 2 szt. mechanizmów od kół zapasowych

5) 3 szt. turbina silnika

nie wspomnę już o tym że jedno z aut było przez 24 miesiące 36 razy w serwisie

ale ogólnie to fajnie się jeździ Peugeotem :evil:

Tomek....ok ok...

ja kupuje 407...przez przeszlo 8 lat jezdzilam 406 i nie dzialo sie nic...znajomi maja 307, wymienili belke i tez sa zadowoleni.

wiec jest tak...zalezy na co sie trafi...bo takim rozumowaniem to i mercedes klasy S sie psuje ( zaznaczam kupiony w salonie)

znajomy ma porche carrera 4 ( fakt w stanach) i niestety tez sie psuje...wiec..rozne egzemplarze roznie maja,.....

i zakanczam dyskusje jakoby malo potrzebna:):):):)

Mercedesy są bardzo awaryjne. :D

no cóż: kuchnia stoi i czeka na wypełenienie garami, a piekarnik czeka w jakimś składzie hurtowym na nasz dobry humor i ... troche wolnej kasy :wink: na razie płyta Gorenje nam nie odpaliła po zakupie i poczekam, żeby zweryfikować albo rzetelność firmy kurierskiej albo jakość sprzętu tej firmy, zanim ponownie zdecyduje sie na Gorenje....

zdecydowałaś się na zakupy przez internet? jak tak to w którym sklepie?

wiesz już co z płytą?

wiesz, wszelkie wątpliwości rozwiała różnica 500 zł w cenie na jednym tylko sprzęcie! Zmywarę kupiłam w takim o dziwnej nazwie: DVD System :o :wink: , a płytę w MFElectronics. Jest tych firm co nie miara!

ja korzystam z ceneo.pl, a tam patrzę na ilość opinii pozytywnych dla konkretnych sklepów i dodatkowo posiłkuje się intuicją :wink:

Płyta okazała się być dobra, gniazdko w kuchni też ma prąd, więc trochę to dziwne, jutro odbiorę i zobaczymy, czy w domu zadziała.

iwa-k do nas wchodza tynkarze w ciagu najblizszych 2 tygodni mam nadzieje ( powinni jutro, ale okna maja opoznienie) klada nam elektryke i tynki.. potem jakby co moge ich "odstapic". po sasiedzku mozesz podejrzec jak im to wyszlo....tylko nie wiem czy tyle chcesz czekac...

ja potrzebuję tynkarzy już teraz, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś ;

jak nikogo nie znajdę to się odezwę do Was :D

dzis widzialam ogloszenie wolf tynki maszynowe..ale uczciwie nie zapamietalam telefonu.moze maja jakas strone internetowa

już dzwoniliśmy :(

wiesz, wszelkie wątpliwości rozwiała różnica 500 zł w cenie na jednym tylko sprzęcie! Zmywarę kupiłam w takim o dziwnej nazwie: DVD System :o :wink: , a płytę w MFElectronics. Jest tych firm co nie miara!

ja korzystam z ceneo.pl, a tam patrzę na ilość opinii pozytywnych dla konkretnych sklepów i dodatkowo posiłkuje się intuicją :wink:

Płyta okazała się być dobra, gniazdko w kuchni też ma prąd, więc trochę to dziwne, jutro odbiorę i zobaczymy, czy w domu zadziała.

nie no argument cenowy też mnie przekonuje :lol: trochę się obawiam ale pewnie też się skuszę :wink:

Coś ta twoja płyta kapryśna :wink: może po małych fochach jutro zadziała :lol: trzymam kciuki

iwa-k do nas wchodza tynkarze w ciagu najblizszych 2 tygodni mam nadzieje ( powinni jutro, ale okna maja opoznienie) klada nam elektryke i tynki.. potem jakby co moge ich "odstapic". po sasiedzku mozesz podejrzec jak im to wyszlo....tylko nie wiem czy tyle chcesz czekac...

ja potrzebuję tynkarzy już teraz, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś ;

jak nikogo nie znajdę to się odezwę do Was :D

dzis widzialam ogloszenie wolf tynki maszynowe..ale uczciwie nie zapamietalam telefonu.moze maja jakas strone internetowa

już dzwoniliśmy :(

u nas Grochala robił, dzwoniłaś już do niego? jak nie to podeślę namiar, może akurat ma wolny termin

no to wiecha przybita, więźba oblana, coby się nie rozeschła.... :D

To gratulacje! :D

Ale imprez u Ciebie - najpierw "pępkowe", teraz wiecha ...

A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek :D

szydas, Maggie gratulacje :lol:

dzięki :)

Tak patrzę, patrzę na to zielone w Twoim avatarku i się zastanawiam, czy mi nie trzeba okularów jakichś mocniejszych :o

No, ale żyrafka przecudna! :D

Nie mogę znaleść odpowiedniego "gotowca", tzn są ale każdemu czegoś brakuje. Działka prostokątna z wjazdem od południa, do tego dach dwuspadowy z kalenicą równoległą do drogi.

Dlatego zastanawiam się nad indywidualnym.

No, to nie ma co się zastanawiac, tylko trzeba wziąc się za projektowanie. Tylko niezależnie od jakości architekta (za tę super trzeba zapłacic zdecydowanie powyżej przeciętnej!) musisz miec skrystalizowaną wizję. Spora ilośc asertywności też konieczna.