Maggie 03.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Poszukuję namiarów na piasek na budowę. Czy ktoś jeszcze oprócz p. Majerana obsługuje lewobrzeże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Poszukuję namiarów na piasek na budowę. Czy ktoś jeszcze oprócz p. Majerana obsługuje lewobrzeże? W Tanowie facet ma piach, my braliśmy od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 Peugeot bleeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeee? Tragedia!!! Klaus....tragedia??? zaznaczam sa gorsze tragedie na swiecie..... no wziecie wielgasnego kredytu....bo we wlasnej kieszeni kicha a chce sie blyszczec...to jest dopiero tragedia... a jescze gorsza tragedia to to ze ludzie nie maja co jesc... itp itd dyskusja co jest lepsze a co gorsze zakonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 Peugeot bleeeeeeeee Każda sroczka swój ogonek chwali... Pegeuta nie miałam, citroenka - owszem. Ale najbardziej lubię fordy (Harrisona też ) tez lubie....Harrisona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam grupkę A moja mała znów chora - to już tak będzie tydzień na tydzień Najgorsze ze nie widać objawów tylko temperatura wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 03.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam wszystkich Gdzie zamawialiście kontenery na wywóz gruzu z budowy i jak to wyglądało cenowo? będę wdzięczny za pomoc pozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 w Jumarze było najtaniej cen nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 w Jumarze było najtaniej cen nie pamiętam ja bralam w Jantrze, wtedy bylo najtaniej ( zabierali wiecej niz pojemnik przewidywal tzn nie czepiali sie ze jest wysoka gora tylko zarzucili siatke...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 03.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam dawno mnie nie bylo ,ale jestem odcieta od internetu .Poszukuje osób które miły kontakt z firma "Ciepły dom "pani K.Podomskiej lub jej męż Marcina Podemskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 03.10.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam dawno mnie nie bylo ,ale jestem odcieta od internetu .Poszukuje osób które miły kontakt z firma "Ciepły dom "pani K.Podomskiej lub jej męż Marcina Podemskiego . Ja obecnie mam z nimi prawie codzienny kontakt pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 My smieci sami sie pozbylismy, wszelkie palne spaliło się, folie wywiezlismy samemu, butelki po napojach do specjalnego zbiornika na moim osiedlu, a gruz pójdzie pod taras na wiosne i pod podjazd do garażu. Wszelki złom (szczególnie puszki) został oddany złomiarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 03.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Rygó jesteś zadowolony ? przestrzegam przed wcześniejsza zapłatą ja jak zapłaciłam to od trzech miesiecy nie moge się doczekać zakonczenia inwestycji i sprawa prawdopodobnie trafi do sądu.Wiem ,że są inne osoby pokrzywdzone i dlatego szukam kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 03.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Rygó jesteś zadowolony ? przestrzegam przed wcześniejsza zapłatą ja jak zapłaciłam to od trzech miesiecy nie moge się doczekać zakonczenia inwestycji i sprawa prawdopodobnie trafi do sądu.Wiem ,że są inne osoby pokrzywdzone i dlatego szukam kontaktu. Jak dotąd wszystko OK. Dzięki z informację, będę uważał. Rozumię, że zapłaciłaś wszystko juz przed zakończeniem czy odpuścili sobie część kasy i końcówke roboty? Będę wdzięczny za wszelkie info pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 03.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 mam jeszcze prosbe o namiary na ekipe do ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 03.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam wszystkich!czy ktoś z Was robił meble kuchenne w firmie Zengota w Kobylance, albo słyszał o nich opinie?gdzie jeszcze można zrobić ładną kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.10.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Czy wiecie skąd ja wyciągam Naszą Grupę??!! Aż nie chce mi przez klawiaturę to słowo przejśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tomek no nie skomentuje....tylko nie pisz bo francuz..... Nie dlatego że francuz - tylko dlatego że się sypie. Tomciu moj peugeocik ma 8,5 roku, przezyl budowe, byle jakie drogi a raczej ich brak, przekrecone ma 152 tys km....i uwierz mi...niejeden wolkswagen by sie sypnal...a on...nic bardziej mylenego..wymienialam tylko to co oczywiscie trzeba wymieniac i to w kazdym aucie... o komforcie jazdy nie bede pisala:) oooo Do firmy kupiłem 5 szt. Peugeotów 307, każdy z nich ma przejechane między 80 tys ,a 120 tys -> na 5 aut wymieniono: 1) 4 szt. sprzegło+docisk+koło zamachowe 2) 3 szt. kompletna klimatyzacja 3) 6 razy siedziska foteli kierowcy 4) 2 szt. mechanizmów od kół zapasowych 5) 3 szt. turbina silnika nie wspomnę już o tym że jedno z aut było przez 24 miesiące 36 razy w serwisie ale ogólnie to fajnie się jeździ Peugeotem Tomek....ok ok... ja kupuje 407...przez przeszlo 8 lat jezdzilam 406 i nie dzialo sie nic...znajomi maja 307, wymienili belke i tez sa zadowoleni. wiec jest tak...zalezy na co sie trafi...bo takim rozumowaniem to i mercedes klasy S sie psuje ( zaznaczam kupiony w salonie) znajomy ma porche carrera 4 ( fakt w stanach) i niestety tez sie psuje...wiec..rozne egzemplarze roznie maja,..... i zakanczam dyskusje jakoby malo potrzebna:):) Mercedesy są bardzo awaryjne. Macie racje ze mercedesy sa awaryjne niby to wiedzialam i niepotrzebne takiego sobie wzielismy . I poszlo nam turbo . Ja zawsze bylam zadowolona z japonczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts