czupurek 10.02.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 zapomniałam się przywitać - cóż za niedopatrzenie wczoraj uzupełniłam swój dziennik no i wpadłam na pomysł, że go wydrukuję. tak zrobiłam, opatrzyłam stroną tytułową, zadedykowałam mężowi i wręczyłam mu ze słowami: "to na walentynki" efekt? piorunujący. przeczytał jednym tchem, dostałam pochwał bez liku, moje notowania przekroczyły już ze 200% dzisiaj odbieram tyneczki aż się boję, bo coś bąkają, że jest więcej niż mówiliśmy wstępnie. ale co tam miarka wszystko wymierzy. powiedzcie mi czy po gładzi trzeba jeszcze szlifować? pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 mrozik jeżeli chodzi o mnie nie podoba mi się wcalejest niedobry, niepotrzebny i wogóle bee a z tym vatem to, byłoby fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.02.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Witam wszystkich z rana, po tzw drugim budziku w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.02.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 mariuszr, ja kupowałam dach IBF, jesli chodzi i rynny i folię, to za Boga nie pamiętam teraz. Ale masz rację chomikuję sobie. Z resztą czekam na ocieplenie i ruszam całą parą. Na całości tych zakupów dachowych dostałam ponad 18% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.02.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Teska, a jak tam z dojazdem na twoją działkę. Da radę samochodem czy wpław.Powiem ci, że u mnie też wszystko w cholerę rozjechane, a miało być tak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 mnie na razie mrozik nie przeszkadza ale z tym VATem byłoby fajnie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.02.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Teska, dostałam wycenę na okna M&S, bez żadnych negocjacji i rabatów 4tys. mniej niż np u Trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Witam serdecznie wszystkie ranne ptaszki, wyrazy uznania dla czupurka i bikosy za b. ciekawie zapowiadające się dzienniki. Czyta się je naprawdę z przyjemnością, a jakie pouczające! Ano rosną nam talenty - nie tylko inwestorskie, ale i literackie! Czupurek: Nie dziwię się, że twojemu mężowi opadła szczęka przy takim zacięciu do pióra. Wczoraj do lektury namówiłam też swoją drugą połowę, zresztą skądinąd ci chyba znanego Darka C. (podpowiedź: trop bankowy). Bardzo mu się podobało i serdecznie pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.02.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Czy to prawda, że zima ma jeszcze nieźle postraszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 No niestety jeszcze 2 tygodnie zimy - w przyszłym tygodniu postraszy -10 stopni! Ale potem już hajda na budowy! Witam wszystkich serdecznie wraz ze słoneczkiem. Jestem także za spotkaniem naszej sympatycznej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 ivette - nie "kracz" z tym -10 C to już lekka przesada, w końcu mamy prawie wiosnę; pod spotkaniem grupowym podpisuję się obiema ręcyma; może maksiu nową ankietę wykombinuje - praojcze ????? oczekuję propozycji bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 No dobra. skoro ma byc demokratycznie to proponujcie:1. termin2. miejsce pamiętajcie że zarówno miejsce jak i termin maja byc realnepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Czupurek: Nie dziwię się, że twojemu mężowi opadła szczęka przy takim zacięciu do pióra. Wczoraj do lektury namówiłam też swoją drugą połowę, zresztą skądinąd ci chyba znanego Darka C. (podpowiedź: trop bankowy). Bardzo mu się podobało i serdecznie pozdrawia. dzięki, tylko mi nie mów że ostatni trop to śląski + 2 maluszków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 No dobra. skoro ma byc demokratycznie to proponujcie: 1. termin 2. miejsce pamiętajcie że zarówno miejsce jak i termin maja byc realne pozdrawiam ja nie będę demokratyczna i z terminem oraz miejscem podporządkuję się grupie wiodącej lub większosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.02.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 "dzięki, tylko mi nie mów że ostatni trop to śląski + 2 maluszków?" Bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 no to super, jaki ten świat mały. pozdrów mojego naczelnika (skądinąd najlepszego z moich szefów) a dlaczego budujecie tak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.02.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 A może by tak powtórzyć Imolę, najlepiej 12 marca, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.02.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 no to super, jaki ten świat mały. pozdrów mojego naczelnika (skądinąd najlepszego z moich szefów) a dlaczego budujecie tak daleko? To prawda, że świat jest mały, a Szczecin to już w ogóle wioska z tramwajami Pozdrowienia oczywiście przekażę. A co do odległości, hmmm, to prawda, że codzienne dojazdy do pracy raczej wykluczone, ale przez łykendy i całe lato (wolne od zajęć na uczelni) można siedzieć. Choć kto wie, może na stare lata, kiedy dzieci wyfruną, to się tam całkiem przeniesiemy. Okolica przepiękna, jest wszystko co trzeba - lasy, jezioro, rzeka i ... święty spokój. Działka też urokliwa i cena nie zwala z nóg. Póki co mamy w miarę wygodne mieszkanie w Szczecinie, w sąsiedztwie Lasu Arkońskiego i perspektywę kilkunastu lat uczęszczania dzieci do placówek różnego szczebla. Zwyciężył pragmatyzm. A Wasz domek to w jakiej miejscowości? Pozdrawiam serdecznie[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ok, zapisuje pierwsza propozycje, 12 marca, Imola..czekam na dalsze zgloszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 no i właśnie o to chodzi, piąteczek to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts