EWAR 03.10.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam Podnoszę I dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.10.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 To ja witam podnoszę i do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam grupkę i spadam do pracy a złodziejstwo dotarło i do nas w ciągu miesiąca obrobiono 2 domy i to, w biały dzień. ten drugi wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich! czy ktoś z Was robił meble kuchenne w firmie Zengota w Kobylance, albo słyszał o nich opinie? gdzie jeszcze można zrobić ładną kuchnię? ja chcialam u nich robic...i cale szczescie nie zrobilam....oni maja super wystawke, ale zwykly salon ktory robi meble zrobi ci dokladnie tak samo....( fronty przeciez zamawiaja ) a co do ceny - to ich porabalo.... ja na swojej kuchni zaoszczedzilam......7 tys zl....za to samo...zdecydowanie byli najdrozsi, jesli jest jeszcze ten sam projektant ( taki mlody w okularkach) to przezyjesz chwile grozy - cierpi na skleroze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam grupkę i spadam do pracy a złodziejstwo dotarło i do nas w ciągu miesiąca obrobiono 2 domy i to, w biały dzień. ten drugi wczoraj hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.10.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam grupkę i spadam do pracy a złodziejstwo dotarło i do nas w ciągu miesiąca obrobiono 2 domy i to, w biały dzień. ten drugi wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam grupkę Moja malutka zaraziła się anginą, pierwszy raz to ma (a ja nigdy) i bardzo cierpi tym bardziej, że nie da sobie psiknąć nic do gardła, a noc była okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.10.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam grupę przeziębienie mnie dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Macie racje ze mercedesy sa awaryjne niby to wiedzialam i niepotrzebne takiego sobie wzielismy . I poszlo nam turbo . Ja zawsze bylam zadowolona z japonczykow My jak kupowalismy naszego nissana to mial wtedy 10 lat . Oj ile sie nasluchalismy - ze zwariowalismy, ze wiecej bedziemy pod nim siedziec niz w nim I co? I odpukac ( puk puk) 3 lata jezdzimy bezawaryjnie. Lejemy i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz szukaja tego fiuta co to porwal dziewczynke ze slaska do swojego tira i po drodze umilal sobie zycie erotyczne... zwial z posterunku w mierzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.10.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz szukaja tego fiuta co to porwal dziewczynke ze slaska do swojego tira i po drodze umilal sobie zycie erotyczne... zwial z posterunku w mierzynie Poważnie zwiał? To pogratulować policjantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz szukaja tego fiuta co to porwal dziewczynke ze slaska do swojego tira i po drodze umilal sobie zycie erotyczne... zwial z posterunku w mierzynie Poważnie zwiał? To pogratulować policjantom no wlasnie...zwial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 04.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wczoraj zadzwonilam na ten posterunek-Mierzyn ze jakis typek zrobil sobie mieszkanie w budzie na terenie mojej spoldzielni i wiecie ze nawet nie przyjechali sprawdzic.Chociaz zapewniali ze juz kogos wysla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz szukaja tego fiuta co to porwal dziewczynke ze slaska do swojego tira i po drodze umilal sobie zycie erotyczne... zwial z posterunku w mierzynie no nie gadaj czytałam w zeszłym tygodniu że go złapali, chyba go nie trzymali na posterunku Widziałam w zeszły poniedziałek jego ciężarówkę i policję biegającą koło niej ale nie wiedziałam o co chodzi, dopiero potem przeczytałam w gazetach Jakbym dorwała tegop drania to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz szukaja tego fiuta co to porwal dziewczynke ze slaska do swojego tira i po drodze umilal sobie zycie erotyczne... zwial z posterunku w mierzynie no nie gadaj czytałam w zeszłym tygodniu że go złapali, chyba go nie trzymali na posterunku Widziałam w zeszły poniedziałek jego ciężarówkę i policję biegającą koło niej ale nie wiedziałam o co chodzi, dopiero potem przeczytałam w gazetach Jakbym dorwała tegop drania to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz??? aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam... Teska ja nic nie wiem gadaj co wiesz szukaja tego fiuta co to porwal dziewczynke ze slaska do swojego tira i po drodze umilal sobie zycie erotyczne... zwial z posterunku w mierzynie Poważnie zwiał? To pogratulować policjantom no wlasnie...zwial to dlatego taka cisza w mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts