iwa-k 04.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich! czy ktoś z Was robił meble kuchenne w firmie Zengota w Kobylance, albo słyszał o nich opinie? gdzie jeszcze można zrobić ładną kuchnię? ja chcialam u nich robic...i cale szczescie nie zrobilam....oni maja super wystawke, ale zwykly salon ktory robi meble zrobi ci dokladnie tak samo....( fronty przeciez zamawiaja ) a co do ceny - to ich porabalo.... ja na swojej kuchni zaoszczedzilam......7 tys zl....za to samo...zdecydowanie byli najdrozsi, jesli jest jeszcze ten sam projektant ( taki mlody w okularkach) to przezyjesz chwile grozy - cierpi na skleroze... projektant ten jeszcze pracuje , ale my trafiliśmy na fajną babkę gdzie w takim razie polecasz? monka dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 czupurek, przykro czytać o tych złodziejach. Ludzie się budują wkładając w to dorobek całego życia, albo zadłużając się po uszy, a tu taki przylezie i obrobi śliczny piesio, tylko troszku zmniejsz rozmiar zdjęcia ano tak zdjęcie zmniejszyłam. śliczny bo mój piękny ja ze swoim wybieram sie na szkolenie Tez bedziesz szkolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 04.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam dawno mnie nie bylo ,ale jestem odcieta od internetu .Poszukuje osób które miły kontakt z firma "Ciepły dom "pani K.Podomskiej lub jej męż Marcina Podemskiego . Ja obecnie mam z nimi prawie codzienny kontakt pozdr Rygó Czy o tym mowa? http://www.cieplydom.szczecin.pl/ Nie, rozawialiśmy o firmie Ciepły Dom ze Stargardu pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich! czy ktoś z Was robił meble kuchenne w firmie Zengota w Kobylance, albo słyszał o nich opinie? gdzie jeszcze można zrobić ładną kuchnię? ja chcialam u nich robic...i cale szczescie nie zrobilam....oni maja super wystawke, ale zwykly salon ktory robi meble zrobi ci dokladnie tak samo....( fronty przeciez zamawiaja ) a co do ceny - to ich porabalo.... ja na swojej kuchni zaoszczedzilam......7 tys zl....za to samo...zdecydowanie byli najdrozsi, jesli jest jeszcze ten sam projektant ( taki mlody w okularkach) to przezyjesz chwile grozy - cierpi na skleroze... projektant ten jeszcze pracuje , ale my trafiliśmy na fajną babkę gdzie w takim razie polecasz? monka dzięki za namiar ta babka na poczatku jest sympatyczna.... niestety jesli chodzi o kuchnie..to nie moge polecic nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.10.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 czupurek, przykro czytać o tych złodziejach. Ludzie się budują wkładając w to dorobek całego życia, albo zadłużając się po uszy, a tu taki przylezie i obrobi śliczny piesio, tylko troszku zmniejsz rozmiar zdjęcia ano tak zdjęcie zmniejszyłam. śliczny bo mój piękny ja ze swoim wybieram sie na szkolenie Tez bedziesz szkolic? mój pdst już ma. to koń stary - skończył 2 lata jak mam czas to latam do klubu podtrzymać to co się naumiał, choć ostatnio leń ze mnie patentowany na kolejne szkolonko też bym się wybrała ale zawsze coś mi staje na przeszkodzie a kiedy i do jakiej szkółki się wybierasz? będziesz robić PT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 04.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Rygó jesteś zadowolony ? przestrzegam przed wcześniejsza zapłatą ja jak zapłaciłam to od trzech miesiecy nie moge się doczekać zakonczenia inwestycji i sprawa prawdopodobnie trafi do sądu.Wiem ,że są inne osoby pokrzywdzone i dlatego szukam kontaktu. Gosikk zerknij na priva Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wieczorkiem Czy wiecie ze w niemczech jest teraz w lotto jedna z najwiekszych kumulacji az 29 milionow euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Teraz to mam pytanie Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś fajny (dużo zróżnicowanych tras, kanapy itp.) region narciarski Austrii lub Włoch ?? Chcielibyśmy coś zmienić, bo Predazzo już nam się troszkę znudziło, a zeszłoroczna zmiana na Kaprun nie była dla nas zadawalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Teraz to mam pytanie Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś fajny (dużo zróżnicowanych tras, kanapy itp.) region narciarski Austrii lub Włoch ?? Chcielibyśmy coś zmienić, bo Predazzo już nam się troszkę znudziło, a zeszłoroczna zmiana na Kaprun nie była dla nas zadawalająca. Val di Sole ale sam nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Teraz to mam pytanie Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś fajny (dużo zróżnicowanych tras, kanapy itp.) region narciarski Austrii lub Włoch ?? Chcielibyśmy coś zmienić, bo Predazzo już nam się troszkę znudziło, a zeszłoroczna zmiana na Kaprun nie była dla nas zadawalająca. Val di Sole ale sam nie sprawdzałem. A to czasem nie będzie jakiś kołchoz ?? W opisach wygląda nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wieczorkiem Czy wiecie ze w niemczech jest teraz w lotto jedna z najwiekszych kumulacji az 29 milionow euro trzeba zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam wieczorkiem Czy wiecie ze w niemczech jest teraz w lotto jedna z najwiekszych kumulacji az 29 milionow euro jutro jade do banku w prenzlau....czy kazdy moze kupic ten losik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam czwartkowo - trzeba podciągnąć. Val di Sole wydaje się OK - czy jest ktoś kto był ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam czwartkowo - trzeba podciągnąć. Val di Sole wydaje się OK - czy jest ktoś kto był ?? kaprun to juz strasznie zapchane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 czupurek, przykro czytać o tych złodziejach. Ludzie się budują wkładając w to dorobek całego życia, albo zadłużając się po uszy, a tu taki przylezie i obrobi śliczny piesio, tylko troszku zmniejsz rozmiar zdjęcia ano tak zdjęcie zmniejszyłam. śliczny bo mój piękny ja ze swoim wybieram sie na szkolenie Tez bedziesz szkolic? mój pdst już ma. to koń stary - skończył 2 lata jak mam czas to latam do klubu podtrzymać to co się naumiał, choć ostatnio leń ze mnie patentowany na kolejne szkolonko też bym się wybrała ale zawsze coś mi staje na przeszkodzie a kiedy i do jakiej szkółki się wybierasz? będziesz robić PT? Przeglądałam szkole GROM, AIRIS , jeszcze do wczoraj bylam zdecydowana na szkole "psie ranczo " na Osowie , ale okazuje się, że za Głębokim - przy krzyzowce gdzie skreca sie na osiedle Zawadzkiego jest jakas szkoła - miałabym tam najbliżej. Moze ktos z Was wie jak ta szkoła się nazywa? Moze Maggie? - mieszkasz blisko. Tak chodzi mi o szkolenie PT. Na Osowie mielismy stawic sie w niedziele na 10 rano Nasz pies podstawy niby wyniosl od hodowcy co prawda - np. reaguje na komende siad, daj łapę, zostań, do mnie. Ale jest jeszcze taki nieokiełznany. Jak np. zobaczy psiaka z ktorym ma ochote sie pobawic, to poleci i bedzie udawal ze nie slyszy wolania Gdy idziemy z nim do lasu na smyczy, jak ktos sie do nas zbliza to on w te pedy biegnie, az smyczy malo nie urwie. I takie tam Ostatnio zżarł mi 1-szego jedynego kwiata na "ogrodzie", przeskoczyl 2 metrową siatkę ( nie było jeszcze drutów ściagających). Pozatym jest grzeczny i szybko się uczy. Mam nadzieję , że w szkole całkiem go poskromią tak aby słuchał się w każdej sytuacji. Na ludzi róznie reaguje, do niektórych jest grozny a jest to duzy i silny pies - dlatego szkolenie konieczne. Chociaz wczoraj bardzo miło przyjął mariobrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam wszystkich czwarteczkowo Przeglądałam szkole GROM, AIRIS , jeszcze do wczoraj bylam zdecydowana na szkole "psie ranczo " na Osowie , ale okazuje się, że za Głębokim - przy krzyzowce gdzie skreca sie na osiedle Zawadzkiego jest jakas szkoła - miałabym tam najbliżej. Moze ktos z Was wie jak ta szkoła się nazywa? Moze Maggie? - mieszkasz blisko. Tak chodzi mi o szkolenie PT. Na Osowie mielismy stawic sie w niedziele na 10 rano Nasz pies podstawy niby wyniosl od hodowcy co prawda - np. reaguje na komende siad, daj łapę, zostań, do mnie. Ale jest jeszcze taki nieokiełznany. Jak np. zobaczy psiaka z ktorym ma ochote sie pobawic, to poleci i bedzie udawal ze nie slyszy wolania Gdy idziemy z nim do lasu na smyczy, jak ktos sie do nas zbliza to on w te pedy biegnie, az smyczy malo nie urwie. I takie tam Ostatnio zżarł mi 1-szego jedynego kwiata na "ogrodzie", przeskoczyl 2 metrową siatkę ( nie było jeszcze drutów ściagających). Pozatym jest grzeczny i szybko się uczy. Mam nadzieję , że w szkole całkiem go poskromią tak aby słuchał się w każdej sytuacji. Na ludzi róznie reaguje, do niektórych jest grozny a jest to duzy i silny pies - dlatego szkolenie konieczne. Chociaz wczoraj bardzo miło przyjął mariobrosa Aga - jeśli mogę polecić to: Aris i Sylwia z toru kolarskiego na wojska. grom - broń cię boże - stosują metody siłowe, złamali psyche nie jednego psa. w/w szkółki uczą na nagrody. o tej na głębokim nic nie wiem. z opisu wynika że to, jeszcze szczeniol, więc może wpierw do przedszkola? mniej zobowiązujące, tańsze i więcej nauki przez zabawę. bo pt to już rygor - np 3 m-ce, 3 razy w tyg. po 2 godz. a tego szczeniol nie wytrzyma. jego zaiteresowanie tematem jest zbyt krótkie. przemyśl sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 jeśli mogę polecić to: Aris i Sylwia z toru kolarskiego na wojska. grom - broń cię boże - stosują metody siłowe, złamali psyche nie jednego psa. w/w szkółki uczą na nagrody. o tej na głębokim nic nie wiem. z opisu wynika że to, jeszcze szczeniol, więc może wpierw do przedszkola? mniej zobowiązujące, tańsze i więcej nauki przez zabawę. bo pt to już rygor - np 3 m-ce, 3 razy w tyg. po 2 godz. a tego szczeniol nie wytrzyma. jego zaiteresowanie tematem jest zbyt krótkie. przemyśl sprawę Aris to masz na mysli Airis z gumieniec? GROM odpadl w takim razie juz na dobre. A te "psie ranczo" nie znasz? Oni tam mi zaproponowali spotkania dla szczeniakow , kurs podstawowy. Spotkania dwu godzinne co niedziele . Wiec raz w tygodniu. No i oni nie na siłe, tylko na smakolyki stawiają ALe jesli Airis sprawdzony to moze tam - powiedz tylko czy chodzi Ci o tych z Gumieniec. A jesli to inna jakas szkola to moze jakis namiar na tą Sylwię? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.10.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts