bryta 05.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam wieczorkiem Czy wiecie ze w niemczech jest teraz w lotto jedna z najwiekszych kumulacji az 29 milionow euro jutro jade do banku w prenzlau....czy kazdy moze kupic ten losik??? Pewnie Nikt nie wygral tych 29 milionow i teraz jest kumulacja do ...35 milionow Ale w niemczech sa emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Aris to masz na mysli Airis z gumieniec? GROM odpadl w takim razie juz na dobre. A te "psie ranczo" nie znasz? Oni tam mi zaproponowali spotkania dla szczeniakow , kurs podstawowy. Spotkania dwu godzinne co niedziele . Wiec raz w tygodniu. No i oni nie na siłe, tylko na smakolyki stawiają ALe jesli Airis sprawdzony to moze tam - powiedz tylko czy chodzi Ci o tych z Gumieniec. A jesli to inna jakas szkola to moze jakis namiar na tą Sylwię? Będę wdzięczna. tak Aris z gumieniec - wcześniej był niemierzyńska a seminarium niestety psiego rancza nie. ale jeżeli tak będzie jak mówią to ok, czyli przedszkole, a nie PT (dopytaj się dokładnie, bo PT kończy się egzaminem przed sędzią, a przedszkole to szkolonko lajtowe, bardziej zabawa, socjalizacja). tel do k3 (kiedyś tam urzędowała właśnie rzeczona sylwia) 439 53 99 kurcze narobiłaś mi smaka, może wreszcie ruszę litery i znowu regularnie poszkolę swoje bydełko? muszę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Aris to masz na mysli Airis z gumieniec? GROM odpadl w takim razie juz na dobre. A te "psie ranczo" nie znasz? Oni tam mi zaproponowali spotkania dla szczeniakow , kurs podstawowy. Spotkania dwu godzinne co niedziele . Wiec raz w tygodniu. No i oni nie na siłe, tylko na smakolyki stawiają ALe jesli Airis sprawdzony to moze tam - powiedz tylko czy chodzi Ci o tych z Gumieniec. A jesli to inna jakas szkola to moze jakis namiar na tą Sylwię? Będę wdzięczna. tak Aris z gumieniec - wcześniej był niemierzyńska a seminarium niestety psiego rancza nie. ale jeżeli tak będzie jak mówią to ok, czyli przedszkole, a nie PT (dopytaj się dokładnie, bo PT kończy się egzaminem przed sędzią, a przedszkole to szkolonko lajtowe, bardziej zabawa, socjalizacja). tel do k3 (kiedyś tam urzędowała właśnie rzeczona sylwia) 439 53 99 kurcze narobiłaś mi smaka, może wreszcie ruszę litery i znowu regularnie poszkolę swoje bydełko? muszę przemyśleć Mojemu psiakowi podobac sie pewnie bedzie takie przedszkole. Heh to smiesznie troche - taki duzy pies do przedszkola bo on mimo ze ma pol roku to jest wielki, wyglada na doroslego. Ludzie mysla ze to dorosly pies Moze tez dlatego co niektorzy ( np. teść ) wymagaliby od niego tyle co od dorosłego psa A on to młodzież przeciez dopiero . Zadzwonie do Aris. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mojemu psiakowi podobac sie pewnie bedzie takie przedszkole. Heh to smiesznie troche - taki duzy pies do przedszkola bo on mimo ze ma pol roku to jest wielki, wyglada na doroslego. Ludzie mysla ze to dorosly pies Moze tez dlatego co niektorzy ( np. teść ) wymagaliby od niego tyle co od dorosłego psa A on to młodzież przeciez dopiero . Zadzwonie do Aris. Dzięki poszukałam i ranczo ma swoją stronkę. całkiem fajnie na niej napisali. no to, ja z kolei może zadzwonię na ranczo? zobaczymy ile chcą za każdy stopień pt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 No to witam po dłuuuugiej przerwie. A działo się wiele. Przede wszystkim mamy nowego członka rodziny, ślicznego Szymonka. Ma już pięć miesięcy. Domek jest w sam raz dla naszej rodzinki, niestety zaczęły wychodzić pierwsze usterki i szykujemy się do poprawek. Gdy kiedyś słyszałam, że po dwóch latach dom się zaczyna remontować, to nie wierzyłam, a jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 No to witam po dłuuuugiej przerwie. A działo się wiele. Przede wszystkim mamy nowego członka rodziny, ślicznego Szymonka. Ma już pięć miesięcy. Domek jest w sam raz dla naszej rodzinki, niestety zaczęły wychodzić pierwsze usterki i szykujemy się do poprawek. Gdy kiedyś słyszałam, że po dwóch latach dom się zaczyna remontować, to nie wierzyłam, a jednak. my mieszkamy od czerwca a ciagle cos jeszcze nie skonczone. Moj wujas raz mnie zazyl pytaniem - i co ? jak remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam! Całą noc gardło mnie bolało.......idę po południu do lekarza, coby sie nic nie wykluło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam i ja! S.P. - witaj - dawno CIe nie bylo??? a tak z ciekawosci co mozna remontowac po dwoch latach???? chodzi Ci o odswiezanie scian - nowa farba, czy inne.... wiesz szykuje sie do nowej budowy, a w tym domu co zbudowalam nie namieszkalam sie dlugo - wiec nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didi - wykluje sie wykluje, ale chyba jeszcze masz czas... Mam do Ciebie pytanko - czy tam jak kopaliscie lawy bylo mokro??? i czy potrzebne sa odwierty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didi - wykluje sie wykluje, ale chyba jeszcze masz czas... Mam do Ciebie pytanko - czy tam jak kopaliscie lawy bylo mokro??? i czy potrzebne sa odwierty????? Spokojnie! nic sie nie działo. W naszych okolicach jest ok 4m do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki Didi, bo Ci od adaptacji mnie strasza, ze tam moze byc wskazanie na wymiane gruntu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam Mam pytanko. Ma ktoś może namiar na kogoś kto wykona zjazd z drogi głównej? Należy przełożyć polbruk na chodniku i ułożyć krawężnik. ps. S.P. witaj po przerwie, gratuluję synka - niech zdrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam! Całą noc gardło mnie bolało.......idę po południu do lekarza, coby sie nic nie wykluło. Jak tylko coś mnie rozbierało w ciąży to siekałam drobno czosnek potem rozsmarowywałam na grzance i zjadałam. Jakoś udało mi się przetrwać bez przeziębienia a rodziałam w grudniu. Jeżeli nie masz "alergii" na czosnek to polecam taką profilaktykę A na bolące gardło najlepsze jest płukanie solą ale najlepiej w początkowej fazie. Trzymaj się Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki Didi, bo Ci od adaptacji mnie strasza, ze tam moze byc wskazanie na wymiane gruntu!!!! a czemu "wymianę"? czym argumentują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didusku ano tym, ze oni niby "twierdza", ze tam jest juz podmokly teren...ale chyba sami musimy to sprawdzic, zreszta jak mowia, na jednej dzialce jest dobrze, a na drugiej juz moze byc bardzo mokro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam! Całą noc gardło mnie bolało.......idę po południu do lekarza, coby sie nic nie wykluło. Jak tylko coś mnie rozbierało w ciąży to siekałam drobno czosnek potem rozsmarowywałam na grzance i zjadałam. Jakoś udało mi się przetrwać bez przeziębienia a rodziałam w grudniu. Jeżeli nie masz "alergii" na czosnek to polecam taką profilaktykę A na bolące gardło najlepsze jest płukanie solą ale najlepiej w początkowej fazie. Trzymaj się Didi Na czosnek nie tylko, że nie jestem uczulona ale nawet bardzo go lubię zarówno na surowo, jak i w różnych potrawach. A wczoraj taką kurację zastosowałam, a mimo to boli mnie gardło cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didusku ano tym, ze oni niby "twierdza", ze tam jest juz podmokly teren... ale chyba sami musimy to sprawdzic, zreszta jak mowia, na jednej dzialce jest dobrze, a na drugiej juz moze byc bardzo mokro!!!! zgadza się, ale z tego co pamiętam, to nikt z naszych znajomych, którzy wybudowali się własnie na tych terenach nie miał żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Na czosnek nie tylko, że nie jestem uczulona ale nawet bardzo go lubię zarówno na surowo, jak i w różnych potrawach. A wczoraj taką kurację zastosowałam, a mimo to boli mnie gardło cały czas. a płukałaś solą, naprawdę polecam. Mnie jak tylko zaczyna drapać gardło to płukam solą chociaż tego bardzo nie lubię zazwyczaj mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 na gardło jest tez dobre:pic 3 razy dziennie sok z 3 cytryn.Mi pomaga ekspresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 na gardło jest tez dobre: pic 3 razy dziennie sok z 3 cytryn. Mi pomaga ekspresowo. hmmm, akurat tylu cytryn nie mam w domu, ale na pewno zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts