szydas 07.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Wczoraj wieczorem oglądaliśmy z naszą córcią świeżo wylane ławy fundamentowe: - Mamusiu, kiedy ten nasz domek wreszcie wypadnie z ziemi? powiedz, że za miesiąc już będzie duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 07.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Dzieki meggi troche mnie ukierunkowałas!!!Bedziemy z mezem budowac sie na polickiej w szczecinie a projektu jeszcze nie wybralismy ale juz wiemy co chcemy i na razie ogladamy.Mysle ze juz niedługo bedzie wybrany.Mysle ze dam rade z tymi wszystkimi papierkami ale sie boje ze tego tyle jest,a masz moze namiar do jakiegos dobrego architekta no i niedrogiego.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 07.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Poszukuję chętnych do zakupu działek w płoni powierzchnia od 1000 do 1500metrów wydzielone drogi dojazdowe ustalone warunki przylączeniowe zostały cztery działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 07.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 witam,Kupiłam projekt i teraz jestem na etapie poszukiwania architekta, może kto z Was posiada namiary na dobrego i niedrogiego architekta który zaadoptuje projekt i poprowadzi sprawę aż do pozwolenia na budowęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.10.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czeć, we wtorek cišgajš humus !!! Ale dowiedziałam się od wykonawcy, że prawdopodobnie nie zdšżymy zadaszyć przed zimš Perspektywa następnych wišt Bożego Narodzenia w nowym domku się oddala .... No, ale koniec końców ZACZYNAMY Przyjemnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 witam wieczorowo...sobotnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 07.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 witam ala4, ja tez jestem w trakcie poszukiwan architekta albo lepiej juz firmy ktora bedzie budowac pod klucz. najlepiej w poblizu wyspy wolin: miedzyzdroje albo moze kamien pomorski. jesli dostaniesz jakies namiary na dobrego wykonawce daj znac. pozdrawiamwyciag-bud http://www.wyciagi-budowlane.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 07.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dzieki meggi za wiadomosci bylo mi to potrzebne moze mi sie cos uda zalatwic z tymi papierkami a budowac sie bedziemy w szczecinie na polickiej.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam niedzielnie i podciągam bo dyndamy na końcu łańcucha pokarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 08.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Dzien dobry wszystkim! U nas dzis mija 2 miesiac budowania i w srode zalewamy strop! Wspaniala rzecz to budowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 to ja niedzielnie tez sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 I ja sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 08.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 ja tez witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 08.10.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 dołaczam sie do pytania bo tez mam miec szambo ,moze ktos cos wie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem 60 litrów ścieków to żaden problem. policz chociażby ile razy korzystasz z toalety i pomnóż to razy 5 litrów (wersja eko) lub 10 (wersja full), razy liczbę osób w domu, dodaj to tego 1-2 litry na umycie rąk. Potem policz tak samo mycie naczyń, pranie, kąpiel etc. jeśli zmieścisz się w 250 litrach dziennie to jesteś gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A jak to jest z taka oczyszczalnia np jak sie wyjezdza na 3 tygodnie wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts