Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki meggi troche mnie ukierunkowałas!!!

Bedziemy z mezem budowac sie na polickiej w szczecinie a projektu jeszcze nie wybralismy ale juz wiemy co chcemy i na razie ogladamy.Mysle ze juz niedługo bedzie wybrany.Mysle ze dam rade z tymi wszystkimi papierkami ale sie boje ze tego tyle jest,a masz moze namiar do jakiegos dobrego architekta no i niedrogiego.pozdrowienia

witam ala4,

ja tez jestem w trakcie poszukiwan architekta albo lepiej juz firmy ktora bedzie budowac pod klucz.

najlepiej w poblizu wyspy wolin: miedzyzdroje albo moze kamien pomorski.

jesli dostaniesz jakies namiary na dobrego wykonawce daj znac.

pozdrawiam

wyciag-bud

http://www.wyciagi-budowlane.com

Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe

Kłopotliwe i duże koszty wywozu.

Ogólnie najgorsza z możliwych opcji.

Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem :-?

Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe

Kłopotliwe i duże koszty wywozu.

Ogólnie najgorsza z możliwych opcji.

Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem :-?

60 litrów ścieków to żaden problem. policz chociażby ile razy korzystasz z toalety i pomnóż to razy 5 litrów (wersja eko) lub 10 (wersja full), razy liczbę osób w domu, dodaj to tego 1-2 litry na umycie rąk. Potem policz tak samo mycie naczyń, pranie, kąpiel etc. jeśli zmieścisz się w 250 litrach dziennie to jesteś gość :D