bryta 10.10.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 tez daleko a co mozna u nich dostac wszystko mają przepiękny materiał iglasty maja swoja stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czytalam ostatni katalog roslin polecane przez Zwiazek szkolkarzy Polskich i tam jest mapka ze strefami i i my i berlin mamy to samo i pisza zeby na roslinach szukac oznaczen dla nas strefa 7a czy mozna sie tym kierowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Uwaga!!!! Muszę przeprosić za wprowadzenie w błąd szkółka znajduje się w Starym Grabiążu a jedzie się tam przez wieś Borek i dlatego mi się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czytalam ostatni katalog roslin polecane przez Zwiazek szkolkarzy Polskich i tam jest mapka ze strefami i i my i berlin mamy to samo i pisza zeby na roslinach szukac oznaczen dla nas strefa 7a czy mozna sie tym kierowac wiesz z tym jest tak, że często można spotkać oznaczenie klimatyczne, że my i Zielona Góra mamy te same wpływy a tu właśnie Zieloną Górę porównałabym do Berlina właśnie, to są niuanse ale czasami istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 mi bardzo podobaja sie ozdobne trawy czy one sa maloklopotliwe w utrzymaniu masz moze takie w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kruca fuksa Teska, ale pięknie odstawiłaś ogródek, mniam. kobieto!!!! no ja sie praiwe na Ciebie gniewam.... aha Michala z Toba pomyliłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Nie wiesz czy jodla kalifornijska szybko rosnie czy moze swierk hopsi jest lepszy o takie szczegóły to muszę zapytać męża jodla kalifornijska rosnie szybko i bedzie to wielgasne drzewo - dowiedzialam sie jak juz ja kiedys zakupilam...no ale jej juz nie mam wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kalifornijska tez mi sie marzy piekna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 mi bardzo podobaja sie ozdobne trawy czy one sa maloklopotliwe w utrzymaniu masz moze takie w ogrodzie Mi też się podobają! A ogrodu traw jeszcze nie mam, bo nasz pogląd na umiejscowienie tego ogrodu był różny. Teraz doszliśmy do konsensusu i wiemy gdzie ma być ten ogród. Czy jest kłopotliwy? Zależy jak na to patrzeć. Niektóre trawy mogą przemarzać dlatego trzeba je na zimę osłaniać. Poza tym trzeba dbać by nie przerosły innymi trawami, no i dbać o kwiatostany, usuwać suche źdźbła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cenowo w niemczech 3.95- 6.95 euro za lepsze odmiany typu rozowe pampasowe ,takie swietne z kiteczkami a jak u nas moze sa lepsze ceny i czy jest duzy wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.10.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 witam Maggie : daj proszę namiar na hurtownię od bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Teska, ty się nie gniewaj, tylko staraj się zrozumieć samotną pracującą kobietę z dziećmi z tego jedno pięciomiesięczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 POMÓŻCIE ! Proszę o namiary, gdzie mogę kupić stal i drut wišzałkowy (poza HMB ul. wierczewska, Centrostal ul. Gdańska, Hurtostal) oraz gdzie zamówić beton (poza Topbeton, Ennbeton, Thomas Beton) i jeszcze gdzie zdobędę PTH 25 (poza Euroklinkierem) PILNE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 POMÓŻCIE ! Proszę o namiary, gdzie mogę kupić stal i drut wišzałkowy (poza HMB ul. wierczewska, Centrostal ul. Gdańska, Hurtostal) oraz gdzie zamówić beton (poza Topbeton, Ennbeton, Thomas Beton) i jeszcze gdzie zdobędę PTH 25 (poza Euroklinkierem) PILNE !!! Czy tu chodzi o ceny czy nie ma materialu na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć. A co się stało z listą? Skąd ją teraz wziąć? Chciałam zobaczyć kogo polecacie na układanie kostki brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 POMÓŻCIE ! Proszę o namiary, gdzie mogę kupić stal i drut wišzałkowy (poza HMB ul. �wierczewska, Centrostal ul. Gdańska, Hurtostal) oraz gdzie zamówić beton (poza Topbeton, Ennbeton, Thomas Beton) i jeszcze gdzie zdobędę PTH 25 (poza Euroklinkierem) PILNE !!! Czy tu chodzi o ceny czy nie ma materialu na rynku trudno wyczuć, bo np. z betonem czy stalą problemów większych nie ma. podejrzewam ceny, ale te niższe już nie będą my np. pierwsze partie porothermu kupowaliśmy po niecałe 4 zł, teraz już jest po 6,80 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć. A co się stało z listą? Skąd ją teraz wziąć? Chciałam zobaczyć kogo polecacie na układanie kostki brukowej nie czytamy forum??? teraz trzeba wysłać e-maila do Klausa (link np. w mojej stopce) żeby dostać listę. zbyt wielu wykonawców się nią interesowało podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.10.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam.Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu.Szukam teraz porothermu - gdyby kto mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę.Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.10.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam. Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu. Szukam teraz porothermu - gdyby kto mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę. Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Ile placisz za przylacza moze byc na prv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 10.10.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam wszystkich w ten pieknydzien który juz prawie sie konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts