Maggie 10.10.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam. Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu. Szukam teraz porothermu - gdyby kto mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę. Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Matko z córką, dlaczego tak drogo za ten beton? Ponegocjuj jeszcze trochę. O bloczkach napisałam Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 10.10.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 chciałabym podziekowac serdecznie maggie za wiadomosci,napewno skorzystam.DZIEKI MAGGIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 10.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam grupe i do MARTELI nie dziw sie ale stal generalnie znów poszła w góre próbuj jeszcze pytać o stal w płoni firma sambud ul szosa stargardzka wjazd od uczniowskiej i tartacznej , pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam. Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu. Szukam teraz porothermu - gdyby kto� mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę. Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Matko z córką, dlaczego tak drogo za ten beton? Ponegocjuj jeszcze trochę. O bloczkach napisałam Ci na priv maggie, uwierz mi, za porządny beton poniżej 210 nettto nie zapłacisz... ale za to możesz zapłacić więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 10.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 cena betonu to 175 zł nettodzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam. Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu. Szukam teraz porothermu - gdyby kto� mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę. Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć. A co się stało z listą? Skąd ją teraz wziąć? Chciałam zobaczyć kogo polecacie na układanie kostki brukowej namiary na ekipę która u mnie robiła ma trobe i amo ja gdzieś posiałem byli bardzo dobrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 10.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Grupo szczecińska budująca na pograniczu załom wieś a początek pucic intwresuje mnie ta budowa szkieletora zaraz za serwisem DAFA /dla niezoriętowanych cieżarówki DAF hehe/ a może ten inwestor jest na naszej grupie tylko nie chce sie przyznać do szkieletora . Jesli jest to proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 mój beton to b25 więc może dlatego taka cena ??? Za przyłšcze energetyczne z odbiorem zapłaciłam 1.500,00, a za wodne, które się jeszcze robi, z odbiorem : w sumie: 5.200,00 (w tym hydrant 1.500,00 ) W pištek jadę na działkę i zrobię foto story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam. Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu. Szukam teraz porothermu - gdyby kto� mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę. Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Matko z córką, dlaczego tak drogo za ten beton? Ponegocjuj jeszcze trochę. O bloczkach napisałam Ci na priv maggie, uwierz mi, za porządny beton poniżej 210 nettto nie zapłacisz... ale za to możesz zapłacić więcej Co masz na myśli pisząc "porządny beton"? W moim projekcie na ławy jest B20. O ile mi wiadomo, to standard, a nie wersja "oszczędnościowa". Fakt, że B20 pewnie kosztuje taniej niż B25 Aha, dzięki za przemyślenia kotłowo-kominowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dzięki za wypowiedzi, generalnie chciałam porównać ceny i szukałam namiarów na inne hurtownie, poza tymi które wymieniłam. Stanęło na betonie po 219,00 netto/m3 z Topbetonu i na stali z Centrostalu. Szukam teraz porothermu - gdyby kto� mial sugestię gdzie dzwonić w tej sprawie, to proszę. Humus zdjęty, przyłšcze energetyczne odebrane, przyłšcze wodne w trakcie wykonywania. Pištek, sobota - ławy. Matko z córką, dlaczego tak drogo za ten beton? Ponegocjuj jeszcze trochę. O bloczkach napisałam Ci na priv maggie, uwierz mi, za porządny beton poniżej 210 nettto nie zapłacisz... ale za to możesz zapłacić więcej Co masz na myśli pisząc "porządny beton"? W moim projekcie na ławy jest B20. O ile mi wiadomo, to standard, a nie wersja "oszczędnościowa". Fakt, że B20 pewnie kosztuje taniej niż B25 Aha, dzięki za przemyślenia kotłowo-kominowe miałem na myśli właśnie B20 różnice cenowe między B20 a B25 nie są już takie znaczne, jest to góra kilkanaście złotych na m3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Grupo szczecińska budująca na pograniczu załom wieś a początek pucic intwresuje mnie ta budowa szkieletora zaraz za serwisem DAFA /dla niezoriętowanych cieżarówki DAF hehe/ a może ten inwestor jest na naszej grupie tylko nie chce sie przyznać do szkieletora . Jesli jest to proszę na priv zauważyłam go ostatnio to świeża sprawa, ale nie znam, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 10.10.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam wszystkich nocnych marków i........ tych porannych też! Ile teraz kosztuje malowanie, szpachlowanie ścian, położenie kafli, regipsy? Odpowiadającym na powyższe pytanie nich Bozia w ładnym ogrodzie, kotach, w miarę inteligentnej żonie (mężu) lub w dzieciach wynagrodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.10.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć. A co się stało z listą? Skąd ją teraz wziąć? Chciałam zobaczyć kogo polecacie na układanie kostki brukowej nie czytamy forum??? teraz trzeba wysłać e-maila do Klausa (link np. w mojej stopce) żeby dostać listę. zbyt wielu wykonawców się nią interesowało podobno o kurcze to teraz trzeba się ładnie Klausowi ukłonić , no dobra to się ukłonię dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.10.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć. A co się stało z listą? Skąd ją teraz wziąć? Chciałam zobaczyć kogo polecacie na układanie kostki brukowej namiary na ekipę która u mnie robiła ma trobe i amo ja gdzieś posiałem byli bardzo dobrzy Trobe mogę się do Ciebie uśmiechnąć o namiar i info ile brali za ulozenie bruku? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 wszystkich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.10.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts