bodekku 11.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam w środę ! Ile się czeka na wpis do hipoteki w Policach? Do wniosku dołączyłam podanie o przyśpieszenie rozpatrzenia sprawy, ale pani w sądzie filozoficznie stwierdziła, że może to tydzień potrwa, może dwa, a może trzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Astrox 11.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć ! Czy ma ktoś ranking architektów ze szczecina? Szukam kogoś rzetelnego do adaptacji projektu i przygotowanie dokumentów wymaganych do pozwolenia na budowę. Będę wdzięczy na informacje, to nasz pierwszy krok, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich cosik czasu mi brakuje .. dach sie robi ale.... tempo zastraszające moze do zimy zdążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam w środę ! Ile się czeka na wpis do hipoteki w Policach? Do wniosku dołączyłam podanie o przyśpieszenie rozpatrzenia sprawy, ale pani w sądzie filozoficznie stwierdziła, że może to tydzień potrwa, może dwa, a może trzy ... my w sezonie wakacyjnym czekaliśmy niecałe trzy tygodnie, może teraz będzie trochę szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Zasadniczo są bloczki grubości 12cm i 14cm. Ponadto są bloczki pełne i z wydrążeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witaj Astrox gdzie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Zasadniczo są bloczki grubości 12cm i 14cm. Ponadto są bloczki pełne i z wydrążeniami. Są też 11,5 cm i z atestem i bez atestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam i ja!!! WItajcie NOWI i witaj dawno niezagladajacy Panie ROMANIE W.!!!! niestety w tej sprawie Panu nie pomoge - jestem nie na czasie, dopiero na lato bede sie rozgladala za regipsiarzami i tymi podobnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać wysłałam niestety wywaliło błąd, tak samo z resztą jak wczoraj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi, zamieniasz się w wilkołaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi, zamieniasz się w wilkołaka? Ja zawsze reagowałam na pełnię, ale teraz to już koszmar, a przecież rolety mam pozaciągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. hmm, muszę sprawdzić kiedy w styczniu będzie pełnia, to zaplanuję sobie poród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts