martelia 11.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. hmm, muszę sprawdzić kiedy w styczniu będzie pełnia, to zaplanuję sobie poród ja urodziłam Olę jak była pełnia ! Także znalazłam informację, że w czasie pełni rodzi się więcej dzieci i tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. hmm, muszę sprawdzić kiedy w styczniu będzie pełnia, to zaplanuję sobie poród ja urodziłam Olę jak była pełnia ! Także znalazłam informację, że w czasie pełni rodzi się więcej dzieci i tak się stało. potwierdza się ta teoria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich, czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 co do bloczków to już wiem jakie mam kupić : 12 i "z dziurą" i kolejna zagwozdka : czy proton jest tak dobry jak porotherm ? czy przenikalność cieplna, trwałość, nie wiem co jeszcze, jest porównywalna? Cena porotonu jest niższa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Chyba mi zostanie trochę ziemi po obsypaniu fundamentów. Z Tanowa może być? Na kiedy potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich, czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. my! doświadczenia jak najbardziej pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać wysłałam niestety wywaliło błąd, tak samo z resztą jak wczoraj ! martelia, oczywiście wykasowałaś z adresu tę wstawkę "usun_to" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Chyba mi zostanie trochę ziemi po obsypaniu fundamentów. Z Tanowa może być? Na kiedy potrzebujesz? A kiedy będziesz wiedziała czy zostanie? My to juz potrzebujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Chyba mi zostanie trochę ziemi po obsypaniu fundamentów. Z Tanowa może być? Na kiedy potrzebujesz? A kiedy będziesz wiedziała czy zostanie? My to juz potrzebujemy. Przed końcem miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Moja Natalia także urodziła się w pełnię a ja nawet nie pamiętam Mi poprostu oznajmiono wieczorem, jutro tniemy, bo już 2 tygodnie po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Chyba mi zostanie trochę ziemi po obsypaniu fundamentów. Z Tanowa może być? Na kiedy potrzebujesz? A kiedy będziesz wiedziała czy zostanie? My to juz potrzebujemy. Przed końcem miesiąca Ok. To czekam na kontakt z twojej strony. Jak ci zostanie to daj znać OK. Bedę się ewentualnie przypominać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 11.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Chyba mi zostanie trochę ziemi po obsypaniu fundamentów. Z Tanowa może być? Na kiedy potrzebujesz? A kiedy będziesz wiedziała czy zostanie? My to juz potrzebujemy. Przed końcem miesiąca Ok. To czekam na kontakt z twojej strony. Jak ci zostanie to daj znać OK. Bedę się ewentualnie przypominać . Dobra, odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać wysłałam niestety wywaliło błąd, tak samo z resztą jak wczoraj ! martelia, oczywiście wykasowałaś z adresu tę wstawkę "usun_to" ???? upsss, oczywiście, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... To prawda Ja tez kiedys upatrzylam dzialke nalerzaca do ANR i szkoda bylo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi melduje duplo...big paka 18 sztuk 2 e.......prenzlau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy wiecie kto sprzedaje w internecie okna .Chodzi mi o wymiary okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts