Teska 11.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy wiecie kto sprzedaje w internecie okna . Chodzi mi o wymiary okien nie wiem...zobacz moze http://www.ms.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy wiecie kto sprzedaje w internecie okna . Chodzi mi o wymiary okien nie wiem...zobacz moze http://www.ms.com.pl Pisze tylko witamy Chyba bede musiala przejechac jak bede w szczecinie . Chce zmienic okno balkonowe na wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi melduje duplo...big paka 18 sztuk 2 e.......prenzlau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi melduje duplo...big paka 18 sztuk 2 e.......prenzlau jak zobaczylam duplo..to mi sie od razu pomyslało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Teraz to zrobie sobie kawki i cos slodkiego ( wszystko przez duplo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.10.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... Klaus ty na serio tak mówisz ?. Bo mój kuzyn jest zainteresowany działkami od nimi od poniedziałku zaczynają sprzedaż i szukam informacji zeby się na jakąś minę nie władował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... Klaus ty na serio tak mówisz ?. Bo mój kuzyn jest zainteresowany działkami od nimi od poniedziałku zaczynają sprzedaż i szukam informacji zeby się na jakąś minę nie władował. Po ile teraz sprzedaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaT 11.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... Niby jak? A nie slyszales ze dzialki, gdzie ty kupiles to tez kupiono od ANR a ogloszenie o przetargu bylo podane do wiadomosci publicznej w Wiadomosciach Wedkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Didi, a lista wykonawców to jeszcze aktualny temat? Może nie jestem na bieżšco, ale Twój link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.10.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ooo, u Jolly też nieaktualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... no, a tych co kupili od agrowestu działki pozamykają za paserstwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ooo, u Jolly też nieaktualny... spróbuj u mnie, tylko nie zapomnij poprawić adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.10.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 POMÓŻCIE ! Proszę o namiary, gdzie mogę kupić stal i drut wišzałkowy (poza HMB ul. wierczewska, Centrostal ul. Gdańska, Hurtostal) oraz gdzie zamówić beton (poza Topbeton, Ennbeton, Thomas Beton) i jeszcze gdzie zdobędę PTH 25 (poza Euroklinkierem) PILNE !!! Ojej, ale sito... co do betonu, to mimo wszystko polecam ten z Podjuch, szczerze piszšc nie pamiętam już czy to był Top czy Thomas beton... Co do stali - jest hurtownia na Pomorskiej, ale może to i Hurtostal-2 - Tak czy inaczej bardzo dobrš opinię miałem na temat hurtowni na Merkatora (odnoga od Gdańskiej). Co do PTH 25 - no, to już trzeba konkretnie pytać, ale polecę raz jeszcze Razmusa z Mierzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... no, a tych co kupili od agrowestu działki pozamykają za paserstwo.... to by nam polowe forumowiczow pozamykano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... no, a tych co kupili od agrowestu działki pozamykają za paserstwo.... to by nam polowe forumowiczow pozamykano jeżeli w jednym miejscu, to mogłoby być sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Nie wiem czy przyzwoitościa można nazwać przekręt z ziemią (kilkanascie hektarów o ile mnie pamięc nie myli) kupioną ok 6 lat temu po ok 37gr/m2 a sprzedawaną teraz jakieś 200x drożej... sprawą swego czasu zajmował się NIK... sprawa bodajże w prokuraturze z zarzutami wobec ANR jak i wobec wójta Dobrej... a swoją drogą ciekawe kto jest właścicielem tej firmy... na ich stronie wwwi nie podają... ale działeczki ok... A ja słyszałem, że będą obalać ich akty notarialne... no, a tych co kupili od agrowestu działki pozamykają za paserstwo.... to by nam polowe forumowiczow pozamykano jeżeli w jednym miejscu, to mogłoby być sympatycznie Pewnie z wieziennym opierunkiem ( ile to w telewizji mowili chyba niecale 5 zl ) no tak ale liczy sie atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.10.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Straszny mam mętlik w głowie. Muszę się wkrótce zdecydować, jaki chcę komin (...) Czy ktoś z Was robił porównanie kosztów materiałowych? Do zrobienia mam 2 przewody - spalinowy od kotła gazowego i dymowy od kominka. A kominy wentylacyjne? Warto brać systemowe, czy wystarczą pustaki wentylacyjne, np. silikatowe? Moje dowiadczenia z kominami sš takie: - zrobiłem kominy z cegły (zakończone klinkierem) - przekroje większe niż w projekcie, tak, żebym mógł włożyć wkład o rednicy ok. 200 mm Efekt jest taki, że: - ze względu na koszty i tak włożyłem wkład 160 mm (kocioł na paliwo stałe) - gdybym miał wówczas więcej kasy - włożyłbym wkład 200 mm - kominy sš przeogromne i zabierajš sporo miejsca w domu. W kliku "rejonach" okazało się to doć ucišżliwe i zmusiło mnie do zastosowania pewnych zmian, którymi przy mniejszych kominach nie musiałbym się przejmować - dzisiaj ociepliłbym dodatkowo komin - ogólnie zastosowałbym kominy systemowe o większym przekroju (ale to już zależy od posiadanego kotła), z tym, że tu też należy uważać - kultura murowania przez wykonawcę powinna być nienaganna! - jeli masz komin z cegły (nawet jeli z wkładem - bez nawet sobie nie wyobrażam) - tynkuj komin po samš górę, nawet na strychu Jeli chodzi o koszty - robiłem takie zestawienie i wstępnie cegła wyszła taniej niż system, ale zalet w systemie jest więcej, a w praktyce koszt komina i tak wzrósł (nie przewidziałem dokładnych kosztów jego wykończenia)... Tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaT 11.10.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam grupke.A ja z takim problemem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam grupke. A ja z takim problemem: eee, wyluzuj. Ja tu problemu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts