matam 11.10.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witajcie Witam grupke. A ja z takim problemem: eee, wyluzuj. Ja tu problemu nie widzę JA przed chwila widzialem Ale znikl i dobrze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 11.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam grupke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 11.10.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ile sie czeka na decyzje o warunkach przyłaczy do energetyki ,czekam juz 3tyg i nic mi nie przysłali a moze tam sie odbiera w energetyce????,moze ktos wie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ile sie czeka na decyzje o warunkach przyłaczy do energetyki ,czekam juz 3tyg i nic mi nie przysłali a moze tam sie odbiera w energetyce????,moze ktos wie???? ENEA niestety jest typowym monopolistą. U nich załatwienie czegokolwiek zajmuje więcej czasu niż wodociągi i gazownia razem wziete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaT 11.10.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety A jak to u Ciebie dziobek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaT 11.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Ja nie jestem Rumunka ani taka tam. Mam problemy jak Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaT 11.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 [/img]http://dzidziulka.w.interia.pl/Motumbo.JPG[/img] A to jest moj chlop dla jasnosci[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Ja nie jestem Rumunka ani taka tam. Mam problemy jak Wy. Maggie, aleś zaszyfrowała tą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Ja nie jestem Rumunka ani taka tam. Mam problemy jak Wy. znam tylko jedną osobę, która może ci pomóc - http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=32145 napisz na priva, pomógł już wielu osobom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 11.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Ja nie jestem Rumunka ani taka tam. Mam problemy jak Wy. znam tylko jedną osobę, która może ci pomóc - http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=32145 napisz na priva, pomógł już wielu osobom.... "Romanistka" z "germanistką" - coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ile sie czeka na decyzje o warunkach przyłaczy do energetyki ,czekam juz 3tyg i nic mi nie przysłali a moze tam sie odbiera w energetyce????,moze ktos wie???? ENEA niestety jest typowym monopolistą. U nich załatwienie czegokolwiek zajmuje więcej czasu niż wodociągi i gazownia razem wziete U mnie trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Ja nie jestem Rumunka ani taka tam. Mam problemy jak Wy. znam tylko jedną osobę, która może ci pomóc - http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=32145 napisz na priva, pomógł już wielu osobom.... "Romanistka" z "germanistką" - coś w tym jest tez tak pomyslalam tylko dlaczego na budowlanym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 czesc grupce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam w środę ! Ile się czeka na wpis do hipoteki w Policach? Do wniosku dołączyłam podanie o przyśpieszenie rozpatrzenia sprawy, ale pani w sądzie filozoficznie stwierdziła, że może to tydzień potrwa, może dwa, a może trzy ... Hej My czekalismy chyba 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam w środę ! Ile się czeka na wpis do hipoteki w Policach? Do wniosku dołączyłam podanie o przyśpieszenie rozpatrzenia sprawy, ale pani w sądzie filozoficznie stwierdziła, że może to tydzień potrwa, może dwa, a może trzy ... Hej My czekalismy chyba 2 tygodnie. ja zadzwonilam poprosilam i na drugi dzien byla...chodzi wlasciwie tylko o podpis sedziego....czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pD9539AD0.dip0.t-ipconnect.de wyszlo na to ze romanistka pisze stad......niedlugo nam sie przedstawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts