bodekku 12.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Teska - pewno znów ucichnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Teska - pewno znów ucichnie tym razem moze nam sie przedstawi...no wbrew swojej woli...ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... super....i pogoda jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Klaus - ja pisząc , że się uśmiechnęłam o liste, miałam na myśli, że wysłałam maila do Ciebie Listę dostałam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... nie zapomnij utopić pieniążków i polewać szampanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... nie zapomnij utopić pieniążków i polewać szampanem ja wpakowalam butelke...w niej gazeta z dnia wylewania...i fotka rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaT 12.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Teska - pewno znów ucichnie tym razem moze nam sie przedstawi...no wbrew swojej woli...ale co tam Co ty taka nerwowa jestes. Pomylilam forum i tyle. Siedze w necie calymi dniami jak Wy to sie pomylilam. Teska poszperaj w necie to znajdziesz programy do oszukiwania IP domoroslych informatykow. Podaj nam ten IP (tez dynamiczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Klaus - ja pisząc , że się uśmiechnęłam o liste, miałam na myśli, że wysłałam maila do Ciebie Listę dostałam, dzięki ja też - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Teska - pewno znów ucichnie tym razem moze nam sie przedstawi...no wbrew swojej woli...ale co tam Co ty taka nerwowa jestes. Pomylilam forum i tyle. Siedze w necie calymi dniami jak Wy to sie pomylilam. Teska poszperaj w necie to znajdziesz programy do oszukiwania IP domoroslych informatykow. Podaj nam ten IP (tez dynamiczny). ja nie jestem nerwowym czlowiekiem.....informatykiem domoroslym tez nie jestem....z tego co piszesz i jaki/jaka jestes pewna/y to wlasnie Ty nalezysz do grupy domoroslych informatykow... nie potrzebuje oszukiwac wiec te programy nie sa potrzebne... ale uwiez mi....sa informatycy dla ktorych nie jest problemem znalezienie nawet najbardziej dynamicznego....IP na tym koncze rozmowe z Toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... nie zapomnij utopić pieniążków i polewać szampanem ja wpakowalam butelke...w niej gazeta z dnia wylewania...i fotka rodziny czy tę butelkę zatopić w obojętnie którym miejscu ław ? a te pieniążki to w jakim celu ... nie słyszałam nic o tym zwyczaju, napiszcie cosik więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... nie zapomnij utopić pieniążków i polewać szampanem ja wpakowalam butelke...w niej gazeta z dnia wylewania...i fotka rodziny czy tę butelkę zatopić w obojętnie którym miejscu ław ? a te pieniążki to w jakim celu ... nie słyszałam nic o tym zwyczaju, napiszcie cosik więcej butelka pod wejsciem do domku....mozesz wrzucic tam bilon...gazeta i fotka rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ja wpakowalam butelke...w niej gazeta z dnia wylewania...i fotka rodziny czy tę butelkę zatopić w obojętnie którym miejscu ław ? a te pieniążki to w jakim celu ... nie słyszałam nic o tym zwyczaju, napiszcie cosik więcej butelka pod wejsciem do domku....mozesz wrzucic tam bilon...gazeta i fotka rodziny. a ja nic nigdzie nie utopiłam ........... jedynie mnóstwo kasy, a to nawet nie połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 12.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wszystkich, czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. my! doświadczenia jak najbardziej pozytywne Potwierdzam pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.10.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wszystkich Kosmici wylądowali???? hmm żenada droga S.P jak zwykle z braku czasu cie nie nawiedzilam ale widze że powróciłas do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... nie zapomnij utopić pieniążków i polewać szampanem ja wpakowalam butelke...w niej gazeta z dnia wylewania...i fotka rodziny czy tę butelkę zatopić w obojętnie którym miejscu ław ? a te pieniążki to w jakim celu ... nie słyszałam nic o tym zwyczaju, napiszcie cosik więcej butelka pod wejsciem do domku....mozesz wrzucic tam bilon...gazeta i fotka rodziny. tak samo zrobiłam martelia gratulacje maszyna wreszcie ruszyła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 pozdrawiam w piękny czwartkowy dzień ! Jutro ławy .... nie zapomnij utopić pieniążków i polewać szampanem ja wpakowalam butelke...w niej gazeta z dnia wylewania...i fotka rodziny czy tę butelkę zatopić w obojętnie którym miejscu ław ? a te pieniążki to w jakim celu ... nie słyszałam nic o tym zwyczaju, napiszcie cosik więcej butelka pod wejsciem do domku....mozesz wrzucic tam bilon...gazeta i fotka rodziny. tak samo zrobiłam martelia gratulacje maszyna wreszcie ruszyła ! Witam czwartkowo i też gratuluję ! Pieniążki wrzuciłam we wszystkie cztery kąty - na rozmnożenie (oj przydałoby się!). A w świeżych ławach zrobiliśmy odciski dłoni i wypisaliśmy datę wylewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wieczorkiem Widzę, że znowu mamy gości z innej planety tym razem romanistka ? Ja nie jestem Rumunka ani taka tam. Mam problemy jak Wy. znam tylko jedną osobę, która może ci pomóc - http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=32145 napisz na priva, pomógł już wielu osobom.... "Romanistka" z "germanistką" - coś w tym jest EWAR Ty awansowałaś! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts