Maggie 12.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam w środę ! Ile się czeka na wpis do hipoteki w Policach? Do wniosku dołączyłam podanie o przyśpieszenie rozpatrzenia sprawy, ale pani w sądzie filozoficznie stwierdziła, że może to tydzień potrwa, może dwa, a może trzy ... Hej My czekalismy chyba 2 tygodnie. ja zadzwonilam poprosilam i na drugi dzien byla...chodzi wlasciwie tylko o podpis sedziego....czy cos takiego Dzwoniłam - pani referendarz na zwolnieniu lekarskim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam czwartkowo i też gratuluję ! Pieniążki wrzuciłam we wszystkie cztery kąty - na rozmnożenie (oj przydałoby się!). A w świeżych ławach zrobiliśmy odciski dłoni i wypisaliśmy datę wylewania. oj tak, tak rozmożyć to by się mogły nie miałabym nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monka, dobrze, że taka szczupła jesteś, bo byś sie do własnego salonu nie wcisnęła teraz ...przejeżdżałam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wszystkich! dzisiaj mam dobry humor - dzieki wczorajszemu meczowi!!! az nie wierzylam?! a moze portugalczycy tak specjalnie..... Teska - nie zauwazylas, ze jak trafi sie jakis "marsjanin" to uderza prosto do Ciebie???? o co w tym wszystkim chodzi - zzera mnie ciekawosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 dzięki wszystkim za gratulacje ! Skoro maszyna ruszyła, to będę dość częstym gościem na naszym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monka, dobrze, że taka szczupła jesteś, bo byś sie do własnego salonu nie wcisnęła teraz ...przejeżdżałam wczoraj parę kilo więcej i mógłby być problem bo teraz w salonie mamy wąskie przejście pomiędzy styropianiowymi korytarzami ale mam nadzieję że to się niedługo zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monka - zyrafko Ty moja - jakiej firmy masz dachowke?????? i po ile??? jesli mozna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 I jeszcze jedno, chcialabym miec odnosnik na dole u siebie do stronki o moim nowym domku pt. moj 2 wymarzony domek - jak to zrobic w tym profilu?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monka - zyrafko Ty moja - jakiej firmy masz dachowke?????? i po ile??? jesli mozna.... Nie ma sprawy z tym że po ile to będzie problem, tak na już ja nie wiem jak wy to wszystko pamiętacie np. Teska skończyła budowę jakiś czas temu a wszystko pamięta...mi to wszystko jakoś ulatuje Dachówka to Roben średzka falista plus (większy format) kolor miedziany. Jak ją kupowaliśmy w zeszłym roku to akurat była promocja w Robenie i za cały dach ok. 250 m2 zapłaciliśmy 12 tyś. o ile dobrze pamiętam Jak chcesz konkretne ceny to zerknę na fakturę wieczorem i ci podam. Kiedy starujesz jolly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 I jeszcze jedno, chcialabym miec odnosnik na dole u siebie do stronki o moim nowym domku pt. moj 2 wymarzony domek - jak to zrobic w tym profilu?????????????? według takiego wzoru: tu wstawiasz link do danej strony czy albumu[/color]] wstawiasz opis np. mój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monia - az tak konkretnie to nie - wiadomo, ze ceny sie zmieniaja.... kiedy startuje???? na razie adoptuje mi sie projekt, zmieniam warunki zabudowy, bo nie chce miec dachu 45°, powoli papierologia, pozwolenie chce miec do marca - zdaze na pewno - i rusze jak zrobi sie cieplo, czyli w przyszlym roku... ale juz gromadze materialy - tak na wszelki wypadek - coby mi do glowy nie przychodzily rozne inne wydatki - wiecie kasa do glowy uderza, a tak zamiast nowej zimowej kurteczki - bloczki fundamentowe, zamiast kozaczkow - styropian itp. taka sknera sie ze mnie zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 jolly, w röbenie i braasie od 16 października podnoszą ceny na dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 o kurcze nie dam rady... tak ciezko sie rozstac z kasa....ale dzieki za info... a tak skromnie zapytam - jak wam sie widzi moj wybraniec?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monia - az tak konkretnie to nie - wiadomo, ze ceny sie zmieniaja.... kiedy startuje???? na razie adoptuje mi sie projekt, zmieniam warunki zabudowy, bo nie chce miec dachu 45°, powoli papierologia, pozwolenie chce miec do marca - zdaze na pewno - i rusze jak zrobi sie cieplo, czyli w przyszlym roku... ale juz gromadze materialy - tak na wszelki wypadek - coby mi do glowy nie przychodzily rozne inne wydatki - wiecie kasa do glowy uderza, a tak zamiast nowej zimowej kurteczki - bloczki fundamentowe, zamiast kozaczkow - styropian itp. taka sknera sie ze mnie zrobila... bardzo dobry plan, według tego sposobu pewnie trochę uda się zaoszczędzić bo podobno w zimie ceny styropianu, wełny, itp trochę spadają. Wybranek bardzo fajny teraz chyba też o parterówce bym myślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monia - az tak konkretnie to nie - wiadomo, ze ceny sie zmieniaja.... kiedy startuje???? na razie adoptuje mi sie projekt, zmieniam warunki zabudowy, bo nie chce miec dachu 45°, powoli papierologia, pozwolenie chce miec do marca - zdaze na pewno - i rusze jak zrobi sie cieplo, czyli w przyszlym roku... ale juz gromadze materialy - tak na wszelki wypadek - coby mi do glowy nie przychodzily rozne inne wydatki - wiecie kasa do glowy uderza, a tak zamiast nowej zimowej kurteczki - bloczki fundamentowe, zamiast kozaczkow - styropian itp. taka sknera sie ze mnie zrobila... o matko jolly - Ty musisz strasznie drogie rzeczy nosic - zamiast kozaczkow styrop, a zamiast kurteczki bloczki Tak naprwde to wydatki na kurtke czy buty utona w calosci, tak wiec nie badz sknera i kupuj, kupisz bedziesz miala, a kasa czy kupisz czy nie - i tak ciagle bedzie za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monia - az tak konkretnie to nie - wiadomo, ze ceny sie zmieniaja.... kiedy startuje???? na razie adoptuje mi sie projekt, zmieniam warunki zabudowy, bo nie chce miec dachu 45°, powoli papierologia, pozwolenie chce miec do marca - zdaze na pewno - i rusze jak zrobi sie cieplo, czyli w przyszlym roku... ale juz gromadze materialy - tak na wszelki wypadek - coby mi do glowy nie przychodzily rozne inne wydatki - wiecie kasa do glowy uderza, a tak zamiast nowej zimowej kurteczki - bloczki fundamentowe, zamiast kozaczkow - styropian itp. taka sknera sie ze mnie zrobila... o matko jolly - Ty musisz strasznie drogie rzeczy nosic - zamiast kozaczkow styrop, a zamiast kurteczki bloczki Tak naprwde to wydatki na kurtke czy buty utona w calosci, tak wiec nie badz sknera i kupuj, kupisz bedziesz miala, a kasa czy kupisz czy nie - i tak ciagle bedzie za malo No, podoba mi sie twój punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Tak naprwde to wydatki na kurtke czy buty utona w calosci, tak wiec nie badz sknera i kupuj, kupisz bedziesz miala, a kasa czy kupisz czy nie - i tak ciagle bedzie za malo chyba muszę się nauczyć takiego myślenia ostatnio łatwiej mi wychodzi wydanie kilku tysięcy na styropian czy inne cuda niż marnej stówki na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 delf jaki w końcu kibelek i bidet kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 dziewczyny wystarczy pomyslec - glupie ogrodzenie z siatki - 10 tys, docieplenie z tynkiem 20 tys , chodniki 10 tys itd itp . Jak sie przy tym ma marna 100 na bluzke? Na poczatku budowy oszczedzalam na sobie, nawet na fryza sobie zalowalam. Jak zaczelismy dziennie wydawac po kilka tysiecy na materialy i robocizne - przeszlo mi oszczedzanie. To nic nie da, nic nie pomoze przy takich kwotach jak sie wydaje na dom. A wyglad tez wazny - szczegolnie przy negocjacji cen Mozna wiecej wynegocjowac niz kurta z kozakami razem wziete No chyba ze ktos chce sobie fudnac futro za 1000 ( moze i to za malo ) - mozna sie wtedy zastanowic - futro czy firany? wybralabym firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 delf jaki w końcu kibelek i bidet kupiłaś? w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts