martelia 12.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 PILNE ! czy ktoś brał poroton z Razmusa w Mierzynie i jakie macie doświadczenia ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 PILNE ! czy ktoś brał poroton z Razmusa w Mierzynie i jakie macie doświadczenia ? dzięki a oni jeszcze handlują? jak tam byłam to pełno quadów stało a materiałów budowlanych było bardzo mało. Oferty na wełnę nie dostaliśmy do tej pory a ceny które nam pan podał zwaliły mnie z nóg. Dowiadywałaś się w HMB na Świerczewskiej, jak porównywałam ceny na styropian i wełnę to zawsze mieli rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 dziewczyny wystarczy pomyslec - glupie ogrodzenie z siatki - 10 tys, docieplenie z tynkiem 20 tys , chodniki 10 tys itd itp . Jak sie przy tym ma marna 100 na bluzke? Na poczatku budowy oszczedzalam na sobie, nawet na fryza sobie zalowalam. Jak zaczelismy dziennie wydawac po kilka tysiecy na materialy i robocizne - przeszlo mi oszczedzanie. To nic nie da, nic nie pomoze przy takich kwotach jak sie wydaje na dom. A wyglad tez wazny - szczegolnie przy negocjacji cen Mozna wiecej wynegocjowac niz kurta z kozakami razem wziete U mnie podobnie, ale teraz dość i pojechałam poszaleć i od razu kupiłam sobie 2 pary spodni i kurtkę, a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 I stronke otworzyłam , ciekawe jak długo będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 I stronke otworzyłam , ciekawe jak długo będzie ok do 30 postu na stronie, tak mniej więcej trzeba chyba założyć nowy wątek ...może wtedy informatycy zauważą nasz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktoś doświadczenia z lodówkami Aristona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktoś doświadczenia z lodówkami Aristona? niestety nie, ale niemile doswiadczenia mam z lodowka Bosh - ma niecale 9 miesiecy i zbyt czesto sie wlacza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktoś doświadczenia z lodówkami Aristona? niestety nie, ale niemile doswiadczenia mam z lodowka Bosh - ma niecale 9 miesiecy i zbyt czesto sie wlacza.... ja koło 6 lat temu kupiłem "na gwałt" naszą Amicę, bo starą lodówkę, jeszcze z akademika szlag trafił (dosłownie, piorun walnął w budynek i parę elektrycznych rzeczy się spaliło), a był środek lata. I lodówka chodzi jak zegarek, cichutko, trzyma temperaturę jak prąd wyłączą, mimo, że przeżyła już trzy przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 PILNE ! czy ktoś brał poroton z Razmusa w Mierzynie i jakie macie doświadczenia ? dzięki a oni jeszcze handlują? jak tam byłam to pełno quadów stało a materiałów budowlanych było bardzo mało. Oferty na wełnę nie dostaliśmy do tej pory a ceny które nam pan podał zwaliły mnie z nóg. Dowiadywałaś się w HMB na Świerczewskiej, jak porównywałam ceny na styropian i wełnę to zawsze mieli rozsądną cenę. i dalej stoi mało materiałów, dużo quadów i pan wyraża się o pracownikach : the beściaki Niby dostawy mają na bieżąco z Niemiec, ale zanim wpłacę jakąś kasę to chciałabym znaleźć potwierdzenie, ze ktoś u nich kupił i nie było problemów z dostawą, jakością materiału itp. A w HMB nie mają porothermu ani porotonu,a w ogóle to znowu wzrost cen na pth. Może jednak ktoś handlował z Razmusem? Dzióbek : ty nie ? kojarzy mi się jakaś twoja wypowiedź odnośnie porotonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice caprice, to dawna Fantasia, która mam, jak chcesz odsprzedam ci ją w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Może jednak ktoś handlował z Razmusem? znajoma z nimi handlowała, ogólnie ok. nie słyszałam skarg. tylko to było przed quadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice caprice, to dawna Fantasia, która mam, jak chcesz odsprzedam ci ją w dobrej cenie. kurcze za późno już zamówione jest, do jutra mogę zmienić zdanie co do wybranego modelu. przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka gratulacje!!!! wreszcie się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice caprice, to dawna Fantasia, która mam, jak chcesz odsprzedam ci ją w dobrej cenie. kurcze za późno już zamówione jest, do jutra mogę zmienić zdanie co do wybranego modelu. ale kupujesz i wc i bidet? szkoda, upiekłybysmy dwie pieczenie na jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ale kupujesz i wc i bidet? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku no chyba przyjdzie ten czas..... Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wszystkich! dzisiaj mam dobry humor - dzieki wczorajszemu meczowi!!! az nie wierzylam?! a moze portugalczycy tak specjalnie..... Teska - nie zauwazylas, ze jak trafi sie jakis "marsjanin" to uderza prosto do Ciebie???? o co w tym wszystkim chodzi - zzera mnie ciekawosc... tym razem nie do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts