Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Monka - zyrafko Ty moja - jakiej firmy masz dachowke?????? i po ile??? jesli mozna....

Nie ma sprawy :lol: z tym że po ile to będzie problem, tak na już :oops: ja nie wiem jak wy to wszystko pamiętacie np. Teska skończyła budowę jakiś czas temu a wszystko pamięta...mi to wszystko jakoś ulatuje :oops:

Dachówka to Roben średzka falista plus (większy format) kolor miedziany. Jak ją kupowaliśmy w zeszłym roku to akurat była promocja w Robenie i za cały dach ok. 250 m2 zapłaciliśmy 12 tyś. o ile dobrze pamiętam Jak chcesz konkretne ceny to zerknę na fakturę wieczorem i ci podam.

Kiedy starujesz jolly?

monka

dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole :lol: :lol:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... :lol:

fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie????

jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku...

jestem taka biedna... :cry: :(

no patrz kurcze mam to samo :lol:

Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly 8)

Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa.

Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego.

Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane.

Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac :cry: :roll: :-?

i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic :lol: :wink:

przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka :roll: :D :D

Gratulacje!!!!

No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... :lol:

fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie????

jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku...

jestem taka biedna... :cry: :(

no patrz kurcze mam to samo :lol:

Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly 8)

Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa.

Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego.

Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane.

Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac :cry: :roll: :-?

i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic :lol: :wink:

jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku :wink:

:lol: :lol: :lol: no chyba przyjdzie ten czas.....

Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... :lol:

Didi sie gdzies wyprowadza??? Jolly :lol: :lol: :lol: Delfik

monka

dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole :lol: :lol:

pewnie że fajnie :lol: ty prawie jak pionierka na tym terenie :wink:

pare osob tam bylo razem...ale fakt na dole stal moj tylko domek...a teraz gesto :lol: warto robic foteczki...

O kurde, ale pomyla - ale tez na "D" :lol: :lol: :lol:

taka zakrecona jezzzzzdem ostatnio....

Teska - a co sie wydarzylo z tym marsjaninem?????? ja chaciu wiedziec.... taka jestem wscibska........

Jolly nie wiem...czasem sie pojawaiaj i znikaja i tak w kolko...ignorujemy takie "cuś" :lol: :lol:

spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie 8)

jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam :D

Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie.

W kiblu wisialy stare zaslony :lol: w dodatku krwisty welur :lol: :lol: :lol:

To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje :lol:

A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy :D :lol: :wink:

spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie 8)

jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam :D

Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie.

W kiblu wisialy stare zaslony :lol: w dodatku krwisty welur :lol: :lol: :lol:

To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje :lol:

A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy :D :lol: :wink:

gratuluję dziadzi ciętego dowcipu...ale...cos w tym jest, jest u nas baardzo surowo :lol: