Teska 12.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monka - zyrafko Ty moja - jakiej firmy masz dachowke?????? i po ile??? jesli mozna.... Nie ma sprawy z tym że po ile to będzie problem, tak na już ja nie wiem jak wy to wszystko pamiętacie np. Teska skończyła budowę jakiś czas temu a wszystko pamięta...mi to wszystko jakoś ulatuje Dachówka to Roben średzka falista plus (większy format) kolor miedziany. Jak ją kupowaliśmy w zeszłym roku to akurat była promocja w Robenie i za cały dach ok. 250 m2 zapłaciliśmy 12 tyś. o ile dobrze pamiętam Jak chcesz konkretne ceny to zerknę na fakturę wieczorem i ci podam. Kiedy starujesz jolly? monka dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 monka dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole pewnie że fajnie ty prawie jak pionierka na tym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzióbek : ty nie ? kojarzy mi się jakaś twoja wypowiedź odnośnie porotonu. ja?? nie, nawet nie mam pojęcia gdzie ta hurtownia jest A co do porotonu to słyszałam, ze jakis problem jest z dostawami, jak chciałam dokupić 50 działówek to nie było, musiałam brać pth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... Didi??? Chyba Delfik sie przeprowadza - też GRATULKI i wszystkiego naj w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku no chyba przyjdzie ten czas..... Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... Didi sie gdzies wyprowadza??? Jolly Delfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 monka dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole pewnie że fajnie ty prawie jak pionierka na tym terenie pare osob tam bylo razem...ale fakt na dole stal moj tylko domek...a teraz gesto warto robic foteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam i pogoda Wam dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 O kurde, ale pomyla - ale tez na "D" taka zakrecona jezzzzzdem ostatnio.... Teska - a co sie wydarzylo z tym marsjaninem?????? ja chaciu wiedziec.... taka jestem wscibska........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 O kurde, ale pomyla - ale tez na "D" taka zakrecona jezzzzzdem ostatnio.... Teska - a co sie wydarzylo z tym marsjaninem?????? ja chaciu wiedziec.... taka jestem wscibska........ Jolly nie wiem...czasem sie pojawaiaj i znikaja i tak w kolko...ignorujemy takie "cuś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Gratulacje dla tych co się przeprowadzają ! Mimo wszystko ( przewozenie gratow itp) - to jest super czas Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 aaaaaa czyli znowu jakis taki, no bo pisal ze niby pomilil forum??????? no to ignoruje takie "cus" ale jestem glodna... ostatnio mam straszne zachcianki, a to na pieczarki marynowane, a to na buraczki, a dzis kolezka z pracy zrobil mi smaka na .... sajgonki! mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie. W kiblu wisialy stare zaslony w dodatku krwisty welur To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie. W kiblu wisialy stare zaslony w dodatku krwisty welur To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy gratuluję dziadzi ciętego dowcipu...ale...cos w tym jest, jest u nas baardzo surowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 12.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 gratuluję dziadzi ciętego dowcipu...ale...cos w tym jest, jest u nas baardzo surowo Grtualcje dla delf:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ale jestem glodna... ostatnio mam straszne zachcianki, a to na pieczarki marynowane, a to na buraczki, a dzis kolezka z pracy zrobil mi smaka na .... sajgonki! mniam... zachcianki???? dobrze, że nie na duplo, bo ciężkie do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 no i juz jem te sajgonki - wszystkim zycze smacznego... jesli idzie o duplo - to bym sie troche wystraszyla - niczego nie planowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam popoludniowo . Tez bym chciala miec juz przeprowadzke Jolly fajny projekt a salon olbrzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.10.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Trobe mogę się do Ciebie uśmiechnąć o namiar i info ile brali za ulozenie bruku? z gory dzieki Przepraszam, od tygodnia nie zaglądałam na Forum, więc namiar wysłałam na priv dopiero teraz. Witam wszystkich. Próbuję się przebic przez kilka stron Waszych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts