Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witajcie!!

Mam małe pytanko. Ile teraz kosztuje m2 tynku cementowo-wapiennego?

(bardzo pilne).

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!

teraz to jakies 22 - 23 zl/m2

A Jeszcze przed wakacjami bylo 18,50 :roll:

:o to do wiosny po ile będzie??? :evil: :evil: :evil:

No wykonawcy zaczynaja przesadzac i nadmiernie wykorzystywac to, ze mnogo kolegow ich wyjechalo i ze nie ma ekip na naszym rynku.

Za stan surowy w tamtym roku o tej porze, takiego domu jak moj placilo sie max 50tys - MAX ! Nam udalo sie za 40.

Teraz - max - slyszalam ze nawet 100 tys :o 2x tyle .

Przez rok!

to jest szok

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

No wykonawcy zaczynaja przesadzac i nadmiernie wykorzystywac to, ze mnogo kolegow ich wyjechalo i ze nie ma ekip na naszym rynku.

Za stan surowy w tamtym roku o tej porze, takiego domu jak moj placilo sie max 50tys - MAX ! Nam udalo sie za 40.

Teraz - max - slyszalam ze nawet 100 tys :o 2x tyle .

Przez rok!

to jest szok

tyle, że to "my" inwestorzy pomagamy im w podoszeniu cen, bo wystarczy że jeden zapłaci im więcej, to sobie myslą niech inni też płacą. Jak dowiadywałam sie z ciekawości o cene wylewek rok temu to była prawie o połowę niższa niż teraz , a w przyszłym roku..........??? :evil: Trzeba będzie mieć 50% więcej niż zakładam po dzisiejszych cenach :-?

Jolly fajny projekt a salon olbrzymi

dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie....

jolly zmiescilby sie:):) masz podobnie u mnie salon kuchnia i jadalnia to 59 m2....

pokoje jeden najmniejszy 11 m2, a dwa po 16m2