Maggie 16.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam poniedziałkowo , martelia, a może spróbuj dogadać się prywatnie z którymś z kierowców współpracujących z hurtownią budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam poniedziałkowo. spóźnione życzenia dla wszystkich wczorajszych Teresek i Jadwiś. ano dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam poniedziałkowo , martelia, a może spróbuj dogadać się prywatnie z którymś z kierowców współpracujących z hurtownią budowlaną? próbuję, ale na razie nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teska, ode mnie też wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teska, ode mnie też wszystkiego najlepszego! thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 16.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A ja sie pochwale, ze w koncu zlozylem wniosek o pozwolenie na budowe. Zalatwianie papierow trwalo bardzo dlugo, glownie przez opieszalosc urzedasow, ale teraz powinno byc juz z gorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wszystkich w tym szczegolnym DNIU! no to ja Ci pogratuluje - chyba jako pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam poniedziałkowo Mam pytanie, czy ktoś z was użytkuje płytę ceramiczną? Chodzi mi głównie o rachunki tzn. czy rzeczywiście przy korzystaniu z płyty rachunki są wyższe w porównaniu z kuchenką gazową? jak to jest u was? I jeszcze jedno. Czy ktoś was ma zlew kuchenny np. taki http://www.franke.pl/resources/Image/FRANKE/PRODUKTY/duze/MIG_614.jpg jak się sprawdza w użytkowaniu? czy utrzymanie go w czystości jest kłopotliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teska spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego bimbelt gratulacje, oby sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 16.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wszytkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 16.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam i... Teska spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego bimbelt gratulacje, oby sprawnie poszło Przylaczam sie do zyczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Monka ja takiego zlewu w końcu nie kupiłam, choć bardzo chciałam, ale przujaciółka mówi, że fjany, ale jednak z czyszczeniem, to różnie, ale na pocieszenie powiem, że ja kupiłam sobie o strukturze lnu i z tym czyszceniem, to tez różowo nie jest, jednak zwykły gładki nierdzewny, sprawował się najlepiej. szczegol witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.10.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Didi co tam z twoimi drzewami robią? Zabiegi pielegnacyjne, czy jakaś inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wszystkich forumowiczow, jako ze jestem nowy, powiem kilka slow o sobie; urodzilem sie w lipcu, dokladnie to w polowie lipca A serio to zakupilismy dzialke na/w Bezrzeczu, 800 m2, .......... witaj po sąsiedzku .... wktórej części bezrzecza bdzie stał twój dom w rododendronach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No i słuchajcie, mieszkam Wszyskich wątpiacych zapewniam, że warto sie męczyć Chociaż stres jeszcze nie odpuścił całkowicie, ale chłopcom tak się podoba, że ich radość rekompensuje wszelkie niedostatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Właśnie miałam się zapytać jak się mieszka delf samych szcześliwych chwil w nowym domku wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.10.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No i słuchajcie, mieszkam Wszyskich wątpiacych zapewniam, że warto sie męczyć Chociaż stres jeszcze nie odpuścił całkowicie, ale chłopcom tak się podoba, że ich radość rekompensuje wszelkie niedostatki Cieszymy sie razem z Toba - tyle wysilku, ale na pewno nie na darmo... super!!!! Chlopaki sie ciesza? - to dobrze, moj Kevin czul sie troche dziwnie w nowym domu, ale pozniej mu przeszlo, tylko jak byli ogladajacy dom to powiedzial, ze on swojego pokoju to nie sprzeda, reszte moga sobie wziac ale juz sie przyzwyczail do rzeczywistosci! Gratuluje i zycze milego i dlugiego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no i słuchajcie, mieszkam wszyskich wątpiacych zapewniam, że warto sie męczyć chociaż stres jeszcze nie odpuścił całkowicie, ale chłopcom tak się podoba, że ich radość rekompensuje wszelkie niedostatki cieszymy sie razem z toba - tyle wysilku, ale na pewno nie na darmo... Super!!!! Chlopaki sie ciesza? - to dobrze, moj kevin czul sie troche dziwnie w nowym domu, ale pozniej mu przeszlo, tylko jak byli ogladajacy dom to powiedzial, ze on swojego pokoju to nie sprzeda, reszte moga sobie wziac Ale juz sie przyzwyczail do rzeczywistosci! Gratuluje i zycze milego i dlugiego mieszkania! gratulacje i samych szczęśliwych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 bardzo dziekuję za miłe słowa Obiecuję dodawać sił i otuchy wszystkim tu potrzebującym, ale dopóki rzeczywiście nie dopne wszytskiego na ostatni guzik, pewnie jeszcze tu trochę pogoszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts