Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam poniedziałkowo :)

Mam pytanie, czy ktoś z was użytkuje płytę ceramiczną?

Chodzi mi głównie o rachunki tzn. czy rzeczywiście przy korzystaniu z płyty rachunki są wyższe w porównaniu z kuchenką gazową? jak to jest u was?

I jeszcze jedno. Czy ktoś was ma zlew kuchenny np. taki

http://www.franke.pl/resources/Image/FRANKE/PRODUKTY/duze/MIG_614.jpg

jak się sprawdza w użytkowaniu? czy utrzymanie go w czystości jest kłopotliwe?

Monka ja takiego zlewu w końcu nie kupiłam, choć bardzo chciałam, ale przujaciółka mówi, że fjany, ale jednak z czyszczeniem, to różnie, ale na pocieszenie powiem, że ja kupiłam sobie o strukturze lnu i z tym czyszceniem, to tez różowo nie jest, jednak zwykły gładki nierdzewny, sprawował się najlepiej.

szczegol witam :D

No i słuchajcie, mieszkam 8)

Wszyskich wątpiacych zapewniam, że warto sie męczyć :D

Chociaż stres jeszcze nie odpuścił całkowicie, ale chłopcom tak się podoba, że ich radość rekompensuje wszelkie niedostatki :wink:

Cieszymy sie razem z Toba - tyle wysilku, ale na pewno nie na darmo... super!!!! Chlopaki sie ciesza? - to dobrze, moj Kevin czul sie troche dziwnie w nowym domu, ale pozniej mu przeszlo, tylko jak byli ogladajacy dom to powiedzial, ze on swojego pokoju to nie sprzeda, reszte moga sobie wziac :lol: :oops: ale juz sie przyzwyczail do rzeczywistosci!

Gratuluje i zycze milego i dlugiego mieszkania!

no i słuchajcie, mieszkam 8)

wszyskich wątpiacych zapewniam, że warto sie męczyć :D

chociaż stres jeszcze nie odpuścił całkowicie, ale chłopcom tak się podoba, że ich radość rekompensuje wszelkie niedostatki :wink:

cieszymy sie razem z toba - tyle wysilku, ale na pewno nie na darmo... Super!!!! Chlopaki sie ciesza? - to dobrze, moj kevin czul sie troche dziwnie w nowym domu, ale pozniej mu przeszlo, tylko jak byli ogladajacy dom to powiedzial, ze on swojego pokoju to nie sprzeda, reszte moga sobie wziac :lol: :oops: Ale juz sie przyzwyczail do rzeczywistosci!

Gratuluje i zycze milego i dlugiego mieszkania!

gratulacje i samych szczęśliwych chwil